Förra veckans vinnare!


Startar inte igång någon ny veckans blogg den här veckan. Kika in på måndag igen så startar vi igång en Veckans blogg då! :)

-

Sjuk

Godmorgon! Förlåt för den kassa uppdateringen i helgen, men jag har helt enkelt inte haft tid. Har knappt suttit något vid datorn alls, förutom en snabbis igårkväll när jag sökte de sista sommarjobben som finns ute. Annars har det varit fullt ös medvetslös med två kalas för mina två systrar som fyller 1 dag efter varann, ganska smidigt för då glömmer man inte bort ngn av dem ;)

Nu sitter jag iallafall på bussen påväg till tåget påväg till Göteborg och praktiken. Har skitont i halsen och kan knappt svälja men det löser sig! Får knapra halstabletter och säkert ha munskydd när jag är med djuren men det får jag väl ta isånafall. Skulle egentligen stannar hemma men näe, nu är jag påväg ändå. Får dock se om jag orkar hela dagen, det får återstå att se helt enkelt!

Vad ska ni göra idag? :)

 

New nails

Mot nya äventyr

Sitter på bussen till praktiken nu. Tror knappt att jag kan vara med om mer grejer nu, igår nådde det toppen då apan bajsade på mig.. Hahah
Men vem vet? En sengångare kanske bajsar på mig idag.. Haha ;)

 

Godnatt :)

3 iphonebilder från idag:

Tack för den apan!

:)

Godmorgon

Jag är helt död! Är så sjukt trött så det är inte sant, planerade till och med hur jag skulle sova på bussen när jag låg i sängen.. Hahaha

Nu sitter jag iallafall på bussen in till Göteborg. Får se vad vi hittar på för kul idag.. :)

 

Goooodnatt :)

Tumblr_mgyuu7eelb1rwjzzgo1_400_large

Städastädastäda

Hej kompisar! :) Håller just nu på och städar på rummet, har precis dammsugit hela stugan + vårt fina rum. Så nu håller jag på och städar i garderoben, ser ut som om tredje världskriget har brytit ut där inne.

Idag har jag inte gjort så mkt egentligen, matat massa djur och städat hos sorkar. Riktigt fint blev det :)
Tänkte bjuda på en bild på en söt en, Glufse!


Nu måste jag fortsätta städa, tjohej!

HAHAHAHAHAHA



APPTIPS

 
Tänkte tipsa om en skitbra app, Dagens App. Varje dag har man chansen att ladda ner en app, som i vanliga fall kostar pengar. Grymt bra ju? Då kan man spara flera kronor och ändå få asbra appar! :D
Så skynda er och ladda ner den, så ni inte missar fler braiga erbjudanden ;)

Godmorgon :)

Hoppade precis på bussen till Göteborg, så är väl där om typ 40 min.. Min handledare mådde inte asbra igår, då vi får väl hoppas på att han mår bättre idag så jag slipper vara med någon annan och mata läskiga spindlar... Hahaha ;)

Näe, nu ska jag spela spel. Woopwoop

Praktik dag 2

Hejsan! :) Sitter just nu i mitt rum, i en sköön onepiece och ska förmodligen snart sova. Väntar bara på att mina blåa naglar ska torka :) Är hur trött som helst :(

Idag på praktiken har jag städat hos aporna, utanför ödlorna/krokodilen (var smutsigt så fick slänga massa saker också, woho), fixade mat och massa sånt. En rätt effektiv dag, trots att jag satt fast hos aporna i över en timme extra pågrundav strömavbrott så hissen fungerade inte. Bra va? haha

Bjuder på två dåliga iphonebilder, det får duga. Kan ju inte gå runt med värsta megakameran när jag jobbar ;)

Just nu:

Mot praktiken ~


Godmorgon! Jag ska alldeles strax slänga på mig lite kläder och dra iväg till bussen. Ska iväg och ha min andra praktikdag idag, på Universeum i Göteborg. En asgrym praktikplats ju!

Igår fick jag vara med och mata aporna, kika på en av sengångarna på jättenääära håll och kolla på massa söta möss och sorkar. Men mest stod jag i köket och fixade mat till djuren :)

How cute?!

Veckans blogg v.4 :)

Vinnaren av förra veckans blogg!

Vann du inte? Det kommer upp en ny chans redan ikväll!

