Små citroner gula ~


Sitter just nu i min säng och ska strax göra mig iordning.
Om en timme sitter jag på bussen påväg till Skövde där vi ska gå på bio.

Någon som sett Små Citroner Gula?
Är den bra/dålig? :)

Wehoo ~


Godmorgon! Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag gjort, dock vaknade jag en gång inatt och spelade hay day.. haha

Idag ska jag försöka plugga lite och ikväll ska jag träffa en gammal kompis som jag inte träffat på 3 år och gå på bio :) Så det ska faktiskt bli kul :)

Vad ska ni göra idag?

Godnatt! Haha

Påskafton ~

 
Hej på er! Just nu sitter jag på mitt golv med nymålade naglar, vintage mint med grafftiglitter över, och lyssnar på drängarna. Om en liten stund (läs: när mina naglar har torkat) ska jag städa mitt rum snabbt eftersom släkten kommer hit sen.

Ha en bra påsk allesammans! :)

sad but true ~

Yeaah



Har trots att jag varit vaken sen halv sju inte gjort någonting idag. Kikade på säsongsavslutningen av PLL, omg.. Orkar inte vänta tills Juni då säsong 4 har premiär, det suger.

Ska strax hoppa in och duscha och sen se om jag kan göra något vettigt av dagen, som om det skulle gå liksom. haha

Waking up early ~

Yes, 06:30 vaknade jag idag. Jag ska aldrig mer gå och lägga mig klockan 21.. Blir nog en lååång dag idag.
Om en stund tänkte jag kolla på ett par avsnitt av The Pretty Little Liars :)
 
Vad ska ni göra idag? :)

~


Hej på er! Nu är våren på intåg och livet känns redan bättre. Synd bara att det är så sjukt mycket i skolan hela tiden så att man knappt hinner njuta av livet. Är så sjukt trött på skolan, men det är bara att bita ihop. 43 dagar kvar, sen är det schools out forever typ. Idag har jag ett prov, imorgon har jag prov och på torsdag har jag projektredovisning så visst har jag saker att göra.

Resan till Polen var föresten hur jävla grym som helst! Vi hann med en hel del som vi inte trodde att vi skulle hinna med. Vi besökte bland annat Stutthof (koncentrationsläger), en stoooor brygga i Sobot och lite annat sånt där smått och gott. Ska försöka lägga in bilder någon dag, om jag hinner. :)

Hello :)

Killarna i mitt liv ❤

©

Mot Gdansk ~

 
Tumblr_lupxigkjg51qi23vmo1_500_large 673123-9-1301076082637_large
Gdansk___by_themironist-d4xejum_large Dantis_street_by_sh4de_pl_large
Tumblr_m4hg038tdw1qb0bzxo1_500_large Winter_in_gdansk_by_mgv4-d36y2ls_large
Tumblr_mgq4mcnmk51qhwomho1_500_large Tumblr_lp489ajhvy1qzrkblo1_500_large
Bilderna är lånade från Weheartit.

Hejsan! Just nu sitter jag på tåget ner till Göteborg, om ett tag sitter jag på ett flygplan.
För två veckor sen satt jag och en kompis & kollade på olika studentresor när vi trillade över skitbilliga flygbiljetter till Gdansk i Polen. Vi tänkte inte ens utan bokade två biljetter på direkten. Så, dit är jag påväg nu. Kommer antagligen inte att ha något internet där nere och finns det, så ska jag se om jag kan slänga in något inlägg. Är borta över helgen och kommer hem på tisdag eftermiddag. Jag ska ta skiiiitmycket bilder och bomba bloggen med sen. Ni får ha det så grymt bra så hörs vi på tisdag! :)


Ni vet väl om att ni kan följa mig både på twitter och instagram va? Klicka på respektive bild
för att komma till sidan :)
  

VINNAREN AV VECKANS BLOGG ~



Vann du inte? Deppa inte, en ny chans kommer upp på måndag! :)

Laughing ~

Awkward-moment-black-and-white-funny-laughing-lol-favim.com-289222_large

2 things ~

Godmorgon!

Nu har jag och mamma varit inne i stan sväng. Bjöd henne på frukost på Coop! :) så nu är vi hemma och jag återgår till min skönhetssömn. Godnatt!

Snaaaaart

Vart tog tiden vägen? ~

 Gick upp vid 10 idag, fixade frukost. Skrev loggboken på datorn och skickade in.
Kikade på senaste avsnitten av PLL och kollade lite lediga jobb.
Klockan? Över 16. Vart tog den här dagen vägen?
Inga rutiner, ingenting. Skärpning nu!
Om en stund ska jag plugga
lite matte tänkte
jag.

forever alone ~

Tumblr_lw3hyngtgh1qiaqpmo1_500_large

Godmorgon :)

Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort iallafall :) mår lite bättre idag faktiskt, woho! Så nu hoppas vi att det går åt rätt håll :)

Läsa ~

Åh, känner mig så slö. Orkar inte vara sjuk längre.. Enda positiva med alltihop är att jag iallafall är på bättringsvägen och det är ju bra! Nu hoppas jag bara att jag är superfrisk på lördag.

Nu ska jag strax lägga mig och läsa en kort stund innan jag ska släcka lampan. Vet inte riktigt vad jag tycker om boken än, den är väldigt skum. Har dock bara läst typ 7 (korta) kapitel så den kanske blir bra, men jag tvivlar.

