de ni!

Jag var jättelång för något år sedan och jag ljuger faktiskt inte. Det var innan jag fick en hiss i huvudet...

plugga hit och plugga dit.



Åh, är så mkt som ska göras men så lite tid. Jobbigt värre.
Har historiaprov imorgon som behöver pluggas till, en inlämning på fredag samt läxa. Vet inte ens om vi har skrivit klart om ormen, annars måste vi göra det också. Shit, jag trodde att detta skulle bli en lugn vecka, men icke sa nicke! Har egentligen mattetid efter skolan också, men den får jag helt enkelt skita i och jobba på hemma istället. Eller här - beroende på om jag får tid över.

Men sånt är livet, plugga - jobba - dö.

Den sista november

Har just nu engelska, efter lektionen har jag håltimme och det är nice! Vet inte riktigt vad som står på schemat idag. Har inte riktigt kollat på det.


Matilda bjuder på bilden..

Igår så åkte ju jag och mikk in till Göteborg. Hon skulle köpa skor, men hon hittade inga. Istället var det jag som shoppade. Dock inga skor... Köpte istället schampoo och tvål. Tvålen luktar choklad och apelsin (Mums!).
Ska se till att jag får upp bilderna från Göteborgresan i lördags. Jag har dem på datorn nu så :)

Men nu måste jag fortsätta jobba med grammatik ;)
Vi höres ;D

Måndag, skola, Göteborg

Helluuuu, sitter just nu på rummet. Lunchrast - Ska snart ha idrott så ska strax byta om.
Var -8 grader ute imorse, kallt var det allt!

Efter skolan idag så åker jag och Mikk in till Göteborg. Hennes skor gick sönder förut så hon måste köpa nya. haha
Nu måste jag byta om, vi hörs ;D

Göteborg

Bilder och dylikt från Göteborg igår får komma senare under veckan, har inte tid att lägga in bilder och sånt nu.

Ha en fin söndag allesammans :)

Söndag

Godmorgon, har varit vaken i ca 2 timmar. Pappa ringde och väckte mig och sa att han var sjuk, skulle egentligen åkt en sväng till honom idag - men nu går det inte.
Så planerna för dagen är enbart ett besök hos Valona & tomteparaden i stan i eftermiddag.
Tomteparaden är en tradition här i Skara som är varje första advent. Affärerna i stan skyltar fint i fönstrerna och senare så deltar en massa människor och föreningar i en stor parad där temat är just jul. Brukar vara jätteroligt :)

Men nu ropar mamma på mig, frukost med andra ord :>

Göteborg & Jul på Liseberg

Mina planer för imorgon är ju som sagt ett besök i Göteborg med mamma. Julshopping, fönstershopping och ett besök på Liseberg är inplanerat. Blir nog endel annat också, återstår ju att se vad vi hittar på imorgon :)
Längtar redan tills imorgon, ska snart fixa iordning kläder och sånt för imorgon och så. Vi åker ju redan vid halv åtta imorgon ifrån Skövde. Blir att vi är i Göteborg redan vid nio, men är bättre att strosa runt i Göteborg en timme än att sitta i Skövde på stationen, där det ändå inte finns något att göra.


mamma <3

Aja, får se om jag bloggar något från mobilen. Beror om jag kommer ihåg det eller inte. Men vi hörs om inte annat :>

Rött

är färgen jag har på min tandställning nu. Det är nice!
Har varit i Falköping nästintill halva dan så har inte blivit något bloggande. Kom hem för en stund sen, ligger just nu i sängen under täcket. Här är det varmt iallafall.
KOmmer va en kass uppdatering nu i helgen. Ska till Göteborg imorgon med mamma, vi ska vara där helaa dan och ha de jääääättemysigt! Får se om jag skickar iväg något bloggsms.

Nu ska jag greja lite här så får vi höras senare ^^,

Må bra - dag

Idag har vi haft en må bra dag - därför har jag inte bloggat något.
På morgonen lämnade vi in massa grejer eftersom vi skulle ha en marknad på eftermiddagen.
Efter det hade jag "lust o skaparverkstad", så där har jag gjort lite pärlplattor, en är en julklapp :>
Sen vart de lunch och helt vegetarisk - göttans ;D
Nu på eftermiddagen har jag tillverkat en julbock, som inte ser ut som en julbock - men ändå. Vet inte om jag ska bära den som den är eller hitta en STOR påse som jag kan gömma den i. Röstar på det senare faktiskt.

Byt och byt marknaden var inte alls som jag trodde, de startade den precis när alla slutat sina lektioner, vilket är riktigt dåligt då inte alla ens är i närheten där det var. Så när vi kom var det nästintill helt utplockat på allt. VIlle inte låta bli att byta till mig något då vi hade lappar som man fick när man bytte in sina grejer. Så det fick bli lite prydnadssaker (julklappar..), en bok till min bror - han fyller ju snart år och snart är det ju även julafton. Jag & Lina bytte till oss 2 kepsar var. Vi Ville ju liksom inte skänka bort någonting. vad vi ska ha dem till vet vi ännu inte. Men ändå.

Ska snart åka hem så ska packa det sista och sen börja gå ner mot bussen.
Men vi hörs!

Stickelilej

Håller på att sticka, skulle egetligen packat men orkar inte. haha, det är första gången jag stickar helt själv - ska bli en halsduk om jag orkar och den blir bra.



Men shit va Vampire Diaries är spännande. Kan knappt vänta till morgondagens avsnitt, var ju förra veckans avsnitt jag såg. Åh, dumma Damon!

Ska väl fortsätta sticka nu, vi hörs nog antagligen senare ;)

Kallt som satan!

ligger i sängen, halv under täcket och fryser. Är askallt ute! (och inne för den delen också.)
Ska kolla på Vampire Diaries och sen ska jag packa. Ska hem imorgon eftersom jag ska till tandläkaren på fredag.

Idag har vi möblerat om här inne, det har blivit nice! :D
Fast både Lina och Mikk säger att det ser ut som ett barnhem här inne nu, men jag tycker att det ser asmysigt ut. haha - jag är störd!

Snart sleeptime

Ska strax krypa till kojs, men först blir det lite dagbokskrivning och kanske lite stickning. Beror väl helt och hållet på vad jag hinner med. Tänkte bara säga godnatt :>

Så, godnatt :>

jag orkar inte...

plugga! Det är jobbigt, jag vill kolla på film. Jag måste plugga till provet imorgon, kretslopp och skriva klart historiaskiten. Vi har redovisning imorgon och uh!
Nej, nu ska jag ta tag i pluggandet.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag vill inte *tynaaar bort*

Prov

Vi ska ha prov i Ekologi om 40 min. Provet handlar om typ successioner, näringskedjor osv. Känns som en evighet sen vi läste om det, men det var bara några veckor sen. Senare idag har vi även Matte, Svenska och Djurkunskap. Ska göra mitt matteprov idag också, fast på mattestugan efter skolan. Ska läsa Matte C (hur det nu ska gå..) så måste plugga på mkt snabbare.

Nu ska jag ta det chill här ett tag till innan det är dags att kliva upp ur sängen och fixa iordning mig inför provet och skoldagen.
& föresten! Det snöar som f*n ute!

filmtajm

Har pluggat hela eftermiddagen, ska strax springa ner och hämta min tvätt och sen är det film som gäller. Vi ska vara så töntiga att vi ska kolla på Hannah Montana.

Godnatt :>

Tjolahopp, 13.30

Sitter just nu på svenskalektionen, vi ska skriva om rapporter osv. Men det är nog lugnt, imorgon har vi bokredovisning. Rödhake av Jo Nesbo ska jag redovisa om! Den boken är asgrym!

Idag har vi haft engelska och matte. Efter svenskan nu ska vi ha sällskapsdjur och sen har jag historia. Så blir en lång dag. Senare  blir det plugg och eventuellt Vampire Diaries och stickning. Men det beror helt och hållet på om jag får tid över. Började sticka igår, för första gången i hela mitt liv. Ska bli en halsduk, ehe ;D

Men nu måste jag återgå till lektionen, vi hörs senare :>
13.40

Glöm inte att vara med i tävlingen!

packning

Kom hem för en stund sen, åt lite käk hos pappa och kikade på film - Harry Potter och fenixorden.
Ska packa nu och sen funderar jag på att städa lite, funderar på att ha en bloppis här inom en snar framtid. Måste bara rota fram lite grejer som jag inte har någon nytta av.
Aja, får se :)


snyggt va?

