Wrong lyrics ~

 

Cupcakes ~

 
 
 

Favoritapp ~


Lätt världens bästa spel. Är helt fast!! haha
Har dock spelat det ett bra tag, men det hör inte hit. :)

Har du inte testat det, så är det dags!

V.25 ~

 
 

Godnatt ~

 
Nu är jag hemma, så nu ska jag sova.

Mot Jobbet ~


Hej! Bilden är från 2011, tyckte faktiskt att mitt hår var väldigt fint då. :)
Nu ska jag strax åka och jobba, så vi hörs väl imorgon igen :)
Och jag ska försöka att inte sova bort hela dagen.
Men jag kan ju inte lova något.
Men försöka är ju
alltid något
iallafall.
:)

Godmorgon!

Vaknade för en timme sen och har sedan dess bara duschat. Sitter just nu i köket med mamma som gör pannkakor. Dricker lite thé och begrundar omgivningen genom fönstret, typ. Det tar på krafterna att packa köttbullar till Svenska och Finska befolkningen ;) För de är vad jag gör på nätterna, packar köttbullar ;) haha

 

Jobbelijobb ~


Hej! Vaknade upp med världens halsont och snuva igår, därav ingen uppdatering här. Låg mest i soffan och kikade på Harry Potter filmer eller så låg jag i min säng och sov. Idag är jag lite piggare, snyter mig typ konstant för att jag ska bli frisk. Om ungefär 1,5 timme ska jag fara iväg till jobbet. Börjar jobba idag efter en månads uppehåll från skolan. Ska jobba natt hela sommaren, så när jag kommer hem imorgon bitti är det direkt i säng. haha :)

Ni får ha en grym söndagsskväll. Jag ska försöka att inte somna på jobbet. ZzZzzzZzzz

TAGGARÅ ~

 

I phone, you tube ~

Söt bild ju! :)
 
Godmorgon! Har ni sovit gott? :)
Det har iallafall jag gjort. Gick dock upp vid halv nio imorse eftersom jag skulle skjutsa in min bror till bussen. När jag väl kom hem igen var det ju ingen större mening att gå och lägga sig igen, så jag har suttit en stund vid tv:n och sett ett program om någon stor 10dagars festival i Alaska. haha

Nu sitter jag här och lyssnar på världens bästa band SlipKnoT, var ett tag sen nu men helt plötsligt började Spotify spela Left Behind. Nostalgi! :) Ska föresten se dom i sommar, efter så många år som jag har längtat!

Senare idag ska jag in till stan och fira min fina vän, som tar studenten idag!!

Ny säsong ~

 
Nu har den nya säsongen av Pretty Little Liars kickat igång. Ska alldeles strax sätta mig och kika på det första avsnittet. Är jättenyfiken på vad som kommer hända nu, med tanke på slutet av säsong 3. :)

Kikar ni på PLL?


Luna & Mimmi ~


Mina fina tjejer, jag älskar er så mkt!

Tummen ner ~

 
Hej! Är precis hemkommen ifrån Lidköping. Hämtade upp systra mi som partat hela natten samt köpte en studentpresent. Vad jag köpte får förbli en hemlis :) Nu ska jag snart slå in paketet och sen ska jag bara slappa. Skönt det med, vädret suger ju. Det bara regnar och regnar och regnar lite till.. :(

BILDBOMB: Turkiet ~

 Studentresa  Semester  Alanya, Turkiet  19-26 maj 2013  Värme, sol & bad  Underhållning
 



 

Systers student ~


Om en stund ska vi åka till Lidköping och kolla när min syster springer ut. Efter det åker vi hem och firar henne en stund innan hon återigen ska bege sig till Lidköping för att fira med sina klasskompisar (:

En konstig dröm ~

Jag och min vän, en okänd vän, hade fått i uppdrag att döda en mäktig trollkar. Vi hade klätt ut oss och hade precis fångat in den här trollkarlen i ett rum. Väl där inne fick jag ett piller som skulle döda den här trollkarlen. Jag tvingar i honom den här tabletten, håller för munnen på honom och masserar sen hans hals för att han ska svälja tabletten (precis som man gör på djur). När han väl svalt den och ramlat ihop på madrassen till golv, så blir jag jätteglad för nu är han ju död! Springer ut till min vän som tydligen nu är häxa och vi tjoar och är jätteglada. När vi går in i rummet för att kolla på den döda mäktiga trollkarlen, så ser vi att han blundar men rör ögonen. Sekunderna senare vaknar han upp, argare än argast för att vi försökte döda honom. Vi kutar fort fort fort iväg och ut i skogen, för att han inte ska få tag på oss. Jag är sjukt kissenödig men springer så fort jag kan. Han börjar dock närma sig.
Sen vet jag inte vad som händer, för sen bestämmer jag mig för att vakna på att jag kan gå på toa och kissa. haha

 
 
Brukar ni drömma konstiga drömmar?

New in ~

 
Skopunkten // H&M // Turkiet

Godmorgon (: ~

 
Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort :)
Vaknade för en stund sen och sitter just nu och äter frukost. Vet inte riktigt än vad dagen har att erbjuda, ska väl iallafall försöka att komma ut och gå en sväng. Hade egentligen velat sticka till gymmet en sväng, men kan inte det med tanke på den nya tatueringen. Får nog allt snällt vänta en vecka till, promenader hemma är väl helt okej det med. haha

Vad ska ni göra idag? :)

Godnatt kära vänner ~

Mamma ~

Hemma ~


 
Hej! Nu är jag hemma igen. Medan vi fördröjde tiden i väntan på att bussen skulle gå hem så provade vi fula kläder på H&M. Skönt var det iallafall att komma hemifrån ett tag, hemma är jag ju ändå så ofta liksom.
Nu ska vi snart äta mat, sen får vi se vad jag gör av eftermiddagen och kvällen.
 
Vad ska ni göra idag?

Mot Skövde ~

Sitter just nu på bussen påväg till Skövde med Erica. Lite sådär lagom spontant och så :) är väl hemma om ett par timmar igen. :)

 

BILDBOMB: Polen ~

 Spontan resa  Gdansk, Polen ✌  9-12 Mars 2013 ✌ Snökaos  Koncentrationsläger 


Update

Detta har hänt sen sist:
Jag har klättrat på väggarna.
 Jag har varit i Turkiet, Alanya, en vecka och bara softat.


Jag har varit i Uppsala en sväng och kollat på en söt valp



  Jag har varit på Tatueringskalaset i Vårgårda, och skaffat en grymt snygg tatuering.


Älskar mitt håriga ben. haha

RSS 2.0