Cooooome to mama

 
Nu får ni snart komma hem. :)

catfish

älskar bilden. hahaha

Godmorgon på er! Ligger just nu i sängen och kikar runt lite på nätet. Om en stund ska jag käka frulle o plugga lite till på teorin till körkortet. Senare blir det nog en promenad ute eftersom vädret är helt okej.

Igår bokade jag även in två resor, varav en till Stockholm med min fina vän.
Åh, längtar redan!!

12 dagar kvar ~

När man väl inte ska blogga så är det så svårt att låta bli. Sitter just nu på svenskan. Efter den här lektionen har hela sista skolveckan gått, nästa vecka är det bal och veckan efter det är det dags att springa ut på trappan. Tiden har gått så sjukt fort. Och den lär ju inte gå långsammare direkt heller.

13 dagar kvar ~

Bloggpaus ~


Jag suger verkligen på att blogga. Men det är så mycket i skolan, slutar ju om 2 veckor och samtidigt ska jag hinna ta körkort innan studenten. Det blir full rulle och inte mycket tid över till bloggandet. Men när jag väl tagit studenten så ska jag väl förhoppningsvis ha mer tid igen!

Simma :)

Sitter just nu på bussen påväg till körskolan. Ska ha en säkerhetsgenomgång av bilen idag och sen tänkte jag bege mig till simhallen och vara sådär hurtig som vissa människor är. Har ju tränat nere i gymmet både i måndags och igår. Så kände att jag lika gärna kan simma efter lektionen när simhallen bara ligger på andra sidan vägen. Smidigt och bra :)

Hade ett samhällsprov idag om privatekonomi och arbetslivet. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde, så det gick bra. Jag är nöjd helt enkelt. Haha :)

Avslutar kvällen ~

Har haft nationella engelska speaking idag. Tränat som en dåre (jaja, vi kan ju låtsas iallafall) nere i gymmet. :) nu ska jag sova så att jag orkar upp och skriva prov imorgon. Haha :)

Godnatt :)

Godmorgoon ~

Just do it ~


Har varit nere i gymmet en sväng. Asskönt var det :) Får se om det blir någon träning imorgon, eller om det får bli på onsdag. Får se lite om jag hinner träna och plugga samtidigt imorgon :)

Om en stund ska jag gå och lägga mig, är jättetrött.
Hoppas ni haft en bra dag :)

New Tattooos ~



I slutet av mars, trillade jag in hos Nicklas på Needles Of Pain Tattoo i Lidköping.
Bilderna är från samma dag som dom gjordes :) Är grymt nöjd, de är sjukt fina irl.
Läkte fort gjorde dom också :)

Monday ~


Godmorgon. Sitter just nu i köket och äter frulle. Snart kommer pappa hem och då är det dags att åka till skolan. Jag ser inte fram emot den här helvetesveckan.. Har hur mkt som helst i skolan, bland annat tre prov idag, ett prov imorgon och antagligen tre prov på onsdag. Samt två inlämningar och ett simprov. Det är dock skönt att när denna vecka är över, är det tre veckor kvar i skolan. Så då är det inte mycket kvar. Men jag hade ju ändå önskat att lärarna hade planerat allt mycket bättre än vad dom gjort. Menmen, jag ska sluta klaga och äta upp min macka.

Vi hörs senare!

Almost done ~


Jag har nu skrivit ner alla anteckningar i samma dokument inför privatekonomi/arbetslivs provet i samhäll som vi har på onsdag. Så nu ska jag bara skriva ut det dokumentet, samt ett illerdokument då jag har prov på det imorgon. Har nästan hunnit skriva klart min A-del i hemtentan, ska bara räkna ut lite priser och hur många fiskar som kunden kan köpa.Per cm vuxen fisk måste det finnas 1l vatten. Så har man då 5 fiskar som är 5 cm när de är vuxna måste varje fisk ha 5liter vatten. Så då är det ju bara att räkna ut hur många fiskar som får plats i ett 100liters akvarium. Har ni tråkigt så kan ni ju sitta och räkna på det ;) haha

Nu ska jag snart äta mat och plocka om i min väska. Har fortfarande inte packat upp väskan sen i fredags. Så ska packa upp och sen packa ner lite nytt inför nästa vecka. Måste ju ha med mig resväskan fram och tbx då jag har börjat att ta med mig massa onödiga saker hem. haha

Hårfärg ~



Skrev ju för ett tag sen att jag färgade håret. Från en röd nyans till en mörkbrun nyans.
Den röda nyansen syntes mest i solljuset, då den annars såg rätt mörk ut.
Nu är håret mörkbrunt, men man kan fortfarande se några svaga nyanser av rött i luggen i rätt ljus. Får se om jag färgar håret en gång till eller om det helt enkelt får vara så. Får fundera lite på det iallafall.

