Skolan tar över mitt liv.



Tjolahopp! Sitter just nu i min säng och skriver på en hemtenta som ska vara klar på torsdag. Ehe, känner att det är rätt mkt nu i veckan då jag denna ska vara klar på torsdag, jag har ett annat prov på torsdag och en körlektion på onsdag. Kul liv, eller inte.

Nu måste jag fortsätta skriva, annars kommer jag får IG. hehehehehehehehe

Godnatt :)

Nu har jag precis kollat klart på Harry Potter & Fenixordern, så nu väntar sängen! Imorgon blir en lång dag eftersom vi ska på kalas och sen måste jag sitta med näsan i skolböckerna resten av kvällen, lite sådär lagom kul..

Meen först, Godnatt ~

Träningsvärk

Jag kom knappt upp ur sängen imorse. Har så sjukt ont i mina ben!!

Nu sitter jag hos pappa och vi ska kika på Footloose som börjar på tvn nu :)

Död chey

Hej! Jag är helt död! Igår simmade jag och Matti en halv timme och sen fick vi vara med och testa på vattengympa. Det var verkligen jättekul! :) Nu har vi precis haft idrott med en kille som är både personlig tränare och boxare. Så vi körde ett hårt träningspass så nu är man helt mör i benen, haha. Hej träningsvärk!!

Simma



Nu ska jag packa väskan och sen springa upp och käka. Jag & Matti ska iväg och simma en sväng idag.
Det är relaxkväll på badet ikväll så det är lugnt och skönt där, soft!!

Vi hörs väl senare ;)

Gekåååås

 
 
 
 
 
 


Köpte även en del andra bra att ha saker, som deo och näsdukar. ehehe men dom är inte så roliga att visa på bild :)

Gooooood morgoooon!

Nu ska vi ha tre timmars Zoorf och sen slutar jag!! Då ska jag visa vad jag köpte igår för er, bra va? ;)

Mot Gekååååås

Nu sitter jag i bilen med Bella, Anna, Helena och Jessika. Vi är påväg till Gekås för att shoppa loss! Enda positiva me att bo nära ;)

Vårdcentralen

Godmorgon! Har egentligen sovmorgon ända fram till 12:20 idag, men jag ska till läkaren 11:30 med mitt öra så det va bara att palla sig upp ur sängen tidigare. ehehe.
Sitter just nu och målar naglarna och ska strax fixa lite på en religiongrej vi ska ha skrivit klart tills idag, om olika svenska "religioner" (som typ Jehovas Vittnen, Svenska missionskyrkon, mormoner osv).
Runt kvart i 11 ska jag & Michaela gå in till Sätila. Känns bra att ta en promenad till vårdcentralen istället för bussen! Bra för både hälsan och miljön! ;)

Planerar studenten

Hittar inne hos Madde och planerar våran studentfest. Den kommer att bli grym :D



Om en stund ska jag gå in till mig, hoppa ner i sängen och låta mig slukas in i Revolt (sista delen av hungerspelstriologin) en stund innan det är dags att dejta John Blund ;)

Men vi hörs imorgon :)

Mot Göteborg

Sitter på bussen påväg in till Göteborg, vi ska kika lite i affärer och så :) När vi kommer tbx ska jag kila upp till min pojke och gosa lite med honom! :)


Bilden är på en av skolans möss.

Zoorf

Hej! Sitter just nu och har typ jobbat klart med alla uppgifter vi fått. Sitter även och väntar på att vårdcentralen ska ringa tillbaka. Har ont i örat, det tjuter och gör ont. :/ hoppas på att jag får komma in idag och kolla upp det! Riktigt jobbigt när det bara tjuter i örat.

Godmorgon :)


Nu ska jag strax sätta mig i bilen och åka iväg till bussen. Vi hörs senare!
Ganska soft vecka för övrigt.

Mot sängen!



Nu ska jag strax hoppa i säng. Ska pallra mig iväg till skolan imorgon och bussen går som vanligt 05:55.
Lagom kul! ehehe, vi hörs imorgon!