återkommer senare :>

Plugghest

är precis vad jag är just nu. En plugghest med E! Ska plugga lite till på Ekologiprovet som vi har på tisdag och sen ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mig. Ska iväg till pappa en sväng sen (fira att jag fyllde år för en vecka sen) och sen när jag kommer hem igen så ska jag plugga lite till, packa och sen umgås lite med mamma.

Sitter just nu och lyssnar på julmusik, det snöade ute för en stund sen.
Men ska fortsätta plugga nu.

Glöm inte att va med i tävlingen!

Godmorgon!

Orkade inte blogga något igår, var rätt trött när jag kom hem - så kollade bara det nödvändigaste och sen satte jag mig vid Sims en sväng.
På tåget hem satte de sig en asgrym kille/man brevid oss, vi (jag och Anna) satt och snackade med honom hela vägen till Falköping. Han bodde i Skövde och spelade i band. Skittrevlig var han :)

Idag sticker jag till Skövde en sväng, Robin spelar match så jag och mamma ska iväg och kika i affärer sålänge :)
Ska strax hoppa in och duscha osv så att vi kommer iväg ;D

Men vi hörs :>

Sista dan på APU:n

Dagen har gått fort, vi har liksom haft massa att göra.
nu ska jag springa ner och duscha och sen äta. eller om jag gör tvärtom. Eller om jag skiter i att äta, beror väl på om jag hittar någon att äta med. Har jag tur kommer Mikk och Matti hit innan de sticker och äter. Japp, nu kommer de.

Iallafall, ska dra nu. Ska liksom med en buss om två timmar och måste göra mig klar :O
Vi hörs!

nu får hon ge sig

kossan alltså, jag vill ha en kalv nu! men hon vägrar trycka ut den, man ser att hon har ont så den är nog påväg. men ändå!

Ska strax gå iväg till omklädningsrummet och klä på mig. Ikväll blir det plugg, plugg, plugg. har mellan 3-4 prov nästa vecka, beroende på om jag ska läsa matte c eller ej. Har inte bestämt mig än, min matte suger ju liksom? Men om jag ska kunna läsa vidare måste jag ha läst matte D, så det kanske är lika bra? Aja, tror jag har historiaprov nästa vecka också. Mejlade läraren så får se vad jag får för svar.  Hoppas ärligt talat att det INTE är nästa vecka, känns tugnt.

Nu kom Helena, så måste avsluta.
Vi hörs!

brottades med en tjur

Jag brottades med en tjur förut, så nu har jag en bula mitt i pannan.
Okej, riktigt så kanske det inte gick till. Men visst har jag en bula i pannan. Skulle mata kvigorna (kossor som inte fått några kalvar än) och drämde huvudet rakt in ett stort järnrör. Pang! Känner mig smått yr, men det går nog över.
Börjar om 10 min igen, så måste springa och byta om nu :)

Bowling

Kossan bajsade inte ut någon kalv på mig, ingen av dem faktiskt. Dem kommer säkert kalva inatt bara för att vi inte är där - skulle vara så typiskt.

Ska strax springa ner och duscha, ska vara i matsalen vid 19.00. Ska fika med klassen innan det bär av till Skene och bowlinghallen.

Men vi hörs :>

ZzzzZzzz

Shit, är så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det är skitkul hos kossorna, men det är riktigt jobbigt att gå upp vid 5. Började morgonen med att mjölka, luktade inte lika äckligt idag som igår. Igår vände det sig riktigt i magen på morgonen, men ja, idag var det lite bättre.

Ska strax ta på mig stallkläderna igen och gå ner. Börjar om en kvart, men jag orkar verkligen inte! Det är jättekallt och jag håller på o mockar skit hos kvigorna som när som helst kan bajsa ut en kalv på mig.
Aja, vi hörs sen.

