Falköping - Vilken morgon!

Problemen tog inte slut när vi kom fram till Falköping. Tåget var försenat i 50 minuter pga en älg som tåget kört på. De hade fått hugga bort älgen från tåget, ungefär så uttryckte dem sig. Kunde de inte sagt det på ett mer humanskt sätt? Typ som att de var tvungna att ta bort djuret? De behövde ju inte berätta att de huggde bort det?

Inte nog med det här så var det en kvinna på stationen i Falköping som inte mådde sååå bra, rent psykist. Hon skrek och sprang runt, ringde 112 och sa att de hade slått ihjäl en liten pojke som hängde efter en bil. Hon la på utan att prata klart så larmcentralen ringde upp till den telefonautomat hon använt och Valona svarade och sa som de va: "Det har inte hänt ngt utan det är en kvinna med psykiska problem som håller på, det är inget att bry sig om." Hon var nog schitzofren och hade en rad olika personligheter, tre av dom fick vi lyssna till. Hon pratade med ett ex, med en pojke och om sin ungdom. Det knäppaste av allt var att när jag var i Falköping i tisdags så mötte vi samma kvinna men då hade det hänt en liten flicka ngt, hon hade blivit ihjälslagen. Men naturligtvis hade det inte hänt ngt då heller.

Nu ska jag återgå till tågresan och sällskapet. 20 min kvar ungefär tills älsklingen ansluter till sällskapet. Uppdaterar mer sen, puss




Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: