Sista december 2013

Sista dagen på 2013, drygt 9 timmar och 35 minuter kvar innan det är dags för det nya året att ta plats i våra liv. Det känns inte så speciellt egentligen, 2013 var ett bra år och jag hoppas att 2014 blir bättre på många sätt.

Just nu sitter jag i min säng och försöker få till ett par snygga naglar, vi får väl se om det blir jag som tänkt men det får vi hoppas :) Jag har inga planer för kvällen, känner inte för att gå ut bland massa fulla människor så det blir nog en lugn kväll hemma. Det kan nog funka det med, med tanke på att jag har träningsvärk i både armar och ben. haha

Hur ska ni fira in det nya året?

Min fina Mimmi ~

 
Min fina fina tjej. Det är så tomt här utan dig. Men jag vet att du har det bra där uppe nu, du kan springa fritt och äta massor av maskar och annat gott. Du får träffa massor av nya kompisar som du kan leka med och du kan rulla runt i gräset. Det gör bara så ont att inte få se dig mer, men någon gång ses vi igen.

Vi gjorde allt vi kunde för att du inte skulle lida, men du klarade inte den sista bilresan som vi skulle genomföra i akutfart till en veterinär en bit bort. Du låg och försökte andas sålänge i min hand, men tillslut gav du upp och vandrade över regnbågsbron. Men du fick iallafall somna in i min varma hand, och inte ensam i en kall bur.
Min fina lilla älskling.

Det bästa du visste var att få komma ut och springa i din boll och äta maskar. Medan du inte alls tyckte om morötter, något konstigt oranget? Det kan man ju inte äta.

Det är så tomt här hemma utan dig, din bur finns inte kvar så nu kan jag inte kika ner på dig och le. Dina tokigheter som du höll på med varje kväll, runt runt runt sprang du utan att ha något mål. Min lilla racerhamster.

Jag älskar dig så, och jag vet att du har det bra nu.

Vila i frid ~
Mimmi
25 November 2011
 † 24 December 2013

 

PhotoChallenge day 23 ~

Mina fiiiina älsklingar! På bilden är det Luna :) 

Nya naglar ~

Med lite färg utanför sådär, :)

Reign ~

hihi, så söt ju! Ungefär såhär jag känner mig just nu.

NU äntligen är allt julstök klart! Pepparkakshuset står färdigt i köket och pepparkakorna är bakade. Så nu återstår bara väntan på julafton. Skönt att ha en lugn dag imorgon! Inga måsten eller saker som ska bli klara.

Jag började kika på en ny serie igår, Reign. Den handlar om Skottlands drottning Mary under 1500-1600-talet som ska gifta sig med Frankrikes blivande kung för att säkra en allians mellan länderna. Har än sålänge bara kikat på 3 avsnitt, men den verkar vara grymt bra och jag är helt såld. Så har ni inget bättre för er, ge serien en chans. Ni kommer inte ångra er!

Fika ~

 
Drar strax in till stan en snabbis för att möta upp min fina vän och ta en fika på något utav staden caféer.
När vi är klara så drar jag mig hemåt igen för att baka med mamma. Så detta blir nog faktiskt en väldigt bra söndag ändå!

PhotoChallenge day 22 ~




Godmorgon! För en gång skull kör vi PhotoChallengen nu på morgonen, i vanliga fall brukar den ju komma upp under kvällen. Bilden föreställer pepparkakskulor, med dekorationspärlor på. Fina blev dom, smeten var god så vi får väl hoppas att det slutgiltiga resultatet också blir bra.

Vad ska ni göra idag? :)
Själv ska jag försöka fortsätta skriva på min labbrapport och även hinna baka pepparkakor (råkade skriva julklappar först för att övriga familjen pratar om det, kanske lite svårt att baka såna.. haha)

PhotoChallenge day 21 ~

Såhär ser våran julgran ut iår ;D


Sitter just nu i soffan med täcke och kikar på Harry Potter & den flammande bägaren, som går på TV3.
Måste säga att detta måste vara den dåligaste filmen av alla Harry Potter filmerna, eller så kanske det är för att jag har sett den för många gånger.

Idag har vi iallafall julbakat, så nu har vi bakat allt förutom pepparkakor som vi planerat att baka imorgon.
Julmys på högsta nivå!

Vad har ni gjort idag?