Muh

Jag stinker ko, som in i h*lvete! Fast mer ska jag stinka, hell yeah! :D
Dagen är inte ens slut än, har rast i 3 timmar nu och sen slutar jag runt fem, halv sex. Började dock vid halv sex imorse. Med att mjölka. Slutar dagen med att.. mjölka.. Men det är nice ändå. När vi inte har något att göra gosar vi med kalvar, fy va söta dem är :D

men nu ska jag byta om till vanliga kläder, kommer jag i arbetskläder till matsalen stryper mattanterna mig, men ehe. Egentligen, vad spelar det för roll? Stinker ju ko så det skriker om det ändå.
men men, nu byter jag om. hejdå!

APU hos kossera

Godkväll, börjar bli en aningen trött. Har varit hos kossorna hela dagen och ska vara där hela veckan. Måste gå upp vid 5 imorgon, börjar halv sex och slutar vid 5 på eftermiddagen. En lååång dag med andra ord.

Idag har vi mockat skit hos kalvarna två gånger, fått strö ut torv blandat med spån hos de stora kossorna, varit hos ungdjuren och mjölkat. Dagen imorgon ser väl ungefär likadan ut, bortsett från att vi mjölkar två gånger.

jaja, får se om jag tar med kameran imorgon. Måste lägga in bilderna från födelsedagsgrejerna också, får bli imorgon på den 3 timmar långa rasten. ;)

Nu orkar inte jag skriva mer, godnatt :>

Today is my birthday

Yepp, idag blir jag hela 16 bast ;D Får visa lite senare vad jag har fått, kamerabatterina la av så de måste laddas upp.
Idag ska vi fira här hemma, senare åker jag iväg till Göteborg. Vet dock inte om det blir vid sex eller åtta. Sitter och väntar svar från Mikaela. Men hon är seeeg på att svara.



Aja, nu ska jag hitta på något kul här och så får vi höras senare ;D

Traktorkörningen





















Såhär kan det faktiskt se ut :D & det gjorde det också. haha

Reptiler


Lina


Korallrevsgroda, ser ni att det ser ut som att han ler?

Snaaart kommer folket!

Snart är dem här, så blir ett snabbt inlägg eftersom jag ska gå ut i köket och hjälpa mamma att ställa fram allt fika.
Tänkte bara slänga in en snabb bild ;D


Sån här kan man faktiskt bli om man måste väntaaa så länge som jag har gjort idag. haha!

Sköön musik!

Gör iordning mig med sköön musik



Kalas!

Hej! Håller på och städar iordning på rummet just nu. Om ca 5 timmar kommer det hit folk och då ska hela huset vara iordning, vi ska vara klara och ja. Det är en hel del att göra med andra ord.
Så jag får se om jag hinner lägga in några bilder från igår och i torsdag (djur och traktor kort) annars får det bli imorgon, då jag ändå inte har något mer planerat än att fylla år och åka iväg till Göteborg (på kvällen).

Nu ska jag sätta fart här så att vi blir klara, har som sagt en hel del att göra nu innan.
Men vi hörs! :)

Fredag!

Idag är det fredag, om ni missat det alltså, och det är dags att åka hem. Åker om 6,5 h härifrån. Dock är jag ju tillbaka redan på måndag igen och jag har en nice helg att se fram emot.
Imorgon har vi kalas hemma för mig och på söndag fyller jag år och då åker jag även till Göteborg på kvällen :)

Men det är helgen det. Idag har vi matte, engelska och traktorkörning på schemat. Förutom svenskalektionen jag har nu. Men nu är jag inte sååå orolig över snön längre när det gäller traktorkörningen, för den är så gott som borta nu. Nu är det mer nervöst över att Stefan sa att alla tvåor och treor kommer och tittar på, det gör ju inte allt så mkt bättre. Men men, nu ska vi inte klaga här. Får göra det bästa av situationen. :)

Men nu ska jag återgå till att göra ingenting, är klar med allt och väntar på att få redovisa vilket jag antagligen inte ens kommer hinna. Men sånt är livet.

Packning

Nu är jag klar med alla skolgrejer! Så ska börja packa nu och sen ska jag duscha. Sen blir det lite mer packning och sen får vi se om vi kollar på film, Hannah Montana isåfall. haha

Idag på djurkunskapslektionen fick vi välja ett djur att skriva om, Jag, Mikk, Lina och Anna valde kungpyton som vi grejade med och ska nu skriva om den och göra om ormens bur så att den ska likna dess riktiga miljö så mycket som möjligt. Har endel bilder, lägger ut dem imorgon eller så :>

Nu ska jag fixa här så att jag blir klar ikväll!


min tandborsthållare. söt va? :)

Föresten, ska snart ha en tävling här på bloggen.
Funderar så det knakar hur det ska gå till och vad det ska vara för tävling. Priset har jag redan.