Godnatt ~

Städar & packar ~

bild: weheartit

Hejsaaan



Hej. Jag suger på att blogga men jag har helt enkelt inte haft tiden. Jag går i skolan och har mitt projektarbete med Dianthus. Men jag ska verkligen försöka bättra mig, hehe.
Nu i helgen har jag inte gjort så himla mycket. Jag var i lidköping en sväng och kikade lite snabbt i affärer. Jag har även sträckkollat på The Vampire Diaries, säsong 3!! Woho, den är bra. När jag inte har kollat på Vampire Diaries har jag spelat Sims, det är kul det med!
 
Idag har jag studiedag så jag har passat på att spela lite Sims med Mikk. Vi äger.
Nu ska jag fortsätta greja här, så lovar jag att jag skriver ett inlägg senare.

/ Tjejen som suger på att blogga.

Tjolahoppsansa!

Sitter i bilen påväg mot Lidköping, hörs sen!

Mot körskolan!

Godmorgon kompisar! Nu sitter jag på bussen påväg till Skene med Mikk och Lina :) Vi ska gå på riskettan, som håller på mellan 8-12. Lagom kul! Hehehe

Vi hörs när vi är klara! :)

Siiiims!!

Jag har tänkt jättelänge på att spela Sims men det har aldrig blivit av! Meeeen nu ikväll hade jag en stund över så då passade jag på :) ojojoj va kul de va ;)

Nu ska jag alldeles strax lägga ifrån mig mobilen och lägga mig. Ska upp supermegatidigt imorgon för att åka in till körskolan och gå på riskettan, yay... Godnatt :)

Faktablad om Kaniner

Sitter just nu med Lina och skriver om kaniner. Vi ska skriva ett faktablad om dem (detta ingår att kunna i våran Zoohandelskurs eftersom man ska kunna lämna faktablad till kunden vid försäljning av djur) :) Efter lunch har vi två timmar praktisk undervisning i djursjukvård :)

He's my man!

Hej! Ända sen jag slutade vid tjugo över ett så har jag suttit och fixat klart min powerpoint om Ozzy Osbourne. Han är så jävla snygg så jag typ dör, ehehehe. Va uppe hos Dianthus och tränade en stund också, han var som vanligt duktig! :)

Ska alldeles strax borsta tänderna och sen antagligen lägga mig och läsa en stund. Godnatt ~

Trött

Godmorgon! Sitter just nu och ska räkna matte, men jag orkar inte ehehehe. Slutar 13:20 idag, asskönt! Då ska jag nog jobba med mitt projektarbete ett tag :) behöver komma igång med det ordentligt nu :D Dianthus är såååå duktig! Han har verkligen fattat grejen med agility :)

Godnatt ~

Efter att ha varit i Landvetter och köpt hostmedicin med jordgubbssmak (den va godare än förväntat) med Lina & Mikk så har jag tillbringat kvällen med tt förbereda en powerpoint-presentation om Ozzy Osbourne. Är inte helt klar men ett steg närmare ;)

Nu ska jag sova, annars kommer jag vara helt död imorgon.. :)

 

Tjolahoppsan!

Sitter just nu och har Zoohandel. Vi håller på med råttor, möss och avel!

Jag har inte bloggat på ett tag, på grund utav att jag haft så mkt i skolan att tänka på. Provet förra veckan gick bra, fick tillbaka resultatet idag :) Har nu fått min licens! Jag har även hämtat mina körkortsböcker och bokat riskettan och körlektion, så nu är jag ett steg närmare mitt körkort :)

En annan kul grej som har hänt är att Emil startade larmet uppe i djurhuset när vi var där uppe. Har ju min pojke där så jag skulle kolla till honom o så följde Emil med. Han gick in i klassrummet för att släcka lampan men larmet va på. Lagom kul, haha!

I helgen var vi på dop för min kusin Joel, skitgulligt :)

 

Godmorgon :)

Står just nu i Vara och väntar på tåget till Göteborg. Ser dock inte fram emot den här veckan, har ett stort och rätt avgörande prov på torsdag, kul va?

Sims


Nu ska jag spela Sims ett tag, yay! Har tänkt att spela hela veckan men har aldrig fått tummen ur, men nu så! :D

Hundvakt

Nu åker jag hem och vaktar Tyson the man!

Plugga..

Har en del att ta igen, vilket suger. Sitter och har bearbetat av en liten del iallafall.
Har lite fårpapper kvar, förbereda inför ett förhör imorgon och lite sånt.
Ska även hinna fixa nyckel till smådjurshuset och städa i Dianthus bur, för det behövs nog nu.. :)
 
Engelskauppsatsen gick helt okej. Jag skrev ju trots allt det som var tvunget att vara med.. :)

Uppsats

Nu ska vi alldeles strax skriva uppsats i engelska.
Inte kul alls.

Hey!!

Nu har jag precis haft matte, där vi pratade om definitioner och stolar... Ska strax springa iväg till min svenska lektion :) Känns inte alls bra att vara tbx till skolan, satt och hostade mig igenom matten ehehe.. Inte okej :(

Godnatt :)

Nu ligger jag i maddes säng (förlåt Madde, hehehe) breve Matti :) vi ska sova strax, fast först ska vi berätta hemlisar. Heehheeheheheheheehe

Mot skolan

Nu sitter jag och smittar ner hela bussen med min hosta. Har velat fram och tbx hela dagen på om jag ska åka till skolan idag eller imorgon. För en timme bestämde jag mig för att trotsa min hostning och åka till skolan ändå. Hell yeah!!

Har även klippt mig idag, nu ska jag bra färga det så är det bra sen. Visar kanske bild på klippningen senare. Men bara kanske!!

Förändring

Jag är så grymt sugen på att ändra mitt hår. Har funderat på att klippa det men jag vill samtidigt färga håret.
Meeen jag vet inte vad jag vill göra! Så jag har suttit och kikat på Weheartit, utan att bli något klokare. Tänkte iallafall dela med mig av några av alla fina bilder.

Tumblr_m7yojxdcdg1qicy3do1_500_large Tumblr_lxzqm66ctg1qkktkno1_500_large
Tumblr_lxpu4dyzgz1qbya9go1_500_large Tumblr_lh2xbzrz9d1qfateqo1_500_large
 


Still sick


Snygga naglar @ weheartit

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort ;)
Är fortfarande sjuk men ska försöka ta mig till skolan ikväll. Är dumt att missa massa lektioner..
Idag ska jag bara ta det lugnt, hade tänkt att spela The Sims en stund (om jag hittar min bortsprungna datormus).

Vad har ni för planer för dagen? :)

Godnatt Sverige

Blåbär

Sjukling

Usch, har gått runt och varit förkyld och hostig hela helgen. Så idag stannade jag hemma ifrån skolan. Hoppas på att bli frisk snart, inte superkul att vara borta så mkt ifrån skolan som jag varit, har både varit sjuk och gått på möten. Men det var ett tag sen jag var sjuk så det var väl dags nu.. :/

Natti

Efter en snabb pratstund med mamma på Skype, filmtittande med pappa (såg på James Bond, för första gången i mitt liv) så väntar nu sängen. Godnatt!

-


weheartit

Hej! Har hunnit med en hel del idag, alla burar är städade och rummet är städat.
Jag ska egentligen bara packa klart min väska så är det klart :)

Är helt slut, varit småsjuk hela veckan och fått hosta på det nu i helgen.. Lagom kul..
Men det är ju såhär när skolorna börjar igen..

Godmorgon :>


Allt detta är prio 1. :) Hörs när jag är klar!

Myskväll med sis.

Jag & Syster myste till det riktigt ordentligt här hemma. Vi käkade go mat och lyxade till det med chokladpudding, grädde & frukt till efterrätt.
Nu ska jag strax krypa till kojs, är ju trots allt en dag imorgon också.

Till efterrätten såg vi The Lucky One. En riktigt bra film!

Shoppat ~


Skopunkten


Yves Rocher, Ansiktskräm & Handkräm


Yves Rocher, fick med denna på köpet.


H&M.
Har aldrig testat denna innan & nu var det halva priset på den så då passar jag på att testa den :)



Har hunnit med en del idag.. haha


Nu ska jag fortsätta med mitt, har som ni ser lite att göra. Ska skriva klart en inlämning i Samhäll och fixa lite med en uppgift i Sällskapsdjur som handlar om firrar!

Goood jobb!

Nu väntar duschen!

Ut och gååå



Nu har jag och Tyson vaknat till liv, så vi ska strax gå ut och gå en låång promenad! :)
Det är för en gång skull fint väder ute! ;D


RSS 2.0