Hjulafton

Hej! Kom hem för cirka en timme sen, stack till Lidköping direkt efter jobbet med familjen för att gå på hjulafton.
Det var första gången jag var där och det var helt okej. Bilar och motorcyklar är inte mitt stora intresse, men visst såg jag en å annan cool bil/mc. :)







Hann även springa in på H&M en snabbis, för att köpa solskyddskräm - men kom hem med en del andra grejer också..



Men nu är jag så trött så mina ögon orkar inte hålla sig öppna längre.
Godnatt! :*

På jobbet


Godmorgon fårskallar!
Sovit gott?

Natti Natti

Ska alldeles strax kila in och borsta tänderna och sen hoppa i säng! Behöver komma i säng i någerlunda tid, ska ju upp och jobba imorgon ju :o Om jag nu kommer iväg, min mage är inte riktigt på humör - men förhoppningsvis får den sova gott inatt och så är den pigg och glad imorgon igen. Jobbigt att jobba med en arg mage ju :c


Godnatt :)

Mösseberg

Vi åkte taxi upp till Mösseberg, helt gratis. Det var nice!!
Väl där uppe så fick barnen gå runt i parken och leta efter olika grejer, som t.ex "hur många fåglar finns det?", "hur många hästar finns det och vad heter dom?" osv. Kanske inte världens roligaste grej, men något måste dem ju göra ^^,

Medans alla barn var ute och lekte så gick jag för att hälsa på de utrotningshotade blå ankorna. Men dem gillade inte mig, utan bara väste på mig.. :(

fast den ser ganska glad ut..

Väl nere på Hildasro igen så grillade vi och sen fick barnen göra precis vad de ville fram tills 16.00 (då kommer föräldrarna och hämtar dom). Det slutade med vattenkrig.. Men de är ju barn vi snackar om. Hahaha ;)

Godmorgon



Ska alldeles strax ringa till västtrafik och boka en buss så att vi kan ta oss till mösseberg och sen cykla iväg tillbussen. Vi samlas ju allihopa där uppe klockan 10 :) För att vara där i 1,5 timme och sen gå ner för att grilla på Hildasro :)

Men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna till bussen (som går om en halvtimme :)

Trööööött

Usch, värmen tar kål på en. Ligger i sängen och ska nog alldeles strax gå och borsta tänderna. Helt otroligt att jag kan komma isäng så här tidigt, haha. Men då är jag utvilad tills imorgon. och det är ju skönt :D

Nä, nu ska jag strax sova!
V i h ö r s i m o r g o n , p u s s !

28 juni 2011

Hej! Jag skulle egentligen bloggat imorse, men jag kom inte upp ur sängen. haha
Har varit hos tandläkarn idag, de tog avtryck och kollade tänderna. Fick en tid för att ta bort tandställningen (äntligen!!), den 27 juli närmare bestämt. Yay!

Det har varit riktigt kvavt ute idag, varken vi eller djuren orkar särskilt mkt. Inte så roligt, men vad ska vi göra då?
Förra veckan klagade vi på att det va dåligt väder, denna vecka klagar vi på att det är fööör varmt! Vi svenskar kan aldrig vara nöjda.. haha


Idag har vi flyttat den stoooora kaninburen, alla barn fick vara med och knuffa på den för att få loss den från marken. Tror mina muskler växte en meter!! (minst).. Men efter ca en halvtimme va den flyttad och kaninerna var i skuggan.
Ungarna har målat varandra i ansiktet med ansiktsfärg idag också, något va de ju tvungna att underhålla sig med. haha ;)

Godkväll

Från det att jag kom hem (19.00) till 21.00 har jag stått i köket och lagat massa mat. Har gjort massa matlådor som jag ska ha med mig till jobbet. Så nu har jag veckan ut. :)

Som jag har gått idag, mina knän värker något fruktansvärt (har smått problem med dom). Har gått och cyklat mer än en mil idag ^^,
Varmt har det varit med för den delen, borde inte klaga men det har nästan varit för varmt idag. Vi var tvungna att spola av hästarna för att de var så varma, inte så populärt. ;)
Imorgon ska det bli ännu varmare, så då lär dom få sig en "dusch" igen ^^


Alla ungar har varit någerlunda snälla idag också, är ju alltid några barn man bara vill låsa in i källaren - men så är det ju överallt ;)

Godmorgon


Nu sticker jag iväg till jobbet. :)
25 ungar ska vi ha idag - dubbelt så många som förra veckan då vi bara hade 13 st. Så vi lär ha fullt upp.
Svarar på alla kommentarer från igår ikväll när jag kommer hem.