Tjodoloo

Hej! Hoppas ni haft en bra helg. Hade varken tid eller ork till att sitta vid datorn nu i helgen (minibloggpaus). Firade pappas födelsedag hela lördagen och sov över där, och hans internet strular så då kunde jag inte uppdatera er. Igår kom jag hem ganska sent, packade och fixade allt inför praktiken idag. Berättar mer om det om en stund. Ska kila iväg till bussen nu, måste handla käk! :)

Schh

Berättar en hemlis med appen mirrors!

Weho



Godmorgon! Sitter just nu i min säng och har precis fixat mig. Ska in till stan en sväng och inte göra någonting ;)
Vi hörs sen! :)

Nattinatt

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut. Ligger i sängen och ska snart släcka lampan och sova. Har kikar på film med familjen, paranormal activity 4. Såg den på bio i november och den är riktigt bra :)

Nä, Godnatt! :)

 

Before i Die :)

Hemåt ~

Hejsan kära läsisar! :) efter 10 minuters extra väntan på en sen buss ute i -7grader sitter jag nu på bussen påväg till Göteborg och tåget hem. Tåget går om en timme så det blir att hoppa på tåget direkt när vi är framme, ganska soft faktiskt :)
När jag kommer hem ska jag bara vara och ta det lugnt, skickade in epokgrejen förut så den borde vara ute ur mitt liv för evigt nu.

Vad ska ni göra ikväll? :)

 

Epoker


Hej alla glada! Sitter just nu i min säng, har käkat lunch och duschat. Ska skriva på min svenska epokgrej som jag skulle fixa till lite innan det är dags att bege sig hemåt. Ska försöka få klart den idag, hoppas på att mina 2,5 timme räcker! Vi får höras senare, woopwoop :D

Be pride of who you are ~



Godmorgon, sitter och käkar lite frukost. Om en stund har vi idrott, min enda lektion idag. Kul va?
Vi hörs väl om en timme eller två :)

Tvättstugan :)


Logiskt va?

Halvligger just nu min säng/Linas säng. Ska strax ner till tvättstugan och slänga in lite kläder i tvättmaskinen. Ska bara hitta orken någonstans.. haha När jag kommer upp igen ska jag bara ta det lugnt, är lite sugen på att gå till gymmet faktiskt men vet inte om jag orkar.. haha Känns mer lockande att spela Sims en stund och bara ta det lugnt.. haha xD

Simma ~

Enhanced-buzz-11504-1346159353-7_large
Nu drar jag och simmar, woopwoop :)

WooopWoooop

Torsdag 17/1-2013



Ska alldeles strax hoppa i mina kläder och fixa frulle. Har bara två lektioner idag, men inte får jag ledigt för det nej. När skolan slutat hoppar jag på första bästa buss till körskolan och ha körlektion. Efter min fina körlektion ska jag plugga teori på körskolan i en timme eller två. Så det är full rulle som gäller! :)

Vad har ni för planer för dagen? :)

Natti



Har kikat på de senaste avsnitten av Pretty Little Liars med Helena, så nu ska jag strax gå och lägga mig. Ska dock först packa väskan, imorgon efter körlektionen ska jag plugga lite teori och sen ska jag iväg och simma en sväng. Får se om Mikk hänger med, annars simmar jag själv.. :)

Godnatt iallafall! :)

Målar som ett barn

Hakuna Matata

Har lunch nu, en föreläsning kvar och sen har vi religion i två timmar. Kul..

Frukost :)

Sitter just nu och äter äggröra till frukost, gott ju! :) om 20 min börjar min lektion och efter det har vi föreläsningar (arbetsförmedlingen, kommunal och försäkringskassan) hela förmiddagen.
Så vi hörs väl efter det! Ciaaaaao :)

 

Godnatt ~



Nu har jag skrivit klart religionsgrejen om en hinduisk gud, Vishnu, som vi ska ha redovisning om imorgon. Haha
Nu ska jag sova, godnatt :)
_____________________________________________________________
Glöm inte att vara med i Veckans blogg! Klicka här!

Mot skolan ~

Sitter just nu på bussen tbx till skolan. När jag kommer fram ska jag sätta mig med skolgrejer, jag som trodde att jag skulle slippa det idag men icke sa Nicke. Kuuuul liiiiiiiv!

