GOTT NYTT ÅR


Bilder från 2009/2010

~


Nä, nu ska jag lägga mig och läsa en kort stund innan sängen väntar. Måste börja vända tbx dygnet.. Funkar inte riktigt att inte gå och lägga sig innan två och inte gå upp innan tolv när skolan börjar.. haha

Godnatt!

Stiftelsen ♥

Röra på fläsket ~

Söt kisse (:

Hejsan! :)  Sitter just nu i min säng och ska strax slänga på mig lite kläder. Tänkte ta och gå ut en sväng innan det blir för mörkt. När jag kommer in igen ska jag ge mig på det där dumma buddhistiska brevet som jag hatar mer än något annat. Ska försöka skriva klart det idag så jag har en sak mindre på listan över saker som måste in. :)

Hoppas att ni hittar på ngt roligare är mig idag.

Ny kamera

Hejsan! Var iväg en sväng på mellandagsrean med mamma igår och kikade. Hittade en kamera som jag köpte lite sådär spontant. Min stora olympus är så klumpig att ha med sig överallt så nu har jag även en liten kamera som kan bo i min väska. :)


Köpte en Nikon, Coolpix s2200. Den verkar helt ok, men måste nog läsa lite mer i instrukstionsboken innan jag fotor med den.. haha

Godnatt ~

Tröttcheycheckarutfrånlivetenstund



Tjosan (: Kom hem för sen stund sen från Elle&Robins mormor. Vi har varit där och ätit lite julmat. Jag är helt slut, blev inte många timmars sömn inatt så bilen har varit extra skön idag. Ska alldeles strax städa upp lite på mitt rum, sen ska jag gosa ner mig i sängen och kika på Pretty Little Liars.

Är lite sugen på att klicka hem alla The Vampire Diaries böckerna, har hittat alla 8 böcker för 600:-.. Men jag vet inte, har sån beslutsångest.. haha

Utgång ikväll ~



Hej! Sitter just nu i sängen och ska strax börja göra mig iordning. Vi har varit hos min moster en sväng och fikat lite. Har öppnat lite försenade födelsedagspresenter också. Tänkte visa vad jag fått i julklapp och sånt senare. Ska börja göra mig iordning strax, ikväll kör jag och Elle på utgång! Woop Woop

GOD JUL ~

Godnatt

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Blev inga miljoner ikväll, får hoppas på bättre lycka nästa år.. :)

Nu är det även julafton, så godjul på er alla :)

Spelar Bingolotto med familjen :)

One day left

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Ligger just nu i min säng och söker några fler jobb.. haha, gäller ju att vara ute i god tid. Ska alldeles strax slå in de sista julklapparna och sen ska jag hoppa in och ta en snabbdusch. Ska iväg till pappa vid sex ikväll så ska även hinna packa. Så jag borde verkligen sätta fart.. haha


bilderna är lånade ifrån weheartit

Ett godnatt inlägg ~

http://www.collegefashion.net/wp-content/uploads/2010/07/pretty-little-liars-girls.jpg
bildkälla

Hej! Sitter just nu och kikar på ett avsnitt till av PLL. Ska kolla klart på detta och sen väntar sängen. Blir en lååång dag imorgon! Natti :*

Ett Jobb-igt inlägg :)



Har precis målat naglarna, så nu är dom juliga och fina!
Sitter även och söker lite sommarjobb på olika djurparker runt om i Sverige. Är ju bättre att söka allt som går att söka än att ångra sig sen. :)
Sitter även och skriver lite intresseansökningar som jag ska skicka in till djuraffärer här omkring och hoppas på att det finns ngt ledigt jobb.. :)

Om en stund ska jag slänga mig i sängen och kika på några avsnitt av Pretty Little Liars. Kan inte avsluta dagen bättre än så! :)

Full rulle




Har haft fullt upp hela dagen. Håller just nu på att tvätta, städa och slå in julklappar samtidigt.. Det går väl sådär bra... hahaha :) Idag har jag typ inte gjort så mkt från plan-listan. Har väl tränat agility med Dianthus och slagit in julklappar. De andra hamstrisarna ska rastas senare men skriva buddhistbrev orkar jag inte med idag. Får väl göra det imorgon istället. höhö

Nä, nu ska jag fortsätta här. Annars blir jag aldrig klar! :)
Vi hörs senare ^^

Godmorgon c'',)

Godnatt ~

Forever Alone


Sitter just nu och kikar på ett avsnitt av Pretty Little Liars, i min säng alldeles själv.
Serien är så grymt bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. hihi
Om en stund så ska hela familjen sätta sig ner och kika på någon film, vilken är ännu inte bestämd.

Bloggish



Såhär ser jag ut just nu. Skrev precis klart min novell, usch och fy. Den blev många ord och jag är helt slut i hjärnan nu. Ska ta en paus och spela Sims med Mikk. Sen ska jag börja skriva ett brev om buddhism. Kul va?

Mkt att göra ~

hahaha

Godmorgon! Sitter just nu i min säng och har precis käkat frulle. Ska strax sätta mig ner och skriva en novell. Har lite skolarbeten som ska vara klara efter lovet, men jag behöver verkligen plugga körkortsteori nu på lovet så jag ska försöka beta av så mycket som möjligt idag. Hade varit skönt att slippa tänka på det nåmer.

Igår var en stressig dag, packade och städade och åkte hem från skolan. Körde nästan hela vägen hem, gick apbra ju! :) När jag väl kom hem, vid sådär 15-tiden så skulle jag fixa iordning Dianthus bur eftersom den var helt tom efter skolan. Sen har Dianthus haft en extrabur här hemma som han bott i max två veckor under tiden han varit hemma på lov osv, så den fixade jag och städade ur också. Så nu bor småkillarna, Aragorn & Sauron, där i. Mimmi och Luna fick också "nya" burar, så jag höll på heeela kvällen med det igår. Fick även städat över allt i rummet, så jag var väl klar runt halv tolv.. Så ni kanske förstör att jag stupade i säng då? haha

Nu ska jag iallafall sätta fart här, önskar att jag kunde trolla så att allt blev klart i ett nafs.. haha

Godmooorgon!


Hello there!

Har precis haft redovisning om den vitryggiga hackspetten. Det gick bra, så himla skönt att vara klar med den och slippa sitta och stressa o förbereda ikväll. Nu ska jag strax ha svenska där jag ska fortsätta skriva författarporträtt om August Strindberg.

Det var jätteintressant på anstalten igår, det satt endast sexförbrytare där och de hade olika säkerhetsklasser på fängelset. De hade även ett häkte. Vi gick runt inne i ena byggnaden och fick se hur deras matsal ser ut, vart de arbetar under dagarna och vart de satt och pratade med andra. Dock fick vi inte se några fångar då de va inlåsta på sina rummen för dagen.

Men nu måste jag fortsätta här, annars blir min lärare sur. :)

Fullt ös medvetslös

Mina goa killar, Aragorn & Sauron.

Jag & Mikk kom tbx från halkan för en stund sen.. Det gick faktiskt helt okej. Väldigt skönt att ha den avklarad nu så man slipper tänka på den ngt mer. Om en stund ska jag åka in till Göteborg, ska gå på ett studiebesök på Skogome Anstalten. Där sitter det mest sexförbrytare och så, men tror nog även att det sitter lite annat folk där med. Återstår att se!

Är supertrött, har ju varit uppe sen fem imorse. Så jag kommer nog somna gott ikväll.. hahah

~

Katter

Mot körskolan & halkan ~

Godnatt ~

Nästa: Duschen!


Guldiga naglar

Naglar




Är ledig i två timmar nu, så ska faktiskt passa på att måla naglarna. (:

Hejsan hoppsan Lillebror

Godmorgon. Sitter just nu på bussen påväg till tåget. På torsdag får jag jullov så då slipper jag åka till skolan nästa måndag (på julafton, bra va?).. haha

Tänkte dela med mig av min planering av veckan, som är ganska soft faktiskt. Så det så. :)

natti

bild från i våras.

