Skypesamtalet med match #7 ~

Travel the world

Jag pratade med familjen nu ikväll igen, vilket kändes minst lika bra som andra gången.
Den här gången fick jag även prata med barnen och de var hur söta som helst.
De skulle lämna besked nu i veckan om hur det blir, jag vill inte hoppas för mycket med det gör jag nog ändå innerst inne för jag gillar verkligen familjen. Nu ska jag dock springa in till familjen och kolla på Beck! Så detta fick bli en supersnabb uppdatering om hur samtalet gick. Uppdaterar mer imorgon eller så.

Tips på bra frågor mottages ~

-
 
Hej från en trött tjej som sitter i fikarummet på jobbet och gömmer sig! Nä, riktigt så illa är det inte ;) 
 
Jag har jobbat hela veckan, så därför har uppdateringen hamnat lite åt sidan. Jag har inte så mycket att uppdatera om, förut lite nytt om match #7. Jag har fått deras tre tidigare aupairers mejladresser så jag har skickat iväg mejl till dem men bara fått svar från en så jag hoppas väl på svar i helgen. Och påtal om helgen så ska jag skypea med familjen igen då pojkarna hade skrivit frågor som dom ville fråga mig :) Jag tänker då inte vara sämre själv utan vill ju fråga dem saker också, men jag har fått stopp i tankeverksamheten och kommer bara på några frågor: favoritdjur och färg, idoler, vad de tycker om att göra, om det finns någonting/någonstans i staden som de gillar extra mycket och vad de tycker om att ha en aupair i huset.. Jag tar tacksamt emot fler tips på bra frågor att ställa till två pojkar i 8- och 11 års åldern.. :)

Hur många matchingar kan man få egentligen? ~

SantamonicaThe city which never sleeps ...

Måste bara fråga, är det obegränsat hur många "matcher" man kan få? Kan du få hur många som helst så att säga? Och när bestäms det om du kan packa väskan och åka iväg? Är det när det känns bra mellan dig och familjen eller? :)


Det här är en fråga som trillar in allt oftare, så jag tänkte att jag svarar på den i ett inlägg istället :)
Man kan få hur många matchningar som helst (förutsatt att det finns familjer som är intresserade av ens ansökan).
När man hittar en familj som det känns bra med och som man vill matcha med, så tackar man ja till varandra.

Sen bestämmer man ett datum som aupairen ska åka till familjen. Det finns vissa datum som flygen går, just nu är det två flyg per månad medans det under sommarmånaderna är runt fyra flyg per månad.

Innan man åker iväg är det en hel del som ska fixas, som till exempel visum och internationellt körkort, så att man får komma in i landet och får köra bil. Detta behöver man ungefär en månad på sig att fixa, innan man faktiskt kan packa väskan och åka iväg. Sen finns det vissa familjer som kanske letar efter en au pair som kan komma i juni månad, redan nu. Så det är väldigt olika när man åker iväg.

Så sammanfattningsvis:
- Du kan få hur många matchningar som helst.
- Du åker inte iväg förrän du har hittat "din" familj, som det ska kännas 120% bra med!
- Du behöver minst en månad på dig från det att du tackar ja till en familj till det att du stiger ombord på planet.

Jag hoppas att detta var ett bra svar och att du förstod på ett ungefär hur det fungerar :)

Match #7 ~

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/co/CO_9430.gif
Familjen bor i Denver, Colorado & består av mamma, pappa & 3 barn, (2 pojkar på 11 & 8 samt 1 flicka på 3 år). Familjen har även en hund. Pappan jobbar som advokat och mamman jobbar som psykolog i fängelset.

Jag har faktiskt pratat med familjen idag på Skype och de var faktiskt riktigt trevliga.
Det sista pappan sa innan vi la på var att jag skulle söka på Denver och läsa mera om staden, så att jag visste mer om staden. Men han verkade positiv så jag hoppas på det bästa :)

Vi har precis skickat ett mejl med lite följdfrågor, där jag frågade vad de tyckte om piercingar & tatueringar, så att det inte händer samma sak som med familj #4. Så jag får helt enkelt vänta och se vad de säger.

Update om match #4, #5 & #6.