Mot stan ~

Tisdag 15 januari

Godmorgon! Sitter just nu på min mattelektion och ska räkna matte för första gången pott en månad, wish me good luck. :) slutar vid fyra idag och har inte skolmåsten sen, skönt!

Pluggilugg

Tjolahoppsan! Sitter just nu i min säng och är aptrött, har varit en sväng på gymmet och tränat så har precis duschat = trött tjej. haha  Ska alldeles strax ta fram min religionsbok och läsa typ 30 sidor om hinduismen som ska vara klart tills imorgon, kul va? Grejen är bara att om man läser tidigare så glömmer man lätt bort allt som står i texten.

Mina naglar just nu, inte världsnöjd men det får duga sålänge.

Before i Die ~


Lyckoburk


Har varit sugen på att göra en burk sedan jag såg den för första gången, men har inte riktigt tagit mig tiden till att göra det. Men så, igår. Då fick jag änligen lite tid över och satte mig ner och gjorde en fin burk. Jag är supernöjd med den.

Vad är då meningen med burken?
Varje gång man har varit med om något som fått en att le så skriver man en liten lapp och lägger i burken. När året är slut så tar man upp alla lappar och läser vad som varit bra under året. Jättebra ju? :)
Gör en du med, inte alls svårt! :)

Sponsrat inlägg: Högskola

http://a0.twimg.com/profile_images/1181629987/AllaStudierlogga.jpg

Har du någongång funderat över vad ni ska göra efter studenten? Eller vet du kanske att ni vill söka vidare till någon högskola, men inte vet vilken skola? Här finns en bra sida med massor av olika högskolor och olika utbildningar. När du letar efter en utbildning kan du söka i olika kategorier, så om du till exempel vill ha en utbildning inom till exempel Frisk- och Skönhetsvård så finns det över 400 olika program och inriktningar att välja mellan i olika städer runt om i Sverige.

Du kan inte bara söka på olika utbildningar på sidan, du kan även kolla olika medellöner för olika jobb. Du kan även se inom vilka "kategorier" det är enklast att få jobb respektive svårast att få jobb.


Jag har funderat på att söka till ett program på SLU, Etologi och Djurskydd. Är ni nyfikna på vad det är för något, kan ni kika här.

VB v.3

Måla naglarna ~

Hej där! Nu är jag framme på skolan och ska strax fixa iordning med mina väskor osv. När jag är klar ska jag sätta mig ner och måla naglarna i någon häftig färg, känner att det kan behövas nu när dom är så fula.. hahah

Nagelinspo från weheartit.

Måndag v.3

Godmorgon! Har ni sovit gott? :)
Det har jag gjort, eller ja - jag sov gott när jag väl somnade iallafall. Sitter just nu på tåget påväg till skolan. Är väl framme på skolan om typ 2 timmar, kul va? xD

Tänkte dela med mig om vad jag har planerat i veckan:

En helt okej vecka, tre fulla skoldagar och två dagar med knappt två lektioner - sköönt!

Godnatt ~

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på det senaste avsnitten av PLL innan det är dags för sängen. Upp tidigt som sjutton imorgon och åka till skolan, inte kul..

Godnatt kära läsare ~
 

Vinnaren av veckans blogg!

Vann du inte? Deppa inte ihop, imorgon kommer en ny chans upp! :)
Drar vinnaren via random.org så alla har lika stor chans att vinna.

Körkort i Sims ~


Hejsan! Jag har pluggat körkortsteori nääästan hela dagen, förutom typ 2 timmar som jag spenderade med Mikk och spelade Sims. Nu har vi slutat spela så jag ska återgå till mina "studier". Kul va?

Om en timme drar jag veckans blogg, så glöm inte anmäla er dit!
Klicka här!

Godmorgon

Ligger just nu i sängen, vaknade för en stund sen. Hade ingen lust alls att blogga, eller göra något annat heller för den delen, igår. Det enda jag gjorde igår va att gå en kort promenad och spela Sims.

