Happy Halloween! ~


Nu drar jag till Lina! 
Ha en bra halloween! :)


Fullt upp ~

.

Hej på er! Idag har jag jobbat mellan 9 och 17:45. Stängde på förskolan idag, så nu är jag rääääätt så trött. Så jag ska nog snart krypa ner i sängen och sova tror jag. Imorgon är det full rulle hela dagen. Startar igång den med att köra Marie och mina syskon till Skövde, sen ska jag förbi Mekonomen för att köpa kylarvätska, som bara finns där.. Sen ska jag hem, packa väskan och sen börja göra mig iordning för Linas halloweenfest. När jag är klar så skjutsar mamma mig till Vara där jag möter upp Lina och åker ner till Göteborg med henne.

Ska ni fira halloween imorgon?

Naglar part 3 ~

 
. . . .  | via Tumblr Girly stuff | via Tumblr
Tumblr Pin by Gabby Marcott on Beauty | Pinterest
Nail Ideas: Heart Strings! ~ The Polish Well express yourself ♕
Purity | via Tumblr Purity زكية | via Tumblr
Purity زكية so cute | via Tumblr

Fruitinspo ~

 
Godmorgon! Jag ska strax sticka iväg till jobbet, där jag jobbar 8:30 - 16:30.
När jag jobbat klart så ska jag hem till min far ett par timmar för att planera lite inför kalas/fest.
Så det lär bli en lååång dag!
 
Vad ska ni göra idag?

Intervju - Check ~

 

Så, det jag gjorde efter jobbet idag var alltså att gå på en intervju för Skandinaviska institutet (Au Pair).
Vi möttes upp utanför ett fik i Skövde, där vi satte oss ner och började småprata lite medans vi fixade med polisregisterpapper. Sen började vi med intervjun, först pratade vi på engelska för att hon skulle kolla så att jag klarade av föra ett samtal på engelska. Vilket jag klarade av ;) Sen fortsatte vi prata och jag fick låna hennes dator för att svara på 185 knepiga frågor, det såkallade personlighetstestet. Det var jättekonstiga frågor som man skulle svara om det stämmer eller inte stämmer. När det var klart så pratade lite till och sen avslutade vi intervjun.

Så nu ska hon skriva en rapport om mig som skickas ihop med min ansökan till kontoret i London, så om två veckor vet jag om jag är godkänd. Blir jag då godkänd så hamnar jag i matchningsprocessen och kan börja prata med familjer. Detta är såååå spännande!!

Nu ska jag äta upp mina popcorn och sen är det dags att hoppa i säng, för imorgon väntar ännu en arbetsdag! :)

Naglar part 2 ~

 
Google+ (6) Tumblr
Nailart nostalgia//
ᴸᴬ ᴷᴬᴺᴰᴱᴱ ♥ welcome to the candy shop
COSMIC OVERDOSE Purity زكية | via Tumblr
💕👌 Purity | via Tumblr

Halloweenfest ~

http://www.stylebizarre.com/wp-content/uploads/2013/10/halloween-makeup-5.jpg

Godmorgon! Idag är det jobb 8:30 - 16:00 som gäller. Sen är det hem snabbt som katten och fixa iordning mig,
innan det är dags att åka iväg igen. Men det berättar jag mer om ikväll.

Iallafall, nu till mitt stora problem! Jag ska antagligen inte Lina på halloweenfest på fredag.
Men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Mamma är inne på att jag ska klä ut mig till nunna, men vi tänkte undersöka här lite också. Har ni några bra tips på vad man kan klä ut sig till? Det ska helst vara så läskigt och blodigt som möjligt, hehehehe.

BOMBA MED FÖRSLAG OCH IDÉER!!!!
I värsta fall så får jag väl sminka mig i bilen. hehehehehe

Ny design ~

 
Har precis ändrat om designen lite genom att byta bakgrund och header. Kände att det var dags.. Dock vet jag inte om jag är supernöjd med den nya headern, så den kanske jag byter ut inom en snar framtid!

