Nashville part 1 ~

 

3, snart 4?!

Okej, bloggen har ekat väldigt tomt det sista vilket dels har berott på att jag har haft fullt upp på dagarna med att försöka göra de sista sommarlovsveckorna bra. I måndags började skolan igen så nu är det helt plötsligt mycket lugnare på dagarna = lite mer tid över till bloggen. Jag tänkte att jag skulle slänga upp lite inlägg med bilder från semestern i Tennessee, så det kommer.

 
Annars då?
Jag har hängt väldigt mycket med Emelie, som bor ungefär 12 minuter från mig, och vi pratar enbart svenska med varandra.. haha, det är sjukt skönt att ha någon som man kan prata svenska med här borta. Sen jag kom hem från Tennessee så har jag även hunnit vinka av Malvina som nu befinner sig hemma i Sverige, testat på en av alla nattklubbar här i Denver (som är bra mycket sämre än de i Sverige), haft sleepover hos Emelie, varit på DriveIn- och DineIn bio (man beställer mat som dom kommer in med under filmen), varit på Lockout Mountain och hoppat studsmatta inomhus. Livet rullar med andra ord på här borta, jag passerade 3 månader för snart två veckor sen, så jag har snart varit här i 4 månader.. herregud, vart tar tiden vägen?

Som sagt, återkommer med bilder från semestern! :)

In Tennessee ~


Hej! Är för tillfället bosatt i Pigeon Forge, Tennessee den kommande veckan då jag är här på semester med min värdfamilj. Det är hur fint som helst här!!

RSS 2.0