Ni får ha en superdag! :)

Söndag


Det har varit alldeles underbart ute! Har suttit ute i flera timmar, målat naglarna och pärlat.
Jag & Ellinor (min styvsyster) var även ute och gick en sväng, skönt att komma hemifrån en stund :)
Ska vara fint väder hela veckan, sommaren är påväg på riktigt nu? :D

Vi ska snart sätta oss hela familjen och kika på någon film, vilken det blir vet jag inte än :)
Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

Pladderanka


bjuder på denna otroligt vackra bild. haha

Godmorgon :)
Här händer inte mycket, ska snart sätta migoch måla mina naglar hade jag tänkt. Annars står inte så mycket på schemat. Är ju 20,5 grader ute - så jag ska väl passa på att vara ute litegrann. Dock har jag för mig att det ska bli fint väder hela nästa vecka - hoppas på det!
Eftersom det inte händer så mkt har jag inte så mkt att skriva heller för den delen ^^,

Är det fint väder hos er också? :)

Keenan Cahill


Han är så grym!

Glömde berätta..

Klickade hem lite grejer från H&M i torsdags.
Hittade en hel del på rean som jag köpte, bland annat ett par skor och en matta..
Exakt vad jag köpte får ni se när det kommer hem :)


Så, vad ska ni hitta på ikväll?
Själv ska jag nog kika på någon film och bara ta det lugnt. :)

För blöta utomhusdagar

Grejer från lagerhaus, under 100-lappen.


49:-

49:-

19:- (såpbubblor)

69:- (helt klart min favorit, så klockren! :))

Godmorgon

är kanske fel ord.. Har varit vaken i 2 timmar nu ^^,
Gårdagen var lyckad, halva släkten var här och vi hade det jättemysigt.

Idag står ingenting på schemat, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Men jag klagar inte, jag gillar att ta det lugnt. haha. Om jag får bestämma skulle jag ligga i sängen hela dan, men det går inte.. :)

Rislampor

Från Lagerhaus

Rislampor

39:-

49:-

59:-

89:-

89:-

Skulle nästan vilja köpa en av varje färg.. Frågan är bara var man skulle hänga dom..

PantaMera


sköna killar detdär!

GLAD MIDSOMMAR


Ska ni göra något kul idag?

They're gone!

Har haft fullt upp dom senaste dagarna. Har varit lite väl mkt på jobbet också, någon/något har tagit alla våra fina små kycklingar (även tuppen och hönan) - kvar är bara massa fjädrar..


bild lånad från google.

Vi har spikat upp massa nät och även bytt lite gammalt, ifall det skulle vara en räv/smink som tagit dom. Men jag tvivlar, finns ju inga kvarlevor eller minsta lilla blodspår kvar. SÅ jag tror att det är någon/några som varit och dragit bort massa fjädrar på dom och sen tagit dom. Jätte elakt!! (spöstraff på sånt!) Jag hatar sådana vidriga människor. Samma sak med dom äckliga människor som springer runt och skär upp underlivet på ston på somrarna. Vad finns det för mening med det?!

Kul att vi fick ha dom i 3-4 dagar iallafall, ungarna gillade ju dom så mkt. Hade ju tänkt ta med kameran och fota dom också, men icke. Nu går det inte längre. Dumma människor..

Idag har vi haft avslutning för alla barn och deras föräldrar. Ponnyridning och åka häst med vagn stod på schemat, något som var riktigt uppskattat. Dock tror jag inte att hästarna tyckte att de va lika kul, fast det är klart - det småregnade lite och hur kul är det att vara ute då? haha ;)
Nästa vecka lär det bli kallabalik, då har vi dubbelt så många ungar. Ber till gud att vi har fint väder så att vi kan vara ute och pyssla o så. Blir så trångt inomhus.

Städning

Tjolahopp!
Håller just nu på att rensa i min gaderob, det behövs!! Så är lite smått upptagen nu, så förhoppningsvis hinner jag blogga innan jag hoppar i säng. Ska sätta mig ner och svara på alla era kommentarer. :)

Godmorgon


Beger mig iväg mot Skövde nu, så att jag kan spärra och få ett nytt fritidskort.
Sen åker jag och jobbar, wiiho!

Hörs ikväll :*

Hejsan hoppsan!

Kom hem sent igår och landade mjukt i sängen.
Vaknade som en kung imorse - kunde ju ta upp hela sängen själv och drängarna som sjöng så fint att fåglarna kvittrade ute. Så jag var superglad när jag vaknade! Dock var det dimma ute.