Men som sagt, nu ska jag sätta fart.
Vi hörs :)

Tooooorsdag!

Sitter just nu och har Arbetsmiljö och Säkerhet, rätt okej eftersom vi bara skriver frågor som vi ska ha på provet och ska strax kolla på film. Sen har vi djurkunskap och efter det droginfo. Efter lunch har vi kretslopp och sen är det två timmar djurkunskap till.

Efter skolan måste jag städa, packa och fixa iordning lite grejer. Måste även skriva en bokrapport i engelskan som jag inte ens läst klart. Inte ens halvvägs. Men boken är seg och jobbig och tjock. Jag orkar inte. Skriver så gott jag kan, mer än så kan det inte bli.

Aja, nu ska vi se film. vi hörs ;)

Säljes: Mobil?

Funderar på att sälja min mobil. En xperia, den första som kom.
Anledningen till att jag säljer den är för att jag fått en ny.

Det är absolut inget fel på telefonen, den är bara lite smått sliten.




klistermärkena ska bort.


Så nu tänkte jag kolla, är det någon som är intresserad och vad vill du isåfall betala för den? 
Hade tänkt mig runt en 500 :-

traktor och blommor

Vi körde aldrig traktor, tack och lov, idag. Vi gick istället runt och kikade i maskinhallarna och fick lära oss mer om just de traktorerna vi har på skolan, vi fick även lära oss att starta den. Inte så svårt alls, men att ta steget till att våga vrida runt nyckeln och starta den var mest läskigt. Var rädd för att hela traktorn skulle få spratt och köra iväg rakt igenom dörren, som var stängd! Men det gjorde den faktiskt inte, iallafall inte den jag startade helt själv.
Eftersom vi blev klara först, jag och mikk, så fick vi chansen att starta den jäääättestora traktorn, och Stefan (läraren) skulle visa mig att det fanns en säkerhetsgrej, att traktorn inte kunde åka framåt om man inte höll ner kopplingen. Men tror ni inte att traktorn börjar rulla smått framåt då? Även om ingen ens rörde kopplingen! Det var läääskigt! 
Ingen körning blev det idag, blir på fredag istället. Antaligen kommer det komma tvåor och treor och titta på oss, iallafall enligt Stefan. Är nog en tradition eller ngt, men usch! Tänk om man gör fel och sen vet hela skolan om det liksom.. Kul!



Vi fick även våran tackblomma idag, en julstjärna.
Även fast vi inte får ta hand om julstjärnorna något, varken jag, mikk eller lina, eftersom vi har våran vecka v.48 och blommorna säljs v.47. Men men, en gratis blomma är inte fel. Valde en vit julstjärna eftersom det bara var ett "häng" med vita blommor, medans det fanns 5-6 "häng" med röda. Så är bättre att köpa röda sen. Mamma ville ju att jag skulle köpa till henne så jag har inget annat val ;)


Lina valde en röd :) (Mikk valde också en vit)

Historia

Sitter just nu i salen där historian ska äga rum. Vi börjar om en minut så blir ett snabbt inlägg nu. Vi håller på och fördjupar oss i ett ämne och jag, love och lovisa har feodalismen så det är vad vi ska jobba med idag.

Men nu börjar vi, vi får höras senare :>

Ni har väl inte missat?

0_dsc_0781 (MMS)

Ni har väl inte missat?

Chinchilla

Idag på sällskapsdjurslektionen blev vi indelade i två grupper och fick varsitt djurslag att greja med. Vi skulle planera hur buren skulle se ut, vad vi skulle göra med den och allt sånt.
Vi inredde buren och gick för att fånga in den. Tog nästan över en halvtimme att fånga en och det var den enda vi fångade. Det var JAG som fick tag i den, proffsig jag är va? ;)
Dock är det rätt äckliga djur, för helt plötsligt kände jag något blött på min arm och på min tröja. Då hade en av dom kissat, ja ni läste rätt - KISSAT! på mig!
Men, inte kunde man va sur på dem. För de är verkligen übersöta!




nu är det snart dags för musikal, sen ska vi gå ut i snön och ha KRIIIIG och sen ska vi ha allsång i duscharna.. mums!

