Klagoinlägg

 
Tjolahoppsan hej! Nu är alla räkningar betalda, pengar till en framtida resa fixad, projektrapporten inlämnad, balklänning + bh betald. Det går bra nu. Har hunnit få gjort en hel del trots att jag inte hade all tid i världen på mig! Nu ska jag sätta mig och skriva på en annan grej, kika lite extra jobb osv. Ska försöka få ut så mycket som möjligt nu ikväll så att jag kan ta det lite lugnt imorgon innan jag ska ge mig på matten. Urk, hatar matte och världen blir inte bättre av att matten är elak mot mig.
 
Jaja, nu ska jag sluta klaga och ta tag i saker istället.

Hej där!

Sitter just nu på tåget på vägen hem. Har inga lektioner imorgon så varför vara kvar en extra dag i skolan för? Känns lite konstigt att åka hem på en torsdag istället för på en fredag, för i mitt huvud är det fredag idag. Iaf, jag & Helena sket i lunchen på skolan som bestod av soppa och åkte in tidigare till Göteborg och lunchade där istället. Vi käkade Kinamat, var evigheter sen och det var verkligen supergott. Fick även med mig en ny vattenflaska hem, välbehövligt!

Innan jag åker hem ska jag förbi Skövde och köpa min balklänning. så vi hörs väl när jag kommer hem. :)

I gymmet ~

Matteprov ~


Nu ska jag plugga lite matte innan jag ska göra prov om en halvtimme, det blir nog bra.. haha
Efter det ska jag se om jag kan springa förbi min projekthandledare och få min projektrapport genomläst.

Ny dag ~

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott? Jag har sovit lite sisådär, hade en jättekonstig dröm inatt.
Nu sitter jag och äter Frukost, börjar om 10 min så får snabba på lite. :)

Godnatt ~

456133634_large456133634_large
Nu ska jag strax dyka ner i sängen, gosa ner mig ordentligt och sen sova. Skrev klart den där dumma projektplanen innan gymmet också, asskönt ju! :)

Har sovmorgon till 9:10 imorgon så behöver inte gå upp klockan sju heller, asskönt ju! :)
Så godnatt :)

Drar ner till gymmet nu ~

Plugg ~


Nu ska jag skriva på min projektrapport som ska vara inne på fredag, här kör vi plugg all the time.
Om en stund ska jag sticka ner till gymmet och träna också, får träna så hårt jag kan med min arm. Den ömmar fortfarande så får väl fokusera mer på mage, rygg och ben. :)

Vad ska ni göra ikväll? :)

5 fingrar

Tumblr_lluotd6l931qbx3vno1_500_large

71 dagar ~

arkivbild.

Hejsan! :) Har precis haft en lektion i Zoorf där vi pratat om akvarium och nu ska jag snart ha religionskunskap i två timmar. Efter lunch har vi prov i djursjukvård, wish me good luck. :)

Igår satt jag och Mikk och skrev lappar och satte upp på väggar. På lapparna stod det nummer, varför?
För att vi räknar ner till studenten, idag är det bara 71 dagar kvar! :D
 

Forgeeeet ~

Tumblr_llmhjzvzc01qeew2bo1_500_large

Veckans blogg v.9 :D

Nu blir allt som vanligt igen! Woooho!

Birds in love ~



Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost. Väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så att han kan köra ner mig till stationen. Så det blir en ganska lugn morgon för min del. Är väl förhoppningsvis framme på skolan någon gång mellan 08:50-09:20, beroende på vilken buss jag tar ifrån Skara. :)

Godnatt ~

Tumblr_miquyma4dm1rsz4gdo1_500_large Tumblr_miquyma4dm1rsz4gdo1_500_large

Fuck Normality

Tumblr_mgmwgr8bau1r2gccqo1_500_large
Så söööt!

Hej på er! Dagen har jätteseg trots att jag bara legat i sängen hela dagen och pluggat. Känns som att det börjar fastna nu, men får väl plugga mer om en stund och även imorgon. Kul liv jag har. haha
,
Sitter iallafall och halvkikar på Burlesque, som går på trean.

Morrn!

Hoppas ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Ligger fortfarande i sängen, ska plugga lite hade jag tänkt. Ett sånt där lagom roligt söndagsnöje, haha.

Vad ska ni göra idag? :)

 

Godnatt :))

Hej mina fina. Ligger just nu i sängen och ska strax sova. Har legat och läst lite i en "ny" bok, Sommardöden. Vet inte riktigt vad jag tycker om den då den är lite skum. Imorgon är det plugg hela dagen som gäller, har 2 prov på tisdag och en projektrapport som ska lämnas in på fredag (gärna lite tidigare så att den blir igenomläst så att jag har chans att fixa till det som inte är så bra). Mkt att göra men ack så lite tid. Ibland önskar jag att det var mer tid kvar i skolan än vad det är, så att man skulle slippa all stress.. Jobbigt läge!