Nä, nu ska jag natta kudden. Det blir en låång dag imorgon! :)
Godnatt, vi hörs imorgon! (:

20:34


Sitter just nu i sängen och dricker thé. Har inte gjort särskilt mkt idag, men det är skönt det med.
Om en stund ska jag packa klart min väska och sen ska kudden nattas.. Imorgon vankas skola så då är det tidig morgon igen. Dock är det ju bara skola fram till torsdag och sen får vi jullov, riktigt skönt. Då följer även Dianthus med hem och förblir hemma. Vi får fortsätta träna hemma istället.

Christmasinspo


I paketen ~

 

Godmorgon ~

Designen som smög sig upp bara sådär.

bild från arkivet. Hej sommar?

Nu är vi hemma från bion. The Hobbit var faktiskt helt okej :)
Den nya designen har smygit sig upp också, tryck F5 om du inte ser den.. :)

Om en stund ska jag natta kudden, men först ska jag lägga in bilder på vad det var i alla fina paket som kom i veckan.. Får se om det kommer upp ikväll eller om de helt enkelt kommer upp imorgon. (:

Snart biotime

Ny design på g

Hejsan! :) Har suttit och grejat med en ny design hela dagen så därför jag har inte hunnit blogga någonting. Det börjar arta sig och jag är faktiskt ganska nöjd med den än så länge. :) Mamma och co är i Skövde och handlar julklappar, men eftersom jag har handlat klart mina så kändes det rätt onödigt att hänga med. (: Har fått hem massa nya mobilgrejer också, som jag tänkte visa lite senare faktiskt (:

Tänkte visa en sneakpeak på den nya designen, vet inte när det kommer upp än. Men snart hoppas jag :)

Ara Macao

bildkälla

Godkväll! :) Sitter här med bror min som spelar Wii. Vi har kikat på Grown ups som gick på tv och ätit popcorn.
Jag har även fått mina papper från fågelhemtentan utskriven så den ska jag lämna in på måndag, äntligen typ..
Om en liten stund ska jag gå och lägga mig, är superdupermegatrött. Ska bara få i säng Linus först.. hahaha
Godnatt kära läsare!

@ pappas hus


Hejsnefejs!

Nu är jag hemma hos min fader, mina kära syskon ska snart bli körda i säng..
Sen ska jag antingen spela Sims eller kolla på ngn film.. Svårt val... hahaha ;)

Jul på Liseberg


Utanför..


Gottisgrisisarna.


Vi skrev fina önskelistor till tomten.


Vi vann varsin grej också, Mikk vann julskum och jag en Mylittlepony häst :)

På bussen ~


Hur kan man hata något så litet och oskyldigt sött som detta? Jag & Mikk räddade livet på en stackars liten mus som satt mitt ute i stallgången och frös. Vi bar in den till ett lite varmare ställe i stallet.. Så nu skuttar den nog omkring och är superglad med sina kompisar! :)

blablabla

Tjolahoppsan :) Har skrivit Nationellt prov i Matte B hela dagen, så därför har jag inte hunnit blogga något. Jag känner på mig att jag kommer få ig, för det var supersvårt.. hahaha

Dessa två monster väntar hemma.. hahaha

Ligger just nu i min sköna säng och bara chillar på livet lite. Ska snart börja packa, dock går ju inte bussen förräns om två timmar men jag orkar inte stressa.. Det gjorde jag förra fredagen så det får räcka.. Snart är det jullov också. Det ska bli apskönt! :)

Igår var jag och Mikk på Jul på Liseberg föresten, kommer upp fina bilder därifrån lite senare, så håll utkik! :)

Nationellt prov i Svenska

Har precis gjort min muntliga del av nationella proven i Svenska B, så nu är jag klar. Så jäkla skönt! :)

Godnatt ~


Jag ska ha en sån här vacker dörrmatta när jag flyttar hemifrån.. haha

Tänkte bara kika in och säga Godnatt. Ligger och väntar på att Mikk ska komma tillbaka, hon har varit på bio. Hörde bussen komma så hon borde vara här när som helst nu.
Men ni får sova så gott, så hörs vi imorgon! :)

Äta Subway i balklänning ~

Hejsan! Idag hände det.. Jag blev av med min Subway-oskuld.. Ja, det är sant. Jag har aldrig ätit på Subway förut. Vilken hemsk människa jag är va?
Mötet gick bra idag, såfort jag & Madde kom tbx så satte vi oss ner och skrev ihop intresselappar och gick runt till alla treor för att kolla intresset. Verkar som att de flesta faktiskt vill gå på balen, kul ju! :)

Nu ska jag sätta mig ner och skriva talkort till mitt nationella i Svenska. Har muntligt imorgon, hann aldrig göra mitt förra veckan så imorgon smäller det. Kul va? (inte så värst..)