Update.. Jag bytte ut den redan ikväll. hahaha
 
Vad tycker ni?
Hiss/Diss? :)
 

Mascara ~

 
hehehehe, tror ni att jag behöver köpa mascara någon mer gång i mitt liv eller? Använder typ inte ens en på ett år, och här är tolv stycken + en i badrummet med tandborsten. Får ju dessutom mascaror med jämna mellanrum i glossyboxen också, av de 5 boxar jag fått så har jag fått med 3 mascaror. Känns bra det här! Dock är inte någon av de tre Lumene-mascarorna öppnade. Men resten är nog öppnade, tror jag.

Har ni mycket mascaror?

Monday ~

Lite måndagspepp!

Godmorgon! Jag har varit vaken sedan åtta ungefär då jag vaknade av att jag fick ett sms om jobbförfrågan imorgon. Kände att det bara var dumt att somna om men jag har fortfarande inte gått upp ur sängen.

Idag står städning och tvättning på schemat, då jag mådde så dåligt förra veckan så ser mitt rum ut som en bombnedslag, så varför inte ta denna lediga dag till att faktiskt städa iordning på rummet?
Det kanske är tråkigt, men ack så välbehövligt.

Vad ska ni göra idag?

Resultatet från Makeupstore ~

 
Hej! Vi hade en riktigt rolig eftermiddag hos makeupstore. Vi fick lära oss både det ena och det andra knepet för att få den perfekta partymakeupen. Jag hade en lila tråd i min sminkning medans mamma hade en brun. Nöjda och festliga begav vi oss därifrån ungefär 2,5 timme senare. Jag hade först inte tänkt att köpa något mer än bara en ögonskugga eller två, men jag kom hem med både primer, foundation och solpuder. Något som jag aldrig tidigare i hela mitt liv ägt (bortsett från primern), då jag aldrig ansett att jag behövt det. Två ögonskuggor (eyedust) fick följa med hem också, en guldig och en lila.

 
Jag är mer än helnöjd med dagen, så ni som har ett presentkort på denna sminkupplevelse, UTNYTTJA DEN! Ni lär inte ångra er. Man behöver ju faktiskt inte köpa något efteråt och vad har ni att förlora?
3 roliga timmar tillsammans med någon där ni lär er någon ny och spännande sminkning är ju vad som väntar!

Nu ska vi strax äta mat här hemma, sen ska jag kika några avsnitt av någon serie.
Vad har ni gjort idag? :)

Make up store ~

Julmarknad ~

 
Hej! Imorse åkte jag och mamma iväg till Hällekis Julmarknad, som är något av en tradition här hemma.
Vi åker iväg på denna julmarknad varje år men iår var det faktiskt lite av en besvikelse, eftersom det saknades några utställare. Jag hade till exempel tänkt att köpa honung med mint i, men dem som alltid står och säljer denna honung var inte där i år. Det finns även en tjej som står och säljer "dammråttor" men inte heller hon stod på sin vanliga plats, eller på någon ovanlig plats heller för den delen. Vilket jag tyckte var väldigt tråkigt.

Så det är alltså vad jag har gjort idag. Lite bättre mår jag också, så nu hoppas jag bara att det går åt rätt håll.
Igår kväll hade jag dock feber igen, så det bästa skulle ju vara om jag inte fick feber nu ikväll.. Det vore verkligen ett steg i rätt riktning, och att min lymfkörtel slutar vara så stor och öm.

Nu ska jag bara ligga och slappa i sängen, kanske framför någon bra serie.
Vad har ni gjort idag?

 
 

Naglar part 1 ~

 
Tumblr DizzyNails
Best Nail Polish | Womens Max - http://womensmax.com/best-nail-polish Daisy
disasterology Glitterland.
(1) Tumblr ღI love pinkღ | via Facebook

Rejäl sovmorgon ~

winnie who sleeping

Hej! Jag vaknade ungefär 13:30 idag, hur ofta händer det att jag vaknar så sent? När jag gick och la mig innan 23 igår OCH sov ett par timmar under dagen? Trodde ärligt att jag skulle vakna vid 6:00 eller något sånt.
Tror nog dock att sömnen var väldigt välbehövlig. Jag vet dock inte om jag ska våga skriva att jag mår bättre, för varje gång jag gör det så mår jag sämre igen. Men, klumpen i halsen är borta iallafall.. Nu är det bara lite halsont, öronont och min svullna lymfkörtel kvar att brottas med. Annars knaprar jag väldigt mycket värktabletter, så förhoppningsvis så mår jag bara bra snart.

