24 dagar kvar!

Övernaturligt

Beställde ett Sims 3 spel i tisdags och fick hem det idag.. Fick massa rabatt också, skulle kostat 399:- men jag fick det för 149:-.. Asbra ju! :D Så nu ska jag testa att spela det, har installerat det + lite nytt bonusmaterial så det kommer nog bli aweeeesoooome! Nu ska jag sluta blogga och börja spela istället. Weeehooo!


Underbara spel!

Påväg hem

Hejsan! Har haft en riktigt trevlig dag i Skövde med mig själv, haha. Ha hittat julklappar till min bror och syster så nu är dom klara :) hittade även ett par fina jeans åt mig själv :)



Sitter och skriver på mitt Svenska nationella muntliga tal som ska vara klart på söndag. Jag har tänkt att prata om klädkoder och piercingar. Det går väl sådär. Har iallafall skrivit ned början och slutet.. Hehehe

När jag är tbx i stan igen ska jag springa in på banken innan jag ska åka hem igen. :)

Mot Skövde ~

 
Nu sitter jag på bussen påväg till Skövde.
Vi hörs väl när jag kommer hem igen, om jag inte mobilbloggar något mer! :)

Godmoooorgon


Godmorgon! :) Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag gjort.

Nu ska kila ut till köket och käka frukost.
Sen måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna bli klar innan bussen går..
heheeheheehe

Natti


weheartit

Fick iallafall gjort litegrann. Nu väntar sängen.
Godnatt ~

Save the world ~



Nu ska jag hitta de där dumma sista papprena till min hemtenta och sen skriva ut dom så att jag kan lämna in den på måndag.. Har varit så jäkla seg med den, har liksom inte orkat eller haft tid för att det har varit så mycket i skolan. När jag är klar med den ska jag räkna några tal ur matteboken innan det är dags för sängen.

Åkte hem förut, så är hemma nu. Tänkte åka iväg en kort sväng till Skövde imorgon, måste handla mat till Dianthus och kolla på lite julklappar.. Är faktiskt första gången jag åker iväg någonstans helt själv.. Tycker att det är lite småjobbigt att gå helt själv, men jag känner att jag behöver ha en dag för mig själv imorgon. Är så slut i huvudet så ska på något underligt sätt bli skönt att åka iväg själv.. Kan ta allt i min egen takt utan att behöva tänka på någon annan. SKÖNT!

Nä, nu måste jag sätta fart. Annars kommer jag aldrig i säng!

Härkila

Nu sitter vi i minibussen påväg till härkila hundkennel. Där ska vi spendera kommande tre timmar med att vara med hundarna. Kul va? Det tycker inte jag..

 

Far, jag kan inte få upp min kokosnöööt

bild från 2010.
 
Nu har jag städat på rummet.. Det tog typ 2 timmar, ehehehehe. Nu ska jag trotsa mitt magont och gå ner till gymmet en sväng med Cati. Man ska ju träna när man har ont, inte sant? ;)

Godmorgon!

Sitter här med Felicia och letar efter ett bra åtgärdningsprogram för vitryggig hackspett.. Det går väl inte sådär jättebra om ni frågar mig, är svårt att hitta någon som beskriver bra vad dom faktiskt gör.. Idag har vi typ bara tråkiga lektioner, som svenska, engelska och samhäll. Har även två timmar religionskunskap där vi förhoppningsvis ska kika på film :)

Vad ska ni göra idag? :)

Godnatt :)

Påväg till Göteborg med Matti nu :)

Mot Göteborg ~

Gammal bild från 2010.. haha

Nu ska jag strax packa klart min väska och sen kila upp och äta snabbt. Ska in till Göteborg med Matti.. Jag ska se om jag kan hitta ett par byxor och lite julklappar. :) Har inte ens börjat köpa julklappar, paniiiiiiiik!!
 

Sällskapsdjurslektion

Godmorgon, har ni sovit gott? :) Det har iallafall jag gjort, trots att vi vaknade upp med ett planerat strömavbrott. Ska strax hoppa in och borsta tänderna för att sen kila iväg och ha två timmars sällskapsdjur. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om.. Så det återstår att se :)
 
Vad ska ni göra idag? :)
 

Godnatt ~



Tänkte bara kika in och säga godnatt. Sov så gott så hörs vi imorgon!