Hej mitt vinterland

är det snö hos er också?
När jag står och tar på mig skorna innan frukosten så kommer Mikk (som redan gått ut) inspringandes och skriker att det är snö ute! och sen drar hon upp rullgardinen. Vad möter mina ögon? Ett helt vitt landskap! (eller åtminstone en sten...)


Utsikt från fönstret..

& imorgon ska vi köra traktor, i snön.. Herregud, hur ska det gå? Jag menar, det är ju första gången vi kör!
& inte har det slutat snöa heller, det virvlar runt snö medans det snöar..

Idag måste jag plugga, ska skriva klart en engelska grej bl.a. (om den inte var tills idag, men det har inte jag skrivit upp...)
Nu ska jag strax ha svenska, efter det studiehandledning, engelska, sällskapsdjur och till sist matte.
Blir nog en lugn dag, såvida inte någon får för sig att mulas, men då blir jag sur. Är fortfaranade förkyld och har ingen större lust att bli mer förkyld pga att någon mular mig..

Aja, nu ska jag springa iväg.
Vi hörs :)

Föresten, har ni snö? Isåfall, hur gick det till när ni fick reda på det? :)

iiiidrott och får

Kunde inte vara med på idrotten idag pga mitt knä. Fick då gå bort till ridhuset och vad väntade inte där om inte söta lamm och fåår? Lammen har visserligen blivit stora nu, men ändå söta :)
Nu slutade klassen, det hörs på långa vägar - haha.


snyggareblogg.se

Har sällskapsdjur om en halvtimme och sen har jag historia.
Öh, jag vill ha mat - jag är hungrig..

bra städat / CU

stod det på en lapp inne i rummet när vi kom. Lite smått överraskade blev vi allt.
Håller på och packar upp, ska snart ha dagens första lektion - ekologi.
Tänkte bara uppdatera om att jag är framme nu iallafall :>

Ha en braaa dag :>

Tjooohoo!

Åhå.
Dagen har gått fort! Suttit vid Sims en stund och då flyger ju tiden iväg.

Ska packa det sista nu och städa rummet.
Hinner jag ska jag även duscha nu så jag slipper göra det imorgon.
Räcker med att jag får packa ner resten av kläderna imorgon, ehe.


Så kunde det ju nästan sett ut.. Innan flytten till plugget.

Aja, får fortsätta här.
Mamma vill ha datorn..

Städning, packning osv.

Hallå :>
Sitter nu här, med grejer överallt.
Ska försöka packa endel nu och sen städa här inne.
Håller på och tvättar så kan inte packa ner allt nu.

Får se vad jag hittar på sen, kanske sätter mig och spelar en stund (The Sims 3!) eller bara slappar.


igår stack jag hem till pappa och glodde på film.
Black death och The A-team.
Black Death var grymt bra medans The A-team var okej. :>

Godmorgon!

sitter nu här, klockan 8 på en lördagsmorgon.
Jag hade tänkt städa innan mamma och morgan vaknade. Ser ut som f*n här inne!
Om allt går enligt planerna så åker vi iväg och fixar morgans mammas grav, åker en sväng till lidköping och sen till Valona. Hon har ju fått sin bebis nu så vi vill ju titta :>  Får se om hon är hemma och orkar med besök.

Aja, nu ska jag sätta fart här!
Ha en bra lördag allesammans! :)

fredaag?

Usch, det som är mest jobbigt med lov är att man helt tappar greppet om dagarna. Tänker liksom inte ens på att det är fredag idag. Känns som söndag eller onsdag eller ja, vilken dag som helst.

Aja, orkar inte lägga in bilderna från i onsdags/torsdags ikväll. Får göra det imorgon eller så.
Nu ska jag koncentrera mig på att skriva klart Svenskan (är strax klar, tack gode gud!) och sen ska jag bara slappa. Kanske framför en film eller så :)

Ska bara svara klart på kommentarerna först, inte så många kvar nu.
vi hörs!