Bakar ~

 

PhotoChallenge day 20 ~

Mornin sunshines ~

 
Godmorgon! Hoppas ni sovit gott, det har iallafall jag gjort (:
Idag har jag inga som helst planer för dagen, riktigt skönt.
Ska dock börja skriva på min labbrapport, så att jag inte glömmer bort allt, haha.

Vad ska ni göra idag? :)

PhotoChallenge day 19 ~

 

Hemma från bilturen ~

 
Hej! Nu ligger jag i min säng efter att ha varit igång sedan klockan sex imorse. Jag har varit på flygplatsen en sväng, kikat i affärer i Alingsås med mamma och så. Nu är jag helt slut, sov knappt 4 timmar inatt så en timmes sovande nu hade inte skadat. haha

PhotoChallenge day 18 ~

RESOR
Jag älskar att resa.
Trots att det var mindre än 4 dagar sen jag kom hem,
tittar jag dagligen in på olika flygresesidor och letar efter nya resor.
Jag älskar att resa.

PhotoChallenge day 8-17 ~

Jag älskar min mamma!
Såhär ser det ut utanför mitt fönster, när jag känner för att kika ut genom det.
Under hustaket (:
Bästa mössan jag äger.
London Eye.
Matchade gröna jackor!
Buckingham Palace.
Vi gjorde vaxhänder, fast det är Mikks hand på bilden. höhöhö
Dianthus in action.

London ~

Ekorre, Hyde Park, London.
 
Hej på er, det var ett tag sen. Ellerhur?
Jag hade tänkt att berätta för er förra veckan, men jag hann aldrig ens tidsinställa en enda inlägg. I söndags fick jag kasta mig på första bästa tåg ner till Göteborg eftersom snöstormen hotade att ställa in tågen och orsaka förseningar i trafiken. Jag åkte hem till Mikk och stannade där över natten. På måndagsmorgonen styrde Mikks mamma bilen (med oss i) mot Göteborg City flygplats och mot flyget till London. Så där är vad jag har varit den senaste veckan, som bara sprang förbi. Jag hade kunnat stanna längre, så jävla bra hade jag det!

Vi gjorde ett besök i London Eye, på London Dungeon och Madame Tussauds, vi besökte även Oxford St och shoppade tills våra plånböcker hade stora hål och gick runt och bara kollade in andra sevärdigheter, som Big Ben till exempel. Vårt hostel var också grymt bra, låg väldigt nära Kings Cross och det tog oss väl ungefär en timme eller så att gå till oxford street därifrån. Okej, jag vet inte hur lång tid det tog. Vi gick en gång och tog inte tiden. Hostelet var väldigt fräscht, men duscharna var dåliga. Dåligt tryck och det tog lång tid innan det kom något varmt vatten. Men annars var det bra :)

 
Fler bilder får komma senare, när jag gått igenom alla och valt ut dom bästa :)

Hamnade visst lite vilse ~

PhotoChallenge day 7

Lugn Lördag ~

 
Hej på er! Jag ligger för tillfället i min säng, har lite ont i halsen och är liiite snuvig. Dock inte alls lika mkt som i morse, så det är nog ingen fara. Övriga familjen är iväg och tränar men jag skippade det idag, onödigt att bli sjuk på riktigt ju! Så idag ska jag skriva klart min rapport, för det orkade jag inte göra igår, städa på mitt rum och fixa lite små saker. Så det blir en lugn lördag.

Har ni några planer idag?

Glöm inte bort att delta i veckans blogg som avslutas imorgon. Klicka här för att komma till inlägget där du kan anmäla dig!

Färgat håret! ~

 
Fick för mig att använda min hårfärgsburk som stått hur länge som helst i mitt skåp, så den åkte i håret på mig. Har haft denna färg förut så jag är nöjd. Dock är den så himla svår att få bort när man färgar en annan färg över. För trots att jag färgade håret brunt två gånger så hade jag fortfarande slingor av denna färg kvar.
Tänkte att jag skulle visa er bilder imorgon, färgen gör sig inte rättvis inomhus!
Någon som vågar sig på och gissa vad det är för färg? :)

PhotoChallenge day 6

Såhär ser mitt rum ut just nu, från min säng.

Lycka är...

Att vakna upp till snö!!
 