Nationella


Skulle egentligen suttit den muntliga delen av nationella i Svenska nu.. Ska egentligen ha mitt tal imorgon, men världens bästa lärare Märtha flyttade det eftersom vi inte haft så mycket tid på oss. Är hon bäst eller är hon bäst?

Snart är det juuuul

Tack så mycket västtrafik!

Ibland undrar man varför folk tar bilen framför bussen. Nu sitter jag på bussen, 40 min senare. Ingen info om varför bussarna inte dök upp eller var sena, bara ändrade tider.. Men inga bussar. Avbokade min körlektion idag, för jag hade ingen aning när eller ens om bussen skulle komma. Känns ju bra, för det är ju så det ska gå till.. Eller? Blir bara så trött på västtrafik, höjer priser hit och dit.. Men inte fan blir det bättre för det?

Godmorgon!

Sitter just nu i köket och käkar frulle. Ska strax åka in till stan och bussen till skolan, yay.. Behöver jag säga att jag inte är särskilt taggad eller?

Natti ~

Nu väntar strax sängen. Har kollat på ett par avsnitt av PLL och imorgon väntar körlektion och skola. Inte så kul.. Ehe, måste plugga heeeela kvällen också.. Fml.
 
Godnatt!
 

Gekås!

Hejsan! Igår var jag och min kära familj på Gekås, Ullared. Gjorde ett par mobilinlägg, men allt fungerade nog inte riktigt som de skulle för jag ser nu att de inte har kommit upp. Skumt. Men vi hade det trevligt, bortsett från allt folk.. haha Tänkte dela med mig av vad som inhandlades, iallafall en del av det.. :)






 




Bra grejer, det dära!

Godnatt kära läsare ~

Serier

Hejsan! Kom hem vid sex och har kikat på serier sen dess. Kollade klart på alla avsnitt som finns ute av The Vampire Diaries.. De måste ju släppa nästa nuuu! Åh, va spännande det är! Tänkte även börja kika på serien Pretty Little Liars för att se om den är bra. Många som säger det, men vad vet jag? haha. Snart är det sängdags också, upp tidigt imorgon!!

NP



 Hej! Skrev klart min uppsats i nationella för ett tag sen. Usch, va dåligt det gick.. haha
Inget av ämnena passade mig riktigt och jag visste inte vad jag skulle skriva, så jag ordbajsade mest.. Men det blir väl bra det med, ett G borde jag ju få iallafall.. Förhoppningsvis.. :)

Nu ska jag strax kila iväg och käka. Sen är det packning och ev. Vampire Diaries som gäller :)
Ha de bra (:
 

Godnatt

Nu blir det sängen, för imorgon väntar nationella proven i svenska.. Kul..

Godnatt!

Nov. 22, 2012

Hej! Skrev ju prov för en stund sen, gick inte alls bra.. Var inte riktigt ett sånt prov som jag pluggat på, menmen.. Nu sitter jag och räknar matte, lagom kul.. Är inte alls särskilt taggad.


Min goding står för bilden! :)

På G igen.



Var ett tag sen jag skrev här, men det är så mycket runt omkring just nu. Men jag älskar ju att blogga, så känns så dumt att bloggen blir lidande för det. Men jag ska försöka ta tag i bloggandet igen! Vad har hänt sen sist?
Jag har fyllt 18 och räknas numera som vuxen, jag har gått på krogen för första gången och haft massa grejer i skolan. Nu ska jag strax kila iväg och äta, för sen är det prov i religion som gäller, vi får höras efter det helt enkelt! :)

18 år idaaaaaag!!!

Grattis till mig själv, fyfan va jag är bra!!! :D

 

Fredag!!

Sitter just nu på tåget hem. Känner mig som en zooombie, är så sjukt trött så det är inte sant!! Zzzzzz

Och snart är det dags!! Wohoooo!

Och så va det måndag igen..

Sitter just nu på bussen tillsammans med Dianthus. Valde att åka typ 10 minuter senare idag bara för att ha möjlighet att vänta inomhus med honom.. Det är ju faktiskt ganska kallt ute!

 

Sims.



Hej, idag har jag spelat Sims hela dagen. Alltså inget direkt intressant att skriva om.
Min sim gifte sig, hela hennes vampyrfamilj dog under bröllopet. Behöver jag säga att bröllopet blev misslyckat och alla gästerna var olyckliga? Liemannen hälsade på också. haha, det var stört.

Godmorgon!

Åh, nu är det inte långt kvar.. Längtar!!

 


RSS 2.0