New York City

Match #4:
Mamman ville se bild på mina tatueringar, så jag skickade bilder. Senare fick jag ett svar där hon skrev att jag hade fina tatueringar, men att jag inte var rätt au pair för dem. Allvarligt talat, om dem nu är så ytliga så känner jag bara nejnejnej. Bara för att någon har tatueringar, så gör inte det personen mindre ansvarstagande. Det är jag som person som ska ta hand om barnen, inte mina tatueringar. Sen tyckte jag även att familjen hade så många konstiga regler, och många regler. Jag kände inte att jag klickade bra med mamman heller, så på något sätt kändes det ändå bra att hon sa att vi inte borde matcha, så att jag slapp det.

Match #5: Jag hade ett skype-möte med dem igårkväll. Det kändes ganska stelt i början, vilket dock släppte efter ett tag. Kan också berott på att vi hade skypesamtalet vid halv nio på kvällen, & att jag nästintill precis kommit hem från gymmet och inte mådde så bra. Så jag var väldigt trött. Vilket jag hoppas inte märktes.. De skulle höra av sig, så det hoppas jag att dem gör.

Match #6: Vi hade bokat in en tid igårkväll också, men de avbokade den på morgonen då de hade matchat med någon annan.

Ny vecka --> Nya möjligheter ~


Tjolahopp! Måndag innebär ny vecka --> nya möjligheter!
Såhär ser veckan ut (än sålänge):
Har ni några speciella planer för veckan?

Lugn lördag ~

i'm cool | via Tumblr i'm cool | via Tumblr

Hej! Jag startade min dag på bästa sätt, med en sovmorgon.
Sen dess har jag hämtat min bror i stan & ätit frukost.
Nu funderar jag på om jag ska kolla på någon serie, som typ Gossip Girl..
Har bara 5 avsnitt kvar innan jag kollat klart på hela serien.
Så så får det nog bli :)

Senare ikväll ska jag på förfest utan huvudfest.. haha
Jag åker bara dit för att umgås då jag inte känner för att gå ut och parta ikväll. :)

Vad ska ni göra idag?

Match #6 ~

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/ca/CA_10615.gif

Imorse (precis lagom tills att jag behövde gå upp) fick jag min sjätte matchning!
Familjen bor i Oakland, utanför San Francisco, Kalifornien & består utav mamma, pappa & två döttrar, (9 månader & 2,5 år). De har även en hund, Sula.

Mamman är från Lettland, så hon pratar mycket lettiska (?) med barnen, medan pappan pratar engelska med dem. När jag läste brevet så stod det att de bara pratade lettiska hemma med barnen, och då tänkte jag först: Men hur ska jag kunna prata med barnen då? Men sen fick jag förklarat för mig att det inte riktigt bara var lettiska hemma. Pappan är även Jude och mamman är Lutheran.

Vi har bokat in en intervju till på söndag, runt 18.
Jag fick även mejlen till deras nuvarande aupair, så jag tänkte att jag skulle slänga iväg ett mejl (på svenska faktiskt) till henne för att ställa lite frågor. Det gäller att passa på med andra ord.


Jag fick ju ett mejl från match #5 igår, som jag svarade på på kvällen.
Jag har dock fortfarande inte fått svar, men jag hoppas dock på svar snart för det var något med den familjen som gör att jag gärna vill prata mer med dem.

Match #5 ~

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/ma/MA_3057.gif

Nu börjar det äntligen hända lite grejer! Igår efter träningspasset trillade min femte matchning in. :)
Familjen bor i Newton, ca 10 miles (1 svenska mil?) utanför Boston, Massachusetts (som jag inte ens kan uttala, tränade hela dagen igår.. haha) och består av mamma, pappa & två pojkar (snart 1 år & 4 år). Familjen har även två hundar och en kissemiss.

En väldigt aktiv familj som uppskattar familjetiden. De gillar att resa, åka skridskor/skidor och besöka andra städer.
Mamman jobbar deltid, så hon kommer att vara hemma vissa dagar i veckan. Vilket också betyder att jag måste klicka bra med mamman, för annars funkar det inte.