Annars händer inte mycket idag, hade dock gärna gått på spökvandring i Åsle Tå.
Men vet inte riktigt om jag vågar chansa på att bli sämre igen.
Åh, va jobbigt det här är!!

Vad ska ni göra idag?

Hur svårt ska det vara?

Hej! Ligger just nu i sängen, efter att ha sovit i ungefär 4 timmar.
Innan mamma kom hem med alvedon och ipren så trodde jag att slutet var nära. Hade så sjukt ont i örat och kunde knappt svälja. Men nu, efter att ha tagit massa tabletter, så mår jag bättre.

Dock efter att ha googlat lite och pratat med mamma, så ser det mer ut som att det är scharlakansfeber jag har. Det enda jag inte har, det är utslagen. Eller ja, jag har inte sett några iallafall. Så jag får väl ringa ner till vårdcentralen imorgon igen.. Nämde ju för läkaren att vi haft scharlakansfeber på ett av ställena jag har varit på, men det brydde hon sig inte om. Så då får jag väl vara en jobbig patient som ringer stup i kvarten.

Diagnos & H&M

Så.. min diagnos lyder......
Jag har haft halsfluss, fortfarande lite kvar men det ska få läka ut av sig självt.
Jag har haft en öroninflammation, orsakad av virus. Den ska få läka ut av sig själv, om ingen känner att dom vill skänka mig nässpray för 230 spänn... Nä, tänkte väl det..
Och anledningen till att jag har ont på utsidan av halsen, är för att min lymfkörtel är svullen.

Så, om jag inte mår sämre igen så ska jag aldrig mer tillbaka. Men mår jag sämre så ska jag åka tillbaka, så ska dom kolla så att jag inte fått en halsböld. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen gud va trevligt!



Så, nu till något trevligare. När jag var inne i stan så fick jag ett sms om att min paket från H&M hade kommit.
Det är allt bra att vara hemma och tröstshoppa när man inte mår bra.
(klicka på länkarna under bilden för att komma till respektive produkt)

// Ansiktsmask // Sminkborttagningspads // Nagellack // Läppstift // Läppenna //
// Läppglans // Ögonbrynsskugga // Rouge // Sminkborste // Ringar //

Vad ska ni göra idag?

Jag är inte bitter!!! ~

Hahahahahhahajaajauh

Jaha.. Ska till läkarn vid halv elva idag. Det här blir ju inte bättre precis..
Igår hade jag så ont i ena örat att jag inte kunde sova, jag hade något som kändes som en sträv klump i halsen.
Idag har jag fortfarande jätteont i örat, klumpen känns lite mindre men jag har sjukt ont när jag sväljer. Jag kan knappt vrida på huvudet för då gör det ont vid sidan av halsen för där är jag så öm.

VAD ÄR DET HÄR???!

Återkommer senare med min mystiska diagnos.

AppTips ~

    

En riktigt bra träningsapp! Du kan slå på den när du är ute och går för att mäta hur långt du går, hur länge du går samt hur många kcal du förbränner. Eftersom jag tränar mkt på gymmet så loggar jag min träning i appen istället, då lägger jag bara in allt manuellt. Hur bra som helst!



Jag som älskar sidan på internet, tycker ju att We
♥It appen är helt grym. Då kan man ju sitta på t.ex. bussen och kolla på alla fina bilder. Perfekt ju!
 


En riktigt bra "räkna ner"-app. Har haft den ett bra tag och jag fullkomligt älskar den. Det jag gillar mest med den är att man kan se alla nerräkningsdagar samtidigt, hade en app tidigare som man inte kunde det på. Så denna är bra på den punkten. Just nu har jag dock inte så mycket att räkna ner till, min födelsedag är det enda den räknar ner till för tillfället.
 