Gårkvällen ~

 
Hej! :) Skulle egentligen lagt upp den här bilden igår, men det fungerade inte riktigt som jag hade tänkt mig så den kom aldrig upp. Fick hem ett paket från Buzzador i veckan eftersom jag är med i en av deras Veet-kampanjer. Ska försöka ordna en spa-kväll i skolan med iallafall en av produkterna innan vi slutar :)

Igår kväll så orkade jag verkligen inte plugga mer, så jag bakade en kladdkaka med massor av kokos som blev aaaaaaaasssssgood! Jag la även på en ansiktsmask som luktade jättegott (läs: Jordgubb) och testade Veet hårborttagningsspray. Tyckte faktiskt att den fungerade bra. Var lite krångligt att få det jämt men när det väl var dags att skrapa bort håren så bara trillade dom av. Det kallar jag bra grejer det! :) Man ska även kunna använda den i armhålan, men det sved och gjorde jätteont så där fungerade den nog inte riktigt för mig. haha

Nu ska jag fortsätta plugga på hemtentan, innan det är dags för frulle och ännu mera plugg!

                                                                  

Vad är en Buzzador?
En Buzzador är en person som får hem olika produkter från företag som man testar, delar ut gratisprover till vänner eller ordnar, som nu till exempel, kvällar där man träffas och testar produkterna tillsammans. Har varit Buzzador i ett par år nu och jag är jättenöjd med tjänsten. Har alltid fungerat och man blir aldrig besviken när man får hem paketet! :)

Fiskarna dödar mig snart ~

Sommar. kom snart, okej?
 
Önskar att jag hade kunnat skriva att jag var klart med min hemtenta och att jag hunnit plugga på samhällsprovet. Men det är jag inte. Har väl kommit mer än halvvägs igenom första delen. Ska plantera in bra växter i akvariumet och lite sånt. Motivera varför jag valt de växter och fiskar jag valt osv. Det är så tråkigt att man måste motivera, för jag väljer ju det jag tycker är bäst. Hur ska man kunna motivera det bra?
 
Fortsätter väl antagligen med B-delen sen också. Samma problem där, inreda ett akvarium från grunden. Men nu ska det vara ett utställningsakvarium som ska stå i en entré hos ett stort företag. Så man ska även skriva ett bra skötselschema. Åh, jag orkar verkligen inte.

Pluggpluggplugg ~


Ska alldeles strax sätta igång och plugga. Ska iallafall skriva klart del A på min akvariehemtenta och sen plugga lite samhäll har jag tänkt. Får se om jag även skriver klart B-delen och pluggar lite körkort. Kommit fram till att jag har 6 prov och 2 inlämningar nästa vecka. Känner att jag helst bara vill ligga i sängen hemma nästa vecka.. Men det funkar ju inte riktigt..

25 dagar kvar till studenten. Tagga?!

You act stupid ~



Kom hem vid halv åtta idag, har bara haft en lektion. Hade tänkt att plugga i skolan, pluggade lite till illerprovet som vi har nästa vecka men annars fick jag inte gjort någonting alls. Eller jo, jag klarade sista delen av repetionsfasen till körkortspluggandet. Det är alltid någonting. Nu hade jag tänkt att testa slutprovet och se lite hur det ser ut.
Annars blir det nog inte supermycket plugg idag, blir mer imorgon!

Vill du samarbeta med företag?



Då är TOURN den rätta sidan för dig. Där kan du ansöka om samarbeten med olika företag.
Blir du godkänd får du sedan hem produkten som du sedan recenserar i din blogg.
Riktigt smart faktiskt :)
 
Vill du läsa mer?
Besök TOURN's hemsida HÄÄÄÄR!

Godnatt!

UM

Sitter just nu på ungdomsmottagningen. Hängde med en kompis som ändå skulle hit och sen ska vi förmodligen sola. Har inte bestämt mig hur jag ska göra än med tanke på tatueringen och att jag inte har ngt solskydd med mig. Men ändå. Haha

När jag är tbx på skolan så ska jag sätta mig ner och skriva på min hemtenta i akvaristik. Fast, jag måste nog fixa tvätten först. Men ändå. Haha

Debatterar

 

Godmorgon :)

228995_530245473689126_39666215_n_large

Räknar lite ~

Tumblr_mkwo8rbzej1rvqccbo1_500_large
Snart klar med kapitlet, woho!

Happy birthday my friend ~

 Bilden är från 2011.

Onsdag 10 April



Godmorgon! Sovit gott? Det har jag gjort iallafall (:
Om en pyttestund ska jag springa upp och käka lite frulle innan det är dags att bege sig till utrotningshotade arter-kursen, där jag är klar med uppgiften. Skickade in den igår kväll, så ska se vad jag ska göra.. Förhoppningsvis ingenting.