De skickade ett mejl och undrade om jag ville prata på skype.
Jag svarade att jag gärna pratade med dem på skype, så vi får se när vi har våran intervju :)

Skypesamtal med match #4 ~

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/ny/NY_267.gif
Jag jobbar 8 - ca 16:30, så har tidsställt några aupairinlägg åt er då det hänt lite på den fronten :)

Igår hade jag iallafall ett skypesamtal med värdfamilj nr 4.
Jag fick säga hej till två av tre barn, söta var dem iallafall :)
Fast det är ju inte det jag ska prata om nu. haha (:

Jag ställde en hel drös med frågor, just för att jag var så himla osäker på familjen. Främst med tanke på att mamman är hemma såpass mycket. Hon undrade om jag kunde ta ut min näsring under jobbtid, och det har jag inga problem med. Men när jag skjutsade hem min moster igår började jag fundera lite över hur mamman skulle se på mina tatueringar.. Så jag slängde iväg ett mejl när jag kom hem och undrade lite hur dem såg på tatueringar och om det är så att de vill att jag ska dölja dem under arbetstid med.. Men där känner jag liksom att nej. Jag tänker inte dölja något som är en del av mig, piercingar kan man ändå ta ut. Men tänk själva.. Gå i långärmat och långbyxor mitt i sommaren. Kan inte familjen acceptera detta, så är nog inte detta min familj.

Annars var hon väldigt trevlig, rak på sak och berättade precis hur saker och ting fungerar i deras familj.
Hon tyckte även att jag skulle prata med deras nuvarande aupair, så när jag fått svar på mitt mejl från mamman ang. det med tatueringarna så får jag se om jag skickar iväg ett mejl till deras aupair och frågar lite hur hon tycker att familjen är och så. Så det återstår att se, med andra ord.

7 saker ~

1 sak du önskar dig just nu: Matcha med en värdfamilj.

(100+) Tumblr

2 saker du är rädd för:
Spindlar och mörker.
3 favoriträtter: Tacos, köttfärssås med spaghetti och Karins Lasange (Från Familjen Dafgård)

Life

4 saker du ser fram emot: Hitta min "familj", matcha med den rätta familjen, åka iväg till USA & lära mig min nya kamera.
5 saker du gjorde i helgen: Kollade på serier, åt mat, sov, gosade med kissen & mejlade snabbt med match #3.

Untitled

6 sätt att vinna ditt hjärta på: Jag vet faktiskt inte, så tråkig är jag. haha
7 saker du vill göra innan du dör: Åka till USA och jobba ett år, vandra i Nya Zeeland, åka & jobba i Australien, kanske åka som Au Pair till England ett halvår eller så, resa runt och upptäcka nya platser, komma på vad jag vill jobba med exakt & lära mig att dyka.

Match #4 ~

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/ny/NY_267.gif
Igårkväll fick jag min fjärde matchning!
Familjen bor i Briarcliff Manor, 45 minuter utanför New York & består av mamma, pappa & tre flickor (4, 2 & 6 månader). Pappan kommer från Sverige och har bott i USA sen -96. Mamman är en "hemma-mamma" och jobbar mellan 5-10 timmar i veckan. De två stora tjejerna går på förskolan större delen av dagen om jag fattat det rätt, så under dagen är det den minsta tjejen jag ska hand om mest.

Mamman skickade ett mejl med lite frågor som jag svarat på. Så får vi se hur det utvecklar sig :)

Träningsdejt ~

 
Jag ska alldeles strax bege mig in mot stan, för att hämta upp min moster.
Vi ska förbi ungdomdsmottagningen superdupersnabbt (hoppas jag) och sen ska vi vidare mot gymmet för att träna. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har varit på gymmet sen oktober, så det är ganska dags nu.
Men jag har inte haft någon som helst motivation sen långt innan sommaren, och då blir det svårt att liksom ta steget för att åka till gymmet. Men nu, nu är den tillbaka så nu kör vi!
Jag har även bokat in några pass (läs: 5 st) till nästa vecka som jag ska gå på, så vi får köra en liten mjukstart nu i helgen :)

Jaja, nu ska jag kila iväg iallafall.
Vad ska ni göra idag?

Nya jobbmöjligheter ~


Såg denna på facebook, kände bara att jag var tvungen att dela med mig. haha

Hej! Jag fick hoppa in och jobba imorse, därav har bloggningen uteblivit.
När jag kom till jobbet så plingade det till tre nya jobbmöjligheter nästa vecka också, så nu har jag bara tisdagen kvar som jag fortfarande kan få jobb på, annars är nästa vecka fullspäckad. Känns faktiskt skönt!

Nu tänkte jag att jag skulle städa lite på rummet.
Vad har ni gjort idag?