Just nu:

The Vampire Diaries ~


Hej på er, ligger just nu i sängen och väntar på att mamma ska duscha klart. Sen ska vi sätta oss ner och se på ett avsnitt av The Vampire Diaries. Det är ju så spännande nu och det suger att det inte kommer något avsnitt förrän nästa vecka!! :o

Om vi orkar ska vi även ha en spa-dag senare :)

Nya skor ~

Gick in en sväng på H&M's hemsida förut bara för att kolla om de hade något roligt. Hittade ett par fina skor på rean och tänkte köpt en i två olika färger, mörkblått och rosa. När jag kom till kassan var de mörkblå slut. Lite trist sådär, men vad gör man? Inte hade de något annat roligt heller, men köpte iallafall skorna. Vem vet? De kanske passar till den vita klänningen jag köpte igår? :)

Såhär ser de ut iallafall :)


Edit: Gick in en sväng idag och vad ser jag? Jo, de blå finns inne igen. Köpte dom också, nu är dom slut. Ibland har jag tur :) Woooho! Nu fattar egentligen bara att de silvriga kommer in också så har jag ett par i varje färg :)

Sjuk ~


Hej kära människor där ute. Jag är fortfarande sjuk, har ont överallt och är snuvigare är en naken man i en skog full av snö. Därför är jag inte i skolan och kommer inte åka dit imorgon heller. Hoppas väl på att bli frisk snart så att jag kan åka en sväng till skolan på onsdag även fast det skulle kännas rätt onödigt.

Remember ~

Tumblr_lqjwh7aq1f1qzk1g7o1_500_large

Veckans blogg v.10

Sjuk chey äter äcklig glass ~



Känner mig sjukare än sjukast. Frös jättemycket förut, trots att det var 23 grader varmt. Hostar och är snuvig så vet inte riktigt hur det blir med skolan imorgon. Blev jättesugen på glass så jag stack iväg för att köpa, tänkte att jag för en gång skull skulle prova något nytt. Tror ni att den var god? Njae, inte sådär asgod. Så nu får jag sitta här och äta en sisådär god glass och tycka synd om mig själv. Inte har jag fått något vettigt gjort heller. Bra livet känns helt plötsligt!

Vinnaren av veckans blogg ~

Drar vinnaren med random.org

Vann du inte? Deppa inte ihop, imorgon kommer en ny chans upp :)

Min studentklänning ~

Har haft ögonen på den här snygga klänningen ett tag och igårkväll beställde jag hem den. Tanken är att jag ska ha den när vi springer ut :) Jag tycker att den är grymt snygg och hoppas på att den verkligen är lika snygg i verkligheten! :)

Vad tycker ni?
Hiss/Diss? :)

Söndag ~



Godmorgon på er! Hoppas att ni sovit gott!
Jag har inte sovit jättebra inatt, vaknade upp med världens huvudvärk. Min förkylning är tillbaka med hosta. Känns bra, nu när det är så nära tills jag & Cati ska iväg. Jag tänker inte vara sjuk när vi åker, så jag går och lägger mig i ett hörn och dör lite tills jag blir frisk! :(

Om en stund ska jag och mamma åka till Lidköping. Hon ska hämta ut medicin och jag ska köra. När vi kommer hem igen ska jag iväg till pappa och vara barnvakt. Så det blir en rätt lugn dag idag ändå.

Godnatt ~



Nu väntar strax sängen på mig, är hur trött som helst!
Vi hörs imorgon! :)

Before I Die: Animals ~



Provpackar inför lördag

🐒 @ universeum

4 bilder från praktiken på Universeum, tagna med min iphone därav den dåliga kvalitén ~

Teori ~

En helt neutral tjej utan en enda piercing i ansiktet. Känner mig lite sådär smått naken, haha!

Hej på er! Om en liten stund ska jag sätta mig med näsan i körkortsböckerna. Det är bland det tråkigaste jag vet att plugga teori men det är tyvärr sånt man måste göra.. Får se om jag pluggar någon matte idag eller jag sparar den till imorgon. höhö

Är det någon som ska göra något roligare än mig idag? :)
 

Godmorgon :)

PLL i sängen ~


Nu ska jag hämta något att dricka, typ vatten, och sen ska jag lägga mig till rätta i sängen och kolla på ett avsnitt eller två av Pretty Little Liars.

Vi hörs imorgon igen, Godnatt :)

Solnedgång ~

solnedgången ikväll.
 
Hej på er! Sitter just nu i min säng och kikar runt lite. Har inga planer för kvällen så vi får väl se vad jag hittar på.
Har iallafall skrivit klart projektrapporten en sista gång och skickat in, så nu är den klar för alltid. Ska bli så skönt att slippa tänka på den något mer och det allra sista vi gör i projektkursen är en föreläsning men den är inte förrän i slutet av mars.

Ska ni hitta på något kul ikväll?

Första mars 2013

Sovmorgon..



Sovmorgon var det ja.. Vaknade aspigg klockan nio. Kul va?
Nu blir det frulle och sen dusch. Ska ta en promenad in till pappa och se vad dem har för kul för sig.

Vad ska ni göra idag? :)

Hamsterrastning


hahaha

Sitter just nu i min säng, har plockat ordning lite på mitt rum. Har hamstrar ute på rastning och hamstrar som väntar på att få komma ut en sväng. När alla har fått komma ut och springa av sig lite så ska jag sova. Det är det bästa med att vara ledig imorgon, för jag ska ta en lång och välbehövlig sovmorgon. Ingen klocka ställd som kan väcka mig, göttans!!

Nu är det dags för hamsterbyte och därmed säger även jag godnatt.
Sov så gott och dröm så sött så hörs vi imorgon! :)

RSS 2.0