Har en app som heter AllWomenStalk (aws) som jag gillar. Där finns massor av små listor med må bra saker och tips. Man lär sig alltid något nytt och man blir alltid så inspirerad när man går in där. Så denna app rekommenderas starkt!
 

Jag vill bli frisk! ~

.

Godmorgon! Blev inget jobb för min del idag, då jag fortfarande har ont i halsen och i örat. Fick sån huvudvärk igår så jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen.. Nu vill jag bara bli frisk! Är det för mycket begärt?!

Jag ska snart åka in till stan och hämta Robin, min styvbror. Ska även passa på att posta några brev.
Annars händer nog inte så mycket idag heller, men det är väl alltid lika kul att läsa om?

Vad ska ni göra idag?

Follow your heart ~

Baka liten kaka ~

Någon som kan se vad tårtan föreställer?

Tack för alla era fina "Krya på dig"-kommentarer. När jag vaknade upp idag så kände jag faktiskt bättre. Jag har fortfarande ont i halsen, men jag kan svälja utan problem och halstabletterna hjälper faktiskt för en gångsskull. Så jag ska nog kunna jobba imorgon! :D

Annars händer nog inte så mycket idag, jag ska nog ta det lugnt idag med. Vore ju onödigt att anstränga kroppen för mycket och bli sjuk igen nu när jag är på bättringsvägen. Jag ska dock göra klart mina cakepops som jag började med i söndags. Chokladen ville inte riktigt vara på min sida så därför kunde jag inte göra klart dom då. Det är första gången jag gör dem, så resultatet blir allt spännande.

Vad ska ni göra idag?

Sjukling ~

Untitled | We Heart It - image #2166678 by Super-Panda on Favim.com

Ligger hemma i sängen (vilket jag gjort de två senaste dagarna) med så ont i halsen att det gör jätteont att svälja, öronont och lite hosta. Troligen kommer nu detta efter en liten förkylning jag hade förra veckan. Fast mamma tror att det kan vara halsfluss, är det inte bättre till imorgon så får jag ringa till vårdcentralen. Men jag hoppas att det blir bättre tills imorgon, eftersom jag ska jobba på onsdag igen. Så jag gör nog inte så mycket mer än att ligga i sängen och vila idag.

Annars är jag nu HELT KLAR med min aupairansökan.
Nu ska jag bara boka in en tid för intervjun och sen är jag pågång!

Halsont ~

Har sjukt ont i halsen, så tänker gå och lägga mig nu. Visar dagens fynd imorgon. 

Shopping med mamma ~


Godmorgon är kanske fel ord eftersom jag varit vaken sen halv tio. Haha
Jag väntar just nu på att mamma ska bli klar så att vi kan åka till Skövde en sväng och kika lite. Vi skulle gått på bio ikväll egentligen, men den film vi ska se kommer att visas på Skara filmfestival på min födelsedag så vi tänkte att det är roligare att se den då. Jag har faktiskt firat in de "viktiga" födelsedagarna (15 och 18 år) med skräckfim på bio, så varför inte fira 20årsdagen med skräckfilmsbio också? :)

Nu verkar det som att mamma strax är klar, så jag ska gå och sätta på mig :)

Vad ska ni göra idag?

Slut som artist ~

 

Hej! Nu är jag precis hemkommen från spökvandring, hundpromenad och hämtning av mamma & hennes man.
Jag ska alldeles strax gå och borsta tänderna och krypa till sängs, är helt slut!

Godnatt!

Best Friends ~

tumblr quote - Google pretraživanje

Fredag ~

Space Bound | via Tumblr
Godmorgon! Jag hade egentigen inte tänkt att gå upp före klockan tio idag, eftersom jag inte börjar jobba förrän klockan tolv. Men min syster skulle komma hit vid åtta imorse för att hämta bilnycklarna.. Så jag gick upp vid halv åtta för att jag skulle hinna vakna till innan hon kom hit. MEN VET NI VAD? Klockan är nu tjugo över nio och hon har INTE kommit än. Hon svarar inte när jag ringer heller, så hon ligger säkert och sover. Tror ni att jag är sur nu eller?! Hade som sagt kunnat sova 2,5h till..