Bokvikning ~

 
Igår efter årets första jobbpass stannade jag kvar på jobbet för att delta i deras "träffa arbetskamrater och hitta på något kul"kväll. Denna kväll stod bokvikning på schemat. Något jag aldrig trodde att jag skulle göra.
Resultatet ser ni på bilderna ovan, blomman har dock inte jag gjort. Jag gjorde en liknande, men den blev inte alls bra så därför får ni se en bild på exemplet istället bara för att jag tyckte att den var så fin.

Köpte föresten en ny kamera under mellandagsrean, som jag invigde igår.
En Canon EOS 1200D, för den som ville veta det.
Hoppas på finare väder i helgen så att jag kan testa den utomhus, och lära mig kameran lite bättre.
Inomhus finns liksom inga roliga motiv för att lära sig kameran. haha

Idag har jag börjat läsa i en bok som handlar om könsroller i förskolan.
Riktigt intressant, då boken tar upp mycket som man inte ens tänkt på innan.
En riktigt bra tankeställare med andra ord.

Vad har ni gjort idag?

Humor på hög nivå ~

 

Serietittande ~

http://data3.whicdn.com/images/156344572/large.png

Det blåser mer än halv storm ute, så jag har legat i sängen som en strandad val hela dagen och kollat på serier.
Mest Gossip girl, men jag har även tagit mig i kragen för att se det senaste avsnittet av PLL.
Annars ska vi nog snart äta mat, sen återgår jag till mina serier.. men hallå, är det lördag så är det liksom.

Har ni gjort något roligt idag?

Ett sånt där tråkigt inlägg igen ~

 
Jag vaknade för ungefär en och en halv timme sen. Sen dess har jag bara ätit frukost och duschat.
Tanken var att jag skulle träffa min ena moster senare idag, men vi får se hur det blir med det.

Annars har jag ingenting planerat tills idag, inte än så länge iallafall..
Vad ska ni göra idag?

Gårdagens påhitt ~


Jag var helt slut igår när jag kom hem, runt 23:30 så det var liksom inte läge att uppdatera bloggen då.
Innan vi gick till tatueringsstudion så åt vi Froyo, sjukt gott! Det är liksom något vi gör varje gång vi ses, fast vi egentligen inte borde. haha

Jag har iallafall skaffat en ny tatuering, den ni såg skiss på igår :)
Sen har jag även rättat till och fyllt i alla tatueringar (förutom två). Men det var lite småsaker här och där som behövde fyllas i, så kände att det var lika bra att allt på samma gång :)

När vi var klara så gick vi vidare mot Bergakungen för att se Mockingjay, Part 1.
Jag har redan sett den, men Mikk ville så gärna se den. Men jag tycker filmen är så bra så jag klagar inte. :)

Idag står inte så mycket på schemat, är rätt mör i kroppen så jag ska bara ta det lugnt.
Vad ska ni göra idag?

Work in progress ~Mot Göteborg ~

 
Helt seriöst! Jag kunde inte hitta en enda seriös bild på mig och Mikk, så därför får ni 4 bilder på saker jag vill göra innan jag dör. Jag ska alldeles strax sätta på mig ytterkläder och dra mig in till stan.
Bussen går 9:05, men jag ska posta brev och sånt innan.

Hoppas ni får en bra dag!

It's just a bad day ~

TumblrTumblr

Jag skulle ljuga om jag sa att dagen har varit bra. Jag har inte alls mått bra idag, huvudvärk, magvärk och illamående har gått hand i hand tillsammans med mig idag. Jag hoppas bara att det är på grund utav trötthet och inget annat, för jag har en resa till Göteborg inplanerad imorgon och den tänker jag inte ställa in. Med andra ord hoppas jag också att jag får somna i tid inatt.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, hämtat ut paket (ska visa senare vad jag köpt), skrivit ner några fler recept, pratat med Mikk, sovit en stund och bara tagit det lugnt. Vilket jag ska fortsätta med ikväll.

Vad har ni gjort idag?

Update ang match #3

Jag kunde verkligen inte somna igårkväll.. Så när klockan var runt halv tre så gick jag upp och åt en banan.
Jag somnade förhoppningsvis runt tre, så ja.. 3 timmars sömn känns ju lite sådär.. Vaknade upp med huvudvärk, vilket jag fortfarande har. Så jag ska försöka vila en stund till.. Men först!

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/ca/CA_10442.gif

Nu har vi haft vårt första samtal. Samtalet flöt på bra, de ställde en hel del frågor som jag hoppas att jag gav bra svar på. Jag ställde nog bara två, men jag tänkte att jag skulle skicka iväg ett mejl senare idag med några fler frågor.