Har även NP i Engelska idag, reading. Kul liv, hoppas att det går bra. Men det gör det nog. Läsa kan jag ju göra och engelska kan jag ju ganska bra. Så det blir nog bra. haha :)

2 av 3 prov avklarade ~



Näe, nu får det vara bra för idag. Har pluggat ett tag nu och klarat två av tre repetionsfaser så nu lägger jag ner för idag. Får se om jag pluggar mer imorgon eller om jag lägger ner tid på någonting annat istället. Vi har ju lite skolarbeten kvar och sånt samt lite prov som måste pluggas på, men samtidigt måste jag hinna plugga på körkortet också. haha, stort dilemma! Får väl helt enkelt göra bägge! :)

Ska nog gå och lägga mig om en stund.
Godnatt :)

Pluggar teori ~

Tumblr_mkd3yhaq5b1rtbfoho1_500_large
Såhär ska jag köra när jag har tagit mitt körkort.

Räkna matte i körkortsboken ~



Har hunnit duscha, skriva klart mitt etik&moral arbete och pluggat lite teori nu på eftermiddan.
Om 30 minuter ska jag iväg och ha matte en timme, ingenting jag är särskilt pepp på men det är väl bara att bita ihop och gå dit ändå tyvärr.

Ikväll ska jag fokusera på körkortet och plugga teori tills mina ögon blöder.. Eller ja, vi kan ju låtsas iallafall. Är bara så jobbigt, för hur mkt jag än pluggar så går det inte in och frågorna är så luddiga och det är så jobbigt. Men det är väl värt hela mödan när jag väl har körkortet i handen, om sisådär 28 år.

Be my ~

Fiskisarna



Godmorgon! Har precis varit uppe i djurvårdshuset och fyllt på vårat akvarium med vatten. Nu ska det bara stå ett tag så att vi kan stoppa i växter och fiskar sen :) Nu sitter jag, Helena & Nicklas och gör uppgifter om fiskar. Lite sådär lagom kul, haha.

Handel med Organ ~


Hejhej! Ska strax komplettera en snabb grej i min fågelhemtenta och sen ska jag fortsätta skriva på min etik och moraluppgift. Skriver om organhandel, vilket är väldigt intressant faktiskt.

Vad gör ni ikväll?

Mot Göteborg ~

Hej! Sitter just nu på tåget påväg ner till Göteborg. Jag, mamma och Morgan ska på sci-fi mässa :)

 

Pluggiluggilugg ~

Tumblr_mkb7nz7bri1r1iv4bo1_500_large

Hej på er! Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, haha.
Senaste tiden har mest gått åt till plugg och simsspelande. Var iväg och hämtade min balklänning i tisdags också. Annars har jag skrivit klart tre skolarbeten och ska snart börja på det fjärde. Skönt att få lite saker ur världen iallafall. Måste snart börja plugga på massa prov också och skriva en jobbig hemtenta. Men det får jag ta en annan dag. :)
 
Ska skriva, skriva, skriva en stund nu så att jag kan ta kväll sen!

Sooool

Hej på er! :) Solen skiner ute och livet känns extra bra :) Sitter just nu och färgar håret, ska strax hoppa in i duschen och skölja ur färgen. Senare idag ska jag förhoppningsvis iväg till Skövde för att hämta min balklänning och köpa dom sista smyckena! Har jag tur så kommer även alla nya piercingamycken idag också som jag beställt. :)

 

1a April

Tumblr_mkkfmlopck1r8ledpo1_500_large
539004_463824250360621_664235458_n_large

Var ute och gick en timme för en stund sen, asskönt väder är det ute nu. Hoppas bara att värmen håller i sig nu och att vi slipper mer kyla. Skrev klart mitt muskelarbete (förhoppningsvis iallafall) och skickade in det förut. Tänkte att jag skulle fortsätta med arbetet om noshörningar, men jag har verkligen ingen lust. Håller på och läser en bok, Eragon, som jag bara vill fortsätta läsa för att den är så bra. Menmen, antar att jag måste plugga lite till och sen läsa ikväll istället. Skolan är viktigare! (sad but true).

Full rulle ~

Fågeln hittade vi i ett köpcentrum i Polen.

Hej på er! Sitter just nu i min säng och ska börja skriva på mitt muskelarbete. Ska försöka hinna plugga undan så mycket som möjligt av olika inlämningar och debatter osv nu på lovet så blir det inte lika mycket i skolan då det alltid är massa annat som ska göras. Idag ska jag även försöka hinna skriva klart mitt noshörningsarbete samt plugga lite på körkortet innan det är dags att åka till pappa och vara barnvakt.

Mitt i allt detta ska jag även hinna gå ut på en promenad, så det är nog dags att sätta igång nu om jag ska hinna med allt.. haha

Vad ska ni göra idag? :)

RSS 2.0