Under min vistelse i uppsala hände inte så mkt. På måndagen var vi bjuda till hans kompis på spelkväll, tisdagen var vi på bio och såg X-men, first class. Filmen är bättre än de andra (som jag för övrigt såg efter att vi varit på bio x)). Under de andra dagarna var vi mest hemma, kollade på film och scrubs. Lagom lugnt med andra ord, haha.

Idag däremot har varit en alldeles för lång dag.
Började min första sommarjobbsdag med att jaga ett får som hade smitit ut under natten. Inte ville hon in i hagen igen heller - så hon sprang ut från "gården" och bort mot vägen. Hade lagom tur att en av mina kollegor kom med bilen och hoppade ur den och stoppade fåret. Annars hade det antagligen slutat illa.
Vi skulle även baka chokladbollar, som inte blev så lyckade eftersom det var evigheter sen jag bakade det. I receptet stod det att man skulle smälta smöret - tänkte inte så mkt mer på det. Men hallå?! Smälta smör? Till chokladbollar? Hallå eller.. Blev inte så lyckat kan jag säga. Fick hälla i margarin och försöka få det att klibba fast sig till en "smet". Men tillslut lyckades vi - yay typ.
Har även lyckats tappa bort mitt busskort, så får åka extra tidigt imorgon - för att hinna till Skövde innan så att jag kan spärra kortet och få ut ett nytt. Halleluja för Västtrafik och registerade kort. Dock tappade jag mitt fina lila fodral *snyft*

Well, jag tror jag avrundar här - blir för mkt att läsa annars. haha :)

The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down


Bilder från mobilen.













Inspiration










www.weheartit.com

Chemical Vocation - Someday

Godmorgon



Ska strax springa iväg till bussen med alla mina väskor. Hoppas bara på att jag inte glömt något, för då blir jag smått ledsen. Bussen går runt 11.55 så behöver som sagt alldeles strax gå.

Har lagt in lite tidsinställda inlägg under veckan, så att inte bloggen står helt utan uppdatering ifall jag skulle glömma bort att mobilblogga. :) Ni får ha de så braa och sköta om er - så hörs vi om en vecka! :)

Hos pappa


Godkväll, sitter just nu hos pappa. Ska strax gå och lägga mig för att orka komma upp ur sängen imorgon.. För imorgon blir en låång dag med massa tågåkande och en sk. "game-night" på kvällen - exakt vad det innebär har jag inte riktigt fattat (något med kortspel) men det blir nog bra :)

Så vill bara önska er alla en fortsatt trevlig söndag och en fin vecka, oavsett om ni har sommarlov, skola eller bara jobbar :)

12 juni 2011

hahahaha

Drängarna, sommar och konfirmation

Godmorgon, ska strax sticka ut till bilen. Robin ska konfimeras idag, så vi ska till kyrkan - på en lördag.. :)
Eftersom jag är borta halva dan, bjuder jag på en fin låt sålänge.. ;)

Busy

Har haft fullt upp dom senaste dagarna, städat och packat - slutat skolan och varit i Göteborg.
Var en sväng i Lidköping med Ellinor och kollade på De La Gardie gymnasiet, eftersom hon ska börja där.
Så nu kanske ni förstår varför jag varken svarat på kommentarer eller bloggat? Och bättre blir det inte, för på måndag åker jag till Uppsala och stannar där tills på söndag. Kan nog försöka slänga in ett inlägg från mobilen om jag kommer ihåg, mitt minne är ju lagom bra.. :)

Annars flyter livet på, sommarlovet började ju trevligt - regn, regn och ännu mer regn. Känns inte direkt som sommarlov, men det blir nog bättre (får vi hoppas iallafall).

Har ni haft något roligt för er?

Städning pågår!



Här håller vi på att städa och packa det sista, vi flyttar ut vid nio imorgon bitti - så då ska allt vara klart! Vi har typ kommit halvvägs, ska tvätta golvet och dammsuga.

Fast just nu håller vi på att bleka mitt hår en sista gång för att sen slänga i massa färg i mitt fina långa hår, haha - det blir nog fint!

& imorgon slutar vi, åh - är taggad! :)


ang. studiebesöket.. Vi var på ett djurhem som omhändertog herrelösa hundar och katter (även smådjur som marsvin och sköldpaddor) och även hittedjur som polisen hittat. Riktigt roligt att se hur det ser ut innuti ett sånt :)

Studiebesök


Bilden är lånad från djurskyddet.se

En lektion kvar..