Jag är ledig idag, så grymt skönt! Dock ska jag fixa min labbrapport och lite såna saker, men det är ändå helt okej när man är ledig och det är snö ute. Livet blev genast så mycket bättre, igår var det en riktig höstdag och det kändes inte alls som december ute, men det gör det verkligen nu!! :)

Senare idag blir det en sväng på gymmet också, om vi nu kommer ut härifrån! haha
 
Vad ska ni göra idag?

PhotoChallenge day 5

 

Hej på er! Jag ska strax åka in till staden för att hämta hem en av mina bröder, eftersom han har jobbat.
Tidigare idag har jag även hunnit med skolan en sväng, sista föreläsningen för det här året (och kanske för nästa Dår också). Jag har också hunnit med lite hushållsysslor samt en runda på gymmet. Egentligen skulle jag ha fixat maten innan vi åkte och tränade men jag däckade i min säng efter att ha kollat på julkalendern. Den ser ju trots allt ganska lovande ut ändå. Så vi får väl se vad som händer :)

Vad har ni gjort idag? :)

PhotoChallenge day 4

Såhär ser det ut i vårat köksfönster, :)
 

Ligger just nu i min säng, har varit en sväng på gymmet och nu är jag helt slut. Ska bara dricka upp mitt thé och sen däckar jag nog. Så skönt med såna här kvällar, dock gäller det ju att inte vara uppe fööör länge för då blir man pigg igen. haha
Godnatt! :)

Katthaj ~


hihi, så söt ju!

Onsdag 4 December ~

 
Godmorgon! Idag är skola som gäller, 10-17. Två timmar biologi och fyra timmar kemi står på schemat idag.
Sådär lagom kul, men det är väl bara att lida igenom föreläsningarna ändå :)
 
Blev ingen träning igår, så ska åka förbi gymmet en sväng idag istället. Köpte ett par nya skor igår, kan visa dom ikväll eller så, som jag ska inviga idag. Mina gamla är ungefär 4 år och gör så sjukt ont att träna i, så det var dags att skaffa ett par nya och säga farväl till dem gamla.

Ska ni göra något kul idag?
 

PhotoChallenge day 3

Min lille herre vill absolut inte vara still, så efter en miljon bilder (typ) så fick jag helt enkelt bara ta en bild.

Inspo December ~

Tisdag 3 December ~

 
 
Godmorgon! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan, är inne i skolan en timme före vi börjar så det blir frulle i skolan. Ganska skönt det med att börja dagen sådär lugnt och skönt. haha
Biologi i 4 timmar är det som står på schemat idag också, efter skolan åker jag till Lidköping med mamma. Mysigt ska vi ha det! :)

När vi kommer hem igen ska vi antagligen åka till gymmet. Var där igår och tränade också, riktigt skönt att komma in i det såhär :)

Ska ni göra något roligt idag? :)

PhotoChallenge day 2

Veckans blogg v.49 ~

KOMMENTARER SOM INTE HÖR TILL DETTA INLÄGG HÄNVISAS TILL ANNAT INLÄGG.

Sometimes ~

 
Godmorgon! Jag vaknade av klockan vid 09:00. Har sedan dess legat i min säng och kikat runt lite på nätet. Jag ska alldeles strax sätta på mig lite kläder och fixa till mig så att jag ser okej ut för att bege mig ut bland folk ;) och sen ska jag åka iväg till skolan en sväng, har biologi mellan 13 och 17 idag. Så det är ungefär så min dag ser ut idag.

Vad ska ni göra idag?

PhotoChallenge day 1

När klockan var åtta satt jag och kikade på film med tända ljus, med min vän Erica.

Första december tvåtusentretton ~

Kossorna hälsar ~

bilden är från 2012 eller ngt sånt :)

Hej på er! :)
Hittade faktiskt lite småsaker på IKEA, köpte bland annat en rosa pall som står fint i mitt rum nu brevid ett grönt litet bord, några lådor och en besticklåda att ha mitt smink i.. höhöhö
När vi kom hem ifrån Jönköping stack jag och mamma till gymmet och tränade. Måste säga att det var det skönaste jag gjort på länge, efter att ha suttit still så länge i en bil.

I eftermiddag är det tomteparad i stan, så det ska vi åka in och kolla på. Efter det är det fika hos min ena moster. Detta är något av en tradition hos oss, vi kikar på tomteparaden allihop och sen åker vi hem till någon och fikar. Så detta är vad som står på schemat idag.

Vad ska ni göra för kul idag? :)

RSS 2.0