Snart är det jul här i vårt hus ~

Ack, vad är väl en bal på slottet?



Tjolahoppsansaaaa! Sitter just nu ute i pentryt och fixar till mina naglar.. :) Ska alldeles strax blåsa håret och sminka mig.. Om en timme ska jag och Madde åka in till Göteborg och gå på ett möte ang. balsal.. :)
Det ska bli kuuuuul :D

Bloggeliblogg


Hejsan! Jag har inte bloggat på ungefär en vecka, men det är så sjukt mycket i skolan nu innan jullovet så jag håller på att gå under. :( Jag hatar skolan, ibland vill jag bara hoppa av.. Meeeeeeeeeen det är knappt ett halvår kvar nu så det är bara att bita ihop.. :)

Nu ska jag snart kila iväg och ha prov i djursjukvård.. Jag har pluggat hela helgen, men känns fortfarande som att jag inte kan något.. kommer gå bra känner jag!

20 dagar kvar!

Godmorgon c:

Asmkt snö ute ju! :D

Tjolahopp! Ska strax sätta mig och skriva klart mitt pm, hade en asgrym klasskompis (Helena) som hjälpte mig med det som jag behövde ha hjälp med. Asbra! Så nu ska jag bara skriva några meningar till och sen skicka in. :)

Thing to do:
√ Städat på mitt rum & packat klart alla väskor
√ Diskat alla skålar och städat i burarna
• Skriva klart PM:et
• Plugga till reptilprovet

Smart head!

539417_4549069452932_971086344_n_large
Wehearit

Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag åkte hem i torsdags. Inte var det på att ta med ALLA grejerna till Svenska Nationella iallafall.. Har glömt texthäftet i skolan, så nu kan jag inte avsluta mitt pm som ska vara inlämnat imorgon. Hoppas på att någon vänlig själ i min klass har varit smarta nog och tagit med det hem och kanske kan hjälpa mig med det lilla som är kvar, så att jag också kan skicka in mitt.. Tror snart att jag går och slår huvudet i väggen eller ngt.. Det hade varit skönt.. Finns så mkt jag vill göra just nu istället för att skriva på det här.. Men jag satt och spelade Sims i flera timmar förut, en liten stund blev till typ 5 timmar.. Bra där.. Så nu får jag sitta med detta nu istället.. Åh, blir så trött ibland.

Nästa avsnitt av The Vampire Diaries har kommit ut, så jag funderar på att kika på det innan jag går och lägger mig. Har ju längtat aplänge nu eftersom det inte kom ut förra veckan. Imorgon när jag vaknar kommer jag nog inte se ut, för då är nog hela världen full med snö. Bra.. Då slipper jag iallafall skriva prov på måndag och hålla i mitt muntliga i svenska på tisdag..

Godnatt..

Första December Tvåtusentolv

Hello_december_large

Godmorgon! Sitter just nu och skriver på mitt Svenska Nationella Muntliga Tal, mitt pm ska vara inne i morgon så tänkte skriva klart det och skicka in det redan idag, så slipper jag tänka på det imorgon.. höhö, smart va?
När jag är klar med det så ska jag belöna mig själv med att spela Sims en liten stund, eftersom jag bara kan spela en liten stund i taget, och sen ska jag ta tag i Sällskapsdjursprovet vi har på måndag. Vi ska ha ett prov om Reptiler och Amfibier (groddjur), dock inte så jättestort skulle jag gissa på då vi bara har massa anteckningar ifrån filmer som vi sett. Får väl se om jag ens kan komma till skolan på måndag, vi är rätt så insnöade här... Det är typ en halvmeter snö ute och det fortsätter snöa. Om det inte slutar snart, så kommer jag inte komma till skolan på måndag.. Kul va?


RSS 2.0