Har en enda lektion kvar i ettan, förutom studiebesöket i eftermiddag - men det är ju inte direkt en lektion.
EN ENDA LEKTION, det är helt otroligt!! Kändes som att det var typ igår vi började här och nu har det gått ett helt år? Hjälp..

Har ni några planer för sommaren?

Låång dag!!

Usch vilken lång dag det har varit! Först skoldan och sen har jag & Mikk packat som tusan! Har nästan packat klart allt mitt, resten tar jag imorgon ikväll. Har skrivit klart det sista som skulle in, ska bara lämna in min APU-dagbok och alla andra böcker som ska in - men det får ju självklart göras imorgon!

Imorgon är det storstädning som gäller eftersom det är rumsvisitering på torsdagmorgon kl. 9. Slutar ju på torsdag, ska bli så jäkla skööönt med sommarlooov!!

Sitter med blekningsmedel i håret, om en stund ska jag gå ner och skölja ut det och sen sätta i färg som ska sitta över natten. Det blir nog bra :) Har sovmorgon till nio imorgon så det ska nog hinnas tvätta ur, haha ;)
Men nu ska jag stänga av datorn och va lite social med mikkan pikkan, haha xD

Vi hörs imorgon! :)

Hon är så söt!

The Sims Medeltiden

Fick igång min dator igår, som strulat i över ett halvår. Bytte skärm och grejade igår, så nu funkar den.
Så har suttit och spelat The Sims Medeltiden, som jag inte spelat på år och dar!

Så därför är uppdateringen kass, lev med det :*

We♥It












weheartit.com

Småkryp

Visst är det härligt att Sommaren är här på riktigt nu?
& inte är det bara vi som tycker det.. La mig i solen för att sola en liten stund efter det att vi kommit hem - men inte kunde jag ligga länge. Kom en stor äcklig flygmyra och attackerade mig flera gånger, slutade med att jag fick gå in. Trevligt värre va?
För er som inte vet hur en flygmyra ser ut:

Mysigt värre va?

Planeringsmötet på sommarjobbet gick galant. Var jättekul å träffa alla som man skulle jobba med, verkade inte direkt vara någon man inte funkade med. Så det blir nog bra :)

Nu ska jag kila in till TV:n och kika på The Vampire Diaries som börjar om 20 minuter! Det är ju såå spännande nu!!!

Tredje Juni Tvåtusenelva

Godmorgon! Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag lär ha fullt upp idag.
Ska iväg med bussen 9.00 till Falköping för att gå på planeringsmöte ang. sommarjobb.
Berättar mer om det sen när jag kommer hem, är där mellan ca 10-16.

Sålänge langar jag en härlig låt! :) Så hörs vi när jag kommer hem.

Drängarna ♥

Riktigt fin berättelse.


Det var en gång en tjej som hade fötts med ett genetiskt fel, hon var blind. Och hon önskade inget mer än att få se världen. Så hon sa till sin pojkvän:
- Om jag bara kunde se så skulle jag gifta mig med dig.

Två veckor senare donerade någon ett par ögon till henne. Eftersom hon nu kunde se, så frågade hennes pojkvän om de skulle gifta sig. Men när flickan såg att han var blind så vägrade hon och lämnade honom. Det sista hon hörde från honom var ett brev där det stod:
- Okej älskling, lämna mig om det verkligen är vad du vill. Men lova mig en sak! Ta hand om mina ögon.

Torsdag


Nu har mina fina målarskills vart framme igen, haha.

Godmorgon! Idag står väl inte så mycket på schemat, vi ska iväg på kalas senare - Mormor, Kevin och José har fyllt/fyller/ska fylla år. Så vi ska iväg och fira dom en sväng. Så vi får väl höras när vi kommer hem igen :)

Maaj månad











Haft fullt upp?

Hej! Jag har haft jättefullt upp med sista slutklämmen av ettan samt att packa o rensa i rummet, så jag har inte hunnit uppdatera. Men nu är jag ledig i 5 dagar och sen går jag 2 dagar i skolan. Sen är det soooommarlov! Så då ska jag nog ha en del tid i världen åtminstone för att blogga. :)

Just nu sitter jag och skriver ner lite olika recept från nätet i min fina rosa receptbok. Det är ett vanligt anteckningsblock, men det kan ju bli våran hemlis? ;)

Tänkte slänga upp ett inlägg om en stund med bilder som får sammanfatta majmånad samt svara på lite kommentarer som är obesvarade. :)

RSS 2.0