Nu ska jag sluta babbla och sova iallafall. Hoppas ni sover gott och drömmer sött. Vi hörs imorgon!

 

The day ~


weheartit

Hejsan! Nu är vi hemkomna från Skövde. Provade en del klänningar och hittade faktiskt ett par stycken som var fina. La undan en som jag skulle fundera ett tag på. Så nu har jag två klänningar som jag velar fram och tbx emellan. Ska fundera över helgen innan jag bestämmer mig för vilken klänning jag ska köpa.

Sprang in i olika skobutiker också för att hitta ett par skor som sitter bra. Hittade ett par inne på skopunkten som jag köpte. Ska testa dem till klänningen jag köper så att de sitter bra och så, annars får jag lämna tbx dom och fortsätta leta.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta skriva på min projektrapport! :)

Inspo

Mot skövde om en stund ~


Godmorgon! Sitter just nu och käkar frukost :) Om en stund ska vi åka iväg till Skövde och kolla på balklänningar, som jag skrev igår. Ska även passa på att övningköra dit, så alla som inte vill bli omkörda borde hålla sig inne ;)

Värsta dagen i mitt liv?

fina bilder från 2012.

Hej mina fina! Idag har jag inte haft några lektioner alls så jag åkte faktiskt hem redan igår. Hade bokat in ett besök på mödravårdcentralen idag, för att byta p-stav. Den jag hade innan började ta slut så kände att det var bättre att byta nu än att vänta in i det sista då jag har bal osv kort därefter. Jag har dock bestämt mig för att låta den jag har i nu sitta kvar för alltid. För idag var nog en av de värsta dagarna i mitt liv.
Min arm skulle vara bedövad, men istället för att verkligen kolla så att det var bedövad och inte bara gå på tiden så började hon förbereda och tvätta. Kände sen hur hon grejade med huden och sen.. Sen kände jag hur hela huden bara sprack.. Det var en sån jävla äcklig känsla och efter det kom smärtan. Allt hon gjorde, gjorde så fruktansvärt ont! Jag kände när hon lirkade och drog ut staven, jag kände när hon tryckte in den nya kanylen i det gamla hålet för att sätta in den nya staven.. Oh my lord, fyfan va ont det gjorde. Den smärtan tänker iallafall inte jag vara med om en gång till. Fy!

Efter att jag plågats till döds åkte vi in till "stan" och kikade på balklänningar. Testade en och den var så grymt fin. Dock var det helt fel färg och jag såg ut som ett lik, men den fanns i en annan fin färg som jag förmodligen ska beställa hem. Ska åka iväg till Skövde imorgon och se om det finns något fint där, innan jag bestämmer mig helt.

K u l l i v

Jag älskar att vara sjuk, finns det något som är roligare eller? Känn hur ironin flödar.. Näsan rinner hela tiden och halsen gör asont. Gnäller gör jag med, men blir det bättre? Näe, inte direkt!

Jaja, sitter och räknar matte just nu. Prov om en vecka, yay! ;)

 

Dianthus ❥

Min godisgris

Hej på er! Hoppas att ni har det bra, vad ni nu än er och gör :)
Jag sitter just nu och skriver på min projektrapport. Hade ju mitt projekt med Dianthus, agilityträning. Måste även skriva i min loggbok, hehehehehe. Har inte skrivit i den på ett tag, busigt va?

När jag vaknade upp imorse hade jag asont i halsen och skitförkyld. Känns ju asbra.. Verkligen.. Jag behöver ju verkligen bli sjuk nu.. Jag hatar mitt liv ibland. Faktiskt.

Hej tidiga morgon

Jag är helt död idag. Har sovit en timme inatt, kunde verkligen inte somna och när jag till sluut somnade ringde ju klockan strax därefter. Så typiskt va? Jaja, nu sitter jag på bussen påväg till tåget påväg till bussen påväg till skolan. Det är ju dags för den efter en hel månads uppehåll. Behöver jag säg att jag inte alls är taggad för skola igen? Men det är bara att bita ihop, 79 dagar kvar till studenten så det är ju iallafall något att se fram emot. Nu ska jag nog sluta skriva, känns som att det är en rörig klump text. Ville egentligen bara berätta att jag är sjukt trött o är påväg till skolan. :)

 

Godmorgon!

Jag lever c",)

Hej mina kära läsare! Jag lever och mår bra, har bara inte haft orken, tiden eller lusten till att blogga något under den senaste tiden. Praktiken på Universeum va grym, berättar mer om den i ett senare inlägg. Just nu ligger jag i en säng hemma hos Michaela :) Imorgon ska vi hitta på lite bus, men får uppdatera mer om det imorgon. :) ska alldeles strax sova så att jag orkar upp imorgon. :)

 


RSS 2.0