Så, vad händer idag? Jag ska plugga körkortsteori, det gjorde jag inatt med höhö :) om jag hinner ska jag även spela Sims en stund. :)

Vad ska ni göra idag? :)

blöh




Tack min kära dator för att du förstörde min kväll. Satt och spelade Sims, hade väl spelat i ungefär tre timmar utan att spara. & alla som spelar Sims vet hur lååångt man kommer på tre timmar. Mina barn hade iallafall växt upp, hatar småbarn för att dom är så jobbiga. När allt bara blir svart och datorn uppdaterar sig själv. Åh! Nu måste jag börja om igen, vet inte om jag har asstor lust till det idag. Bajs!

Skolarbeten



Godmorgon! :) Åkte hem ifrån skolan igår, hade bara en lektion idag som jag faktiskt kan göra hemma. Sitter just nu i mitt fina rum och ska skriva klart ett svenskaarbete om realism och olika författare som ska vara inlämnat idag. Om en stund ska jag även ringa till trafikskolan och min praktikplats, sånt där lite tråkigare som man måste göra ibland ni vet.. ;)

Godnatt :)

Nu ska jag strax sova. Har så fullt upp med allt när jag är här i skolan så jag hinner knappt med att blogga och svara på kommentarer. Men imorgon ska jag åka hem, så då ska jag se till att svara på alla era kommentarer, lovar! :)

Synvilla ~

Gif-wish-you-a-very-good-2013_large

Godmorgon :)

Sitter just nu i Michaelas pentry och äter frukost. Vi har varit ute och gått i nästan en timme, good job! Om en kvart ska vi ha idrott med. Hurtiga cheyer idag! :)

 

Godnatt!

Trött tjej ~


Sitter i min säng just nu och är så sjuukt trött. Gick upp vid halv fem imorse, så jag ska snart gå och lägga mig. Eller snart och snart, senast 10.. Fattar inte hur man helt plötsigt bara kan bli så trött av att komma tbx till skolan?
Vad ska jag göra ikväll då? Inte ett skit! Jag ska bara ligga här och ta det lugnt med Lina. Lina har också en grym blogg, klicka här för att gå in och kika in hos henne!

Before I Die: Resor







 

i skolan ~


Sitter just nu i skolan, håller på och skriver författarporträtt om August Strindberg. Det ska vara klart på fredag så ska alldeles strax sätta fart. Tänkte bara kika in och säga hej. Hoppas ni får en bra tisdag! :)

PLL



Hej! Har hunnit med en del idag iallafall; alla hamsterburar är städade, rummet är städat och väskorna packade. Så imorgon när klockan ringer klockan 04:30 är jag redo.. eller inte.. Skolan börjar ju imorgon igen, så det är väl bara att se glad ut.. haha

Innan sängen ropar ska jag kolla på ett par avsnitt av Pretty Little Liars. Det är så grymt bra såjagvillnästandölitevarjegångjagkollarpådet. :)

Godnatt kära läsare! Sov så gott :)

Favoritappen just nu:

 
RunKeeper.

En riktigt bra app, speciellt om man är ute och går/springer/cyklar - younameit.
Den mäter hur långt du går, hur fort du går, hur länge du går och hur många kalorier du förbränner (på ett ungefär). Den används flitit i min mobil, sätter på den så fort jag ska ut och gå. Skitsmidig!
Rekommenderar den starkt! Enda nackdelen är väl att det är en kvinnoröst som pratar var femte minut (hon berättar hur länge du gått, hur långt du har gått osv), men det kan man bortse från.

______________________________________________________________________________________
Glöm inte att vara med i veckans blogg. Klicka här!

Good job!



Nu ska jag städa!

VB v.2




Kommentarer som inte hör till inlägget tas i ett annan inlägg, tack.

Morrn ~

Godmorgon :) Ska alldeles strax kila ut till köket och äta lite frulle. Sen ska jag ta tag i allt som skulle gjorts i helgen. Skjuter gärna fram allt till sista sekund, så nu får jag bita i det sura äpplet istället. Typiskt.


Startar igång veckan med en veckans blogg om ett par timmar, kika in och va med då! :)

Godnatt ~

Nu har vi kollat klart på filmen, TED. Den va helt okej, hade sina roliga skämt lite då och då. Dock tyckte jag att den va lite seg faktiskt. Men den är helt klart sevärd :)

Klicka på bilden för att komma till trailern, på youtube.