Annars ska jag skicka iväg några brev innan jag åker till jobbet och efter jobbet ska jag möta upp en tjej som köpt några grejer av mig. Efter det ska jag hämta min lillasyster och ta med henne till spökvandringen som är ikväll. Så det är full rulle ikväll.

Vad ska ni göra idag?

Lazy costume ideas ~

## 

Lotter ~

 
Det är inte ofta jag köper mig en lott eller två för att spela, men idag när jag var inne på Pressbyrån en snabbis för att hämta ut ett paket så kände jag bara för att köpa två tianlotter. Skrapade dom i bilen och vann 60kr!
Svängde förbi Coop och växlade in dom mot nya lotter, som tyvärr inte gav något alls. Jag får med andra ord köpa lotter på pressbyrån i fortsättningen!

Nu ska jag värma på lite mat och sen sätta mig och kika på serier :D

10 minuter ~


Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost 10 minuter innan jag ska åka, känns lite lyckat. Men jag får skylla mig själv eftersom jag snoozade klockan en hel halvtimme, hahaha. 

Annars händer nog inte så mycket efter jobbet, ska hem till pappa en snabb sväng och hämta lite mat. Sen tillbringar jag nog min eftermiddag och kväll framför massor av serier, då jag har några att titta igen på och sen några nya att fortsätta kolla på.

Vad ska ni göra idag?

Jobbar här och jobbar där ~

 
Hej! Jag har sovit ett par nätter hos min far, därav ingen bloggning. Men det hade ändå inte varit något intressant, har bara jobbat och ska fortsätta jobba resten av veckan också. Imorgon är det 8:30-13:30 och på fredag är det 12-16 som gäller :) Frågor på det?
 
Annars är jag snart klar med min aupair-ansökan, det är några foton som ska laddas upp och några referenser som ska scannas in (när jag får posten från Lina, så att jag kan scanna in hennes fina handstil). Så det är inte mycket kvar. När det är klart så är det en intervju som står på schemat, och blir jag godkänd där så går jag in i matchningsprocessen för att hitta min framtida familj! :D

 
 
 
 

Shower ~

 
Godmorgon! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och starta igång den här veckan!
Idag står en hel del saker på listan, ska få undan lite grejer från rummet, packa väskan och sen även hinna åka iväg och jobba 12-17.

I helgen som varit så sov jag över hos min far då jag var barnvakt åt mina småsyskon.
Vi poppade popcorn och kikade på Hungerspelen. En mysig kväll helt enkelt.

Vad gjorde ni i helgen?

Sorry Cinderella ~

 
 
 

Nya mobilskal?

Har en massa gamla iPhone 4s skal, som jag inte längre använder då jag har en ny mobil.
Tänker därför sälja av dom och slänger ut dom här :)

 
Skalen kostar 10kr styck och jag kan skicka dom, men då står köparen för frakten (ca 12kr för ett skal).
Är du intresserad? Skicka iväg ett mejl till [email protected] :)

Jag har även ett iPhone 5s skal, som jag säljer då jag inte gillade det.

Skalet kostar 50kr och är knappt använt.

Ny förskola ~

Bilder från Turkland.

Hej! Sitter och slappar lite i sängen och lyssnar på podcasts. Min telefon ringde 7:40 imorse då bemanningsenheten undrade om jag ville åka och jobba på ett helt nytt ställe. Så 8:15 - 13:00 har jag jobbat idag, vilket faktiskt var kul. Verkade vara en jättebra avdelning, med snälla barn.

Efter jobbet hämtade jag upp en av mina småkusiner på hennes förskola och sen gick vi hem till henne och lekte i ett par timmar. Åkte hem runt 16, och sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag sov 3 timmar inatt, så jag är inte jättepigg kanske, så jag ska kanske snart sova.

Vad har ni gjort idag?

Dianthus ♥ ~

♥ Min fina lilla kille, som ligger och sover ovanpå boet. ♥

Helgen ~

 
Hej! Nu sitter jag hemma i min säng efter en härlig helg nere i Göteborg och Kungsbacka.
Tåget var en hel timme försenat i fredags, innan det äntligen kom. Var lite kaos på tåget, men ner kom vi iallafall. Tog bussen ut till Mikk, blev upphämtad och sen åkte vi hem till henne där hon höll på att färga sitt hår. När hon var klar så spelade vi Ludo (Fia med knuff) och Uno. Gick och la oss och sov väldigt gott.

Lördagen bestod mest av fix och trix inför kvällen, lite mer spelande och väntande på att klockan skulle gå så att vi kunde åka in till stan och hämta upp Lina & Jessica som skulle åka med oss. Väl framme hos Michaela, som förövrigt fyller år idag (!!), så fixade vi det sista inför tacosen, väntade på att resten av gänget skulle dyka upp så att vi kunde äta. Efter maten, spelade vi bubblan (som jag förövrig är världssämst på, men jag kan verkligen inte göra flera saker samtidigt).

Idag har vi spelat lite mer Ludo och Uno, åkt in till stan och hängt i parkeringshuset i Nordstan. Där såg vi en skum man som gick runt i cirklar bland alla bilar.. Han hade nog tappat bort sin bil, eller så letade han efter en bil att sno. Vi låste iallafall våra dörrar rätt snabbt, då vi inte ville ha påhälsning i bilen.

Jag tog tåget hem vid 18, lite kaos där med. Hemma runt 19:30 och sen dess har jag bara chillat.
Har tänkt att kika på ett avsnitt av The Fosters nu, sen väntar sängen.

Vad jag vet ska jag inte jobba imorgon, men det vet jag ju inte förrän imorgon. Kan ju hända att det bemanningsenheten ringer och frågar, annars är jag ledig imorgon med. Kan vara rätt skönt det med, eftersom jag inte varit hemma på hela helgen.

Men vi hörs imorgon!
Sov gott! :)

Försenat tåg ~


Hej! Sitter just nu i Falköping och väntar på att mitt FÖRSENADE tåg ska komma så att jag kan åka till Göteborg någon gång... 40 min försenat är det än så länge.. Tycker att det bara krånglar för SJ för tillfället?!

Min fina mamma fyllde år igår så vi firade henne igår, därav ingen uppdatering. Vi åt god mat, fikade och öppnade paket och bara hade det mysigt, så jag hoppas att hon var nöjd!

Idag har jag hunnit med gym, tvätt, matlagning, packning och nagelmålning. Effektivt helt enkelt!

Men nu ska jag sluta tjata och gå tillbaka till att va lite tjurig över att SJ aldrig kan vara i tid.. 

Unicorn ~

 
Hej! Nyss hemkommen från min moster, blev en lång visit där.
Nu är jag så trött så jag ska strax hoppa i säng. Fick jobb imorgon också, men då är det stängning så då slutar jag inte jobba förrän 17:45.. Dock är det sista arbetsdagen för den här veckan, då jag är ledig på fredag.
Jag ska nämligen ner till Göteborg på fredag eftermiddag och stanna kvar där tills på söndag.

Vad har ni gjort idag?

Jobbelijobb ~

Kissemiss från Turkiet

Godmorgon! Sitter just nu i köket och har målat naglarna. Väntar på att detta ska torka så att jag kan sätta mig i bilen och åka till jobbet. 9:00 - 16:00 är det som gäller idag. Efter jobbet åker jag direkt till min moster Valona, för lite häng. Vi har inte träffats på hur länge som helst, så det ska bli kul.

Jag ljög för er igår förresten, jag åkte aldrig och simmade för mitt kära sällskap kunde inte följa med. Får satsa på simhallen en annan dag helt enkelt. Kanske på fredag?? 

Nä, nu ska jag sätta på mig och åka.
Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0