Mamman sa iallafall att de skulle prata med några andra au pairer innan de bestämde sig.
Men hon gillade iallafall min personlighet, så hon tyckte att vi kunde prata lite mer.
Men innan jag bestämmer mig för någonting, så tänkte jag kolla med dem om jag kunde få prata med deras tidigare au pair. Om det är något som inte stämmer med familjen, så brukar det komma fram där.

Mer än så har jag faktiskt inte att uppdatera er om.
Nu ska jag krypa till sängs igen, så hoppas jag att huvudvärken är borta när jag vaknar igen.

Vad ska ni göra idag?

Receptskrivande ~

 
Jag har tillbringat större delen av dagen med att skriva ner mina favoritrecept i min receptbok, som jag fick av mamma i julklapp. Jag känner att om jag nu åker iväg till USA så vill jag ju ändå ha med mig recept hemifrån, och jag har ingen större lust att släpa med mig 10 olika böcker så därför samlar jag alla mina favoritrecept i en enda bok. Bra va? :) Enda nackdelen är ju att det tar ett tag att skriva. Jag har totalt gått igenom en hel bok, så jag har ungefär 2,5 bok kvar att gå igenom. haha

När jag vaknade tidigare idag hade jag även fått ett mejl ifrån värdfamiljen från match #3.
De frågade om jag hade möjlighet att skype:a redan imorgon, 6:30...
Då det är 9 timmars skillnad, så är det rätt svårt att hitta en bra tid. Så jag får gå upp runt 6 imorgon för att hinna förbereda mig och så. Men det ska bli kul :) Kändes ändå skönt att få svar såpass snabbt, och en intervju redan dagen efter. Min första match dröjde det ju 4 eller 5 dagar innan vi hade ett skypemöte. Men jag uppdaterar mer om hur samtalet gick efter mötet imorgon bitti :)

Vad har ni gjort idag?

Match #3 (+ update om #1 & #2) ~

http://pix.epodunk.com/locatorMaps/ca/CA_10442.gif

Igår kväll fick jag min tredje matchning!
Familjen bor i West Hills, utanför LA i Kalifornien och består utav mamma, pappa och en dotter, som precis fyllt 1 år.
De har också två katter. Det stod inte jättemycket om familjen i brevet, men det gör ju att man kan ställa mer frågor :) Familjen tyckte iallafall om spendera tid med familjen, laga mat, shopping och musik.
Något som jag också tycker om, så där har vi iallafall några gemensamma intressen.

Jag har iallafall skickat iväg ett mejl, så vi får hoppas att jag får svar :)

Jag tycker att det är svårt att börja skriva ett bra mejl, men nu kände jag mig ändå nöjd.
Jag har mejlkontakt med tjejen som intervjuade mig, innan jag blev godkänd, så hon gav mig några användbara tips! Det är ju trots allt ett jobb man söker, vilket är något som man kanske lätt glömmer.


Ang. Match #1..
Vi pratade snabbt innan jul, där mamman pratade om att jag skulle få prata med farmorn.
Jag svarade att jag gärna pratade med henne, så att jag åtminstone kunde få en uppfattning om hur hon var eftersom jag ändå skulle tillbringa mycket tid med dem. Detta mejl har jag fortfarande inte fått svar på. Men jag känner att familjen ändå inte var något för mig, då det känns väldigt jobbigt att aldrig vara själv plus att ena dottern var mycket arbete med.

Ang. Match #2..
Jag fick aldrig något svar på mejlet, och efter bara några dagar försvann de ifrån min sida så de har med stor sannolikhet matchat med någon annan.

Till varenda en av er ~

 

Ny design ~

Den gamla kändes så himla höstig, så nu (bättre sent än aldrig) har jag gjort en lite mer vintrig variant.

 

Vad tycker ni?
Hiss/Diss?

Kalas ~

Neo's tårta, med babblarna på.

Dagen i punktform:
• Trodde att mobilen skämtade med mig när den ringde vid 9.
• Gick en promenad med mamma.
• Åkte på kalas.
• Plockat liiiite på rummet, får fortsätta imorgon (om jag inte får åka iväg och jobba).
• Nu: Sims!!

Vad har ni gjort idag?

Bättre sent än aldrig ~1. Svårt att välja en, så jag väljer två. Divergent & The Hunger Games; Mocking Jay Part 1.

;))...

2. Min mest spelade låt (enligt spotify) var Iris - Goo Goo Dolls.. Så jag får väl säga den då.3. Divergent & Insurgent. Nu ska jag bara läsa Allegiant också,
så har jag läst alla böckerna i den serien. (Om man inte räknar med Four).

https://pbs.twimg.com/media/BIJ8ChyCMAASe42.jpg

4. Alanya, Turkiet.

 
5. The Fosters (& Switched at birth).


Katie Leclerc married

6. Milans kebabrulle. Den är lite to die for.

Her heart was a secret garden and the walls were very high ~

Gårdagens solnedgång.

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott (:
Jag hade jättestora problem med att somna igår, somnade inte förrän någon gång mellan 4:30 och 5:00. Gick upp runt nio, så kan ju inte påstå att jag är jättepigg idag..

 Ska försöka städa färdigt på mitt rum och hinna gå en promenad innan det är dags att åka iväg på kalas och fira en av mina kusiner som fyllde 1 år den 30/12. Så jag får sätta fart nu :)
 
Vad ska ni göra idag?

Fruktvatten på ett roligare sätt ~

 
Hittade den här burken på Åhlens i början på december. Bestämde mig genast för att köpa en till min mamma som har svårt för att dricka vanligt kranvatten, men jag ville ju så gärna ha en själv också. Men jag ville ju inte att mamma skulle se den, så när jag kom hem slog jag in både hennes och min. Så jag har inte kunnat använda den före julafton, och efter jul har det inte funnits någon tid. Men så igår, så stoppade jag i gurka och jordgubbar i den. Jag gillar inte gurksmaken på vatten jättemycket, men det funkade när man blandade ner jordgubbar i vattnet också.

Brukar ni blanda ner frukt i erat vatten? Vad brukar ni använda isåfall?
Ge mig gärna lite tips på vad jag kan stoppa ner nästa gång jag använder den! :)

2015's mest minnesvärda ögonblick ~

 
För tredje året i rad, är det nu dags att presentera 2015 års "saker som fått mig att le" burk.
Det är alltså en burk som jag lägger ner saker som har hänt under året, som fått mig att bli glad.
Så om jag någon gång under det här året tycker att livet inte alls är på min sida, som man kan tycka ibland när man bara får massor av motgångar. Så kan jag bara ta fram burken och se att livet visst inte alls är så tråkigt som jag tycker att det är just då.

Kände för att pimpa den lite mer det här året och satte därför på paljetter som symboliserar varje årstid.
Förra årets burk var nog den som kändes mest tråkig, men den är däremot överfull med lappar i olika färger och lite annat smått & gott.

Har ni gjort någon "minnesburk" för 2015?

Ostbricka ~


Jag har gett upp städningen för idag, så nu har jag tänkt att spela Sims en stund och sen kaaaanske kolla på någon serie innan det är dags att sova. För en stund sen hade vi lite ostbricka här hemma och drack vin. Hur mysigt som helst!

Vad har ni gjort för kul idag?

Just precis så.. ~

HAHA
literally me | via Facebook

Fortsätta städa ~

 
Hej! Idag har jag absolut inga planer alls.
Kanske fortsätta städa på rummet, då jag storrensar men tog ett litet uppehåll över nyår. Så det ser fortfarande ut som ett bombnedslag här. Städa och lyssna på podcast, det blir nog en ganska bra fredag ändå.

Vad ska ni göra idag?
 
 
 
 

2015 ~

 
Hoppas ni hade en riktigt bra nyårsafton och att ni inte mått allt för dåligt idag. :)
Jag firade in det nya året med mamma & Morgan, Robin & Linnéa samt Micke & Susanne.
Vi åt en tre-rättersmiddag med soppa till förrätt, fläskfilé och potatisgratäng till huvudrätt och vitchokladmousse med björnbär till efterrätt.
Vi var hemma runt halv fem imorse, dock skulle vi inte varit hemma förrän tidigast halv sex egentligen.. Det fanns inte en enda ledig taxi i hela stan, så när vi väl ringde så skulle vi fått vänta i över 2 timmar på en taxi. Men som tur var det många som hade avbokat så en och en halv timme tidigare ringde taxibolaget och frågade om vi ville åka hem tidigare. Vilket var helt sjukt skönt att få komma hem!

Idag har jag mest legat i sängen och spelat Sims. Riktigt välbehövligt kan jag säga.
Vad gjorde ni på nyårsafton?

RSS 2.0