Göteborg

Göteborg var awesome. Hittade endel julklappar men är långt ifrån färdig. (Är ju en himla tur att jag ska dit snart igen med mamma!). Fikon och jag gick runt i massa affärer och kikade efter julklappar, hon är snart klar medans jag knappt har börjat. Känns inte särskilt bra ;)
Efter ett par timmars vandrande inomhus sprang vi ut i regnet och hade oss. Riktigt kul :>

FiKON! <3
Gammal bild från en annan resa till Göteborg :>

Vi glömde helt bort kamerorna så inga bilder togs direkt.

uh

jag suger på det här.
Har inte lagt in några bilder än heller, men dem finns i kameran. någonstans.
Måste plugga nu, vi får höras senare.
Svarar på kommentarerna senare också.

Ulricehamn

Sitter här och ska alldeles fixa mig. Måste packa och skit också.
Har ungefär en timme och 10 min på mig innan bussen går. Men det fixar jag nog..

Ska ju till Ulricehamn idag med Mikk, Lina (repet), Madde och Matti. Sover över där så blir inget bloggande direkt. FÖrutom från mobilen. höhö ;>

Men nu ska jag sätta fart här så hörs vi imorgon kväll. (med bilder och en uppdatering med göteborg.)
Ha en bra onsdag & torsdag!

Göteborg med Fikon! ♥


Jag älskar dig, bästa vän. ♥

Nu sitter vi på bussen påväg mot Falköping och tåget som ska ta oss till Göteborg.
Ska bli otroligt kul, var ett bra tag sen jag träffade henne nu. Iallafall bara för att umgås, vi två.
Ska ta en del bilder och så delar jag med mig av dem här sen. Får se ifall jag mobilbloggar någonting. :>

Tidsinställt inlägg.

Eh...

Börjar bli lite smått stressad..
Har knappt packat, ska göra det om en stund. Ska hinna måla naglarna, har börjat med tårna nu.
Jag kommer ingen vart med pluggningen, även om det bara är måndag så är det ju egentligen ingen fara. Men jag vill så gärna bli klar så att jag slipper tänka på det. uh!
Aja, får sätta mig med det när jag kommer hem imorgon, kul!
Har ju faktiskt en stund på onsdan också. Det här ska nog gå att ordna :>

Sitter nu här och väntar på att folk ska komma in på msn så att vi kan snacka igenom allt angående onsdag. Men nu ska jag nog sätta fart här, kan ju faktiskt packa lite så länge.. Va smart jag är! :D

Mamma ♥

Jag har lätt världens bästa mamma. Det spelar egentligen ingen roll vad hon gör, eller om hon ens gör något. Hon är bäst iallafall! Jag skulle inte klarat en dag utan henne. ♥








Jag älskar dig mest av allt, mamma! ♥

Packning..

Ska lägga historian åt sidan lite nu. Känns som att det är dags att börja packa, åtminstone litegrann.
Ska ju som sagt till Götet imorgon och då måste jag fixa kläder till det, sen ska jag ju till pappa och på onsdag drar jag ju till Ulricehamn. Så måste packa endel.
Sen har jag en hel del annat att göra, så får se om det blir något mer pluggande idag. Annars har jag ju imorgon, onsdag, torsdag, fredag, söndag på mig också. Även lördag. Fast visst, hade vart skönt att inte behöva tänka på allt. Ska nog iallafall skriva klart ett arbete idag, bara lite finslipning så är det klart sen :>


haha, den bjuder jag på.. xD

Vi hörs :>

Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt. Jag placera dig i drömmen som jag borde ha glömt.

Godmorgon!

Sitter nu här, rätt ovanligt va?
Vaknade runt 20 över 8, låg och läste i Rödhake i ungefär 2 timmar. Den ska ju vara utläst till nästa vecka och då ska jag även ha skrivit en bokrapport om den. Nu ska jag kika runt här en snabb sväng och sen ska jag fortsätta med historian. Jag vill ha lite tid med mamma ikväll eftersom jag sticker till Göteborg imorgon och sen åker hem till pappsen och sover där tills på onsdag då jag åker till Ulricehamn och kommer hem på torsdag. Så det är ju tre dagar jag inte träffar henne på & då är det ju ändå lov..
Aja, jag ska sätta fart här så att jag blir klar..
Vi hörs senare!

RSS 2.0