Onsdag 28/3-2018 ~

Hej! Sitter just nu i skolans bibliotek och ska försöka plugga undan lite mellan mina lektioner då det inte finns någon tid över hemma till att plugga eftersom vi för har lådor överallt och försöker flytta ut ur huset. Ikväll är väl tanken att vi ska börja köra möbler så just nu letar vi efter en truck som vi kan använda. Tanken är dock att vi inte ska packa upp så mycket medans vi bor hos J's pappa då vi planerar att flytta så fort vi har hittat något nytt igen. 

Jag är bara så irriterad dock eftersom jag kom aldrig iväg till gymmet igår, istället satt jag hemma med en svullen ankel.. Jag städade ut vårat gästrum, fick ut alla möbler till garaget helt själv och sen när jag ska dammsuga ut rummet så att vi kan stänga dörren och säga tack och hej och inte behöva tänka mer på rummet så trillar garderobsdörren ner rakt över fotleden på mig.. Så den var helt blå och röd och jättesvullen. Fick panik då jag var ensam hemma och typ inte kunde röra foten först, vilket jag kan nu dock, och när jag ringde J så svarade han inte. Så himla typiskt.. Dock så känns det bättre idag även om det fortfarande gör fruktansvärt ont. Det suger bara eftersom jag försöker komma tbx till gymmet efter 1.5 månads uppehåll pga motivationsbrist. Förhoppningsvis så känns det bättre imorgon så att jag kanske kan åka dit imorgon istället, för idag lär fotleden inte palla med. 

Vad har ni gjort idag?
 

Tisdag 27/3-2018 ~

 
Hej! Klockan är nu strax 11 och jag är klar med skolan för dagen. Rätt skönt med en kort tisdag med tanke på att måndagarna är så långa, haha. Jag ska alldeles strax ställa mig och förbereda lite lunch, tanken är en kycklingsallad med avocado och ägg, innan det är dags att fortsätta packa. Jag har lite skolarbeten som måste göras idag också, men det tar jag tag i lite senare. Annars står träning och förberedelser för imorgon på schemat, då jag har en lång skoldag igen. Vi har även två vänner som kommer över idag för att hjälpa till att börja flytta grejer så att det blir enklare att packa utan alla fulla lådor och möbler överallt. 
 
Jag älskar att det börjar bli varmt ute igen, vårtemperaturen här är som den svenska sommaren fast liiite varmare. Idag är det 22 grader ute, men till helgen ska det bli över 30+ grader. Så himla skönt ju! 
 

26/3-2018 ~

Skolans ena sköldpaddsbebis. 

Hej! Klockan är strax efter 18, och jag har varit igång sen innan 6.. Måndagar är den värsta dagen på veckan, inte bara för att det är måndag men för att min skoldag börjar 7:30 och slutar 16:20, vilket är en väldigt lång skoldag som i princip bara innehåller matte och kemi. Mellan min matte lektion och min första kemi lektion har jag en två timmars "rast" som jag försöker gå ut och gå på, då jag nästan aldrig hinner eller orkar gå till gymmet på måndagar. Så fort jag kom hem så fortsatte jag att packa ihop vårat gästrum/kontor då vi måste vara ute ur vårat hus på lördag. Just nu är vi mitt emellan hus, vi letar någonstans att bo och ansöker i princip till nästan varje hus vi kan hitta. Vi hittade huset vi bor i nu i November och skrev ett avtal för ett år, men sju veckor efter att vi flyttar in försökte de vräka oss då den gamla ägaren hade sålt huset till någon som ska renovera och sälja huset igen. Så vi har varit i världens bråk med allt och alla för att de har gjort fel från första början. De skulle aldrig ens ha hyrt ut huset till oss men för att höja värdet på huset och för att det skulle se mer beborligt ut så fick vi flytta in utan vetskapen om att vi snart skulle behöva flytta ut igen. Så vi ska flytta hem till min pojkväns pappa så länge, men som sagt så letar vi efter någonstans att bo under tiden. Det är bara så sjukt jobbigt att försöka gå i skolan och hålla betygen uppe när man är så stressad över sin levnads situaion. Självklart är jag tacksam över att J's pappa tar emot oss, men det är också jobbigt att veta att man nu ska gå tillbaka till att bo med någon annans regler och inte riktigt känna sig hemma. 

Nu kommer strax två vänner över, så jag ska lägga ifrån mig datorn och packa klart det sista. 
Hejsvejs!
 
 

Nystart ~

 
 
Hej! Jag insåg precis att jag inte bloggat på över 1.5 år. Anledning till detta är till största delen skolan, men sen har väl livet och vardagen här borta kommit ikapp mig. När jag kom hem igår efter att ha varit i skolan och jobbat hade min kära pojkvän köpt en ny dator till mig eftersom min gamla gett upp för längesen. Så därför tänkte jag försöka börja blogga igen. 
 
Jag bor fortfarande kvar i Arizona med min pojkvän. Vi har väl bott här nu i ungefär 1.5 år, och vi trivs. Vintern har nu förhoppningsvis lämnat oss och vi börjar gå mot vår/sommar, haha. Just nu är det dock ganska molnigt ute, med ändå runt 25 grader. Förra sommaren åkte vi faktiskt hem till Sverige, Jaydons första gång och han gillade Sverige (men England ännu mer), men den här sommaren har vi bestämt oss för att stanna här. Min syster och hennes fästman kommer och hälsar på i slutet av Juli så det ser vi fram emot. Annars vet jag faktiskt inte om jag ser fram emot att stanna i Arizona nu i sommar då det blir så extremt varmt. Förra sommaren så var det så varmt så att soptunnorna smälte, planen kunde inte landa eller lämna, och folk körde omkring med de tjocka vantarna man använder för att ta ut maten ur ugnen med. Men det blir väl en upplevelse det med, vi har ju en flod med vatten från bergen i Colorado så vi lär ju hänga där en hel del. 

Nu måste jag gå och ta hand om tvätten, och städa ut vårat gästrum då vi är mitt uppe i en flytt men mer om den flytten kommer i ett annat inlägg. Hejsvejs!
 
 

RSS 2.0