Nu ska jag fortsätta städa en kort stund innan sängen ropar.
Ha en fin kväll och sov så gott! :)

TED


Om en liten stund ska jag och familjen kika på film, TED.
Någon av er som sett den, vad tycker ni? :)

Ett riktigt tråkigt inlägg ~

 

Hej! Sitter just nu och väntar på att övriga familjen ska komma hem så att vi kan käka.
Jag har städat rummet halva dagen och skrivit i min projektloggbok andra halvan. En rätt tråkig söndag med andra ord. När vi käkat ska jag fortsätta mitt tråkiga liv med att fortsätta städa och packa. När jag är klar ska jag sätta mig och läsa i den tråkiga bok vi ska ha läst klart till skolan börjar. Har väl läst halva så det är väl bara att sätta fart. Har två dagar på mig.. haha

Vad har ni gjort idag? :)

Before I die


Ensamtid ~


Godmorgon! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och ha lite "ensamtid" med mig själv. Ska raka benen, använda hårinpackning osv. Bra start på en söndag som denna!

Godnatt ~



Nej, nu ska jag strax natta kudden.
Godnatt! :)

Tacos & Film ~


Fina nya naglar ~
 
Mmmm

Hejsan! :) Vi har käkat tacos här hemma, inte så ofta vi gör det så det är extra gott. Om en liten stund ska vi kika på film, Boat Trip. Filmen handlar om Jerry som precis blivit dumpad av sin flickvän. Jerry blir medlurad på vad han tror är en lyxkryssning av sin vän Nick, men det visar sig vara en gaykryssning. Jerry hittar sin drömtjej, som är lebb, och för att komma henne nära tvingas han låtsas att han också är gay.
Tror att den kan vara bra faktiskt. Vi hörs senare :)

Tips Töjsmycken ~

 


Smycken kommer härifrån.

Bilder från promenaden ~


Nu är jag föresten äntligen klar med mitt dumma brev. Äntligen typ!

Duktig chey!

Nu blir det plugg för hela slanten!

Pimp my bankdosa ~

Godmorgon :) ~

Godnatt ~

Min fina lilla gris ♥

Dianthus♥

Nu:

Simmat ~



Hej där! Kom hem för ungefär en timme sen, har varit iväg en sväng och simmat. Asskönt ju! :)
Nu ska jag sätta mig och försöka skriva klart mitt dumma brev om buddhismen som jag inte orkat skriva klart och sen.. när jag är färdig förhoppningsvis.. så ska jag spela Sims med Mikk. En rätt bra fredag ändå.. Fast jag måste erkänna att jag har lite fredagsångest (för typ första gången), börjar ju skolan på tisdag igen.. Är inte alls redo!!

-

Gremlings och Godnatt ~

Nya naglar ~

Sponsrat inlägg: Jobb

Snart är det min tur att ta studenten, den 8 maj. Då blir man arbetslös och måste börja leta efter ett jobb. Metro har en sida där man kan söka och hitta olika lediga jobb hos en mängd olika ställen, i hela sverige.

Men vad ska man jobba med sen då? Jag vill ju jobba med djur, kanske inte så konstig med tanke på att jag går en djurutbildning. Helst av allt skulle jag vilja jobba med vanvårdade djur, rehabilitering och se till att dessa djur får ett nytt, bättre och kärleksfullt hem. Men mest av allt skulle jag vilja bli djurpolis.
En djurpolis är en person som, med hjälp av den lokala polisen, räddar djur från hemska förhållanden.


Man kan följa djurpoliser i USA på Animal Planet. Jag beundrar det dem gör och tycker att de är jättestarka som trots allt hemskt de får se och vara med om ändå fortsätter med sitt arbete och räddar livet på så många djur. Så det skulle vara en dröm att få åka till USA och få jobba där.

Åka till USA och jobba ligger kanske inte inom den närmsta framtiden, så jag får nog allt hålla koll på lediga jobb i Sverige ett tag till. Det ska jag göra genom metros sida. Gå in här för att komma till Metros jobbsida och se om det finns bra jobb för just DIG!

Ge mig värme nu.. ~

Banken


Hejdär! Precis hemkommen efter ett möte på banken, så numera har jag tillgång till allt som jag inte hade förut.. haha. Har även betalat min första räkning, alldels själv.. Måste ju erkänna att jag är ganska grym! :) Nu ska jag alldeles strax ställa mig och laga mat också eftersