Mot landvetter! ~

 
Hej! Om ett par timmar ska jag sätta mig i bilen och köra ner mot Göteborg & Landvetter flygplats. Hade vart rätt grymt om det var jag som skulle åka iväg någonstans långt bort, men inte inatt. Inatt ska jag hämta mina kära päron som kommer hem från Turkiet. Det blir en lång natt, är väl hemma vid 5 igen eller något. Det är bra att energidricka och bra musik finns! :)

Ikväll skiter jag i allt ~

 
Hej på er! Sitter just nu ute på altanten och njuter av värmen. Håller även på att vattna våran nya gräsmatta med en vattensspridare - som gör mig helt jävla arg. Den fungerar inte och slangen åker bara ur och blöter ner mig. Lagom bra!

Idag ska jag bara njuta av dagen, innan det är dags att åka iväg och jobba igen. För jag har ingenting planerat och det är så sköönt! Har ni några planer för eftermiddagen/kvällen? :)

Hej Högskolan! ~

 
Skulle köpa kurslitteratur nu, fyfan va dyrt det är! Över 2000 :- för 4 böcker.. Hittade en tjej som säljer tre av böckerna för 600 :- så ska försöka köpa dom av henne och sen köpa den sista boken till fullpris. Hej fattig ny student typ? Gah!

Här skulle det funnits en rubrik ~

 
Snart är det dags att åka iväg och jobba. Har ingen större lust att jobba, men det har jag aldrig innan jag väl åker till jobbet. haha :) Idag har jag varit en sväng och handlat massa balsam, hämtat ut ett paket från H&M och tränat. En helt okej dag med andra ord.
 
Vad har ni gjort idag? :)

Söt men livsfarlig!

Jobb ~

 
Hej på er! Var ett tag sen nu, har haft fullt upp med att jobba hela nätterna och sova hela dagarna. Det sliter rätt bra på kroppen att vända på dygnet sådär. Nu är det bara ett natt kvar och sen är jag ledig i helgen. Ska vara hundvakt, chafför och ha en filmkväll med min fina vän.
 
Annars då? Jag har varit i Stockholm en sväng samt hängt på Metaltown. Jag har även fått se världens bästa band, Slipknot, och varit lycklig. Dom var helt amazing och jag vill bara spola tillbaka tiden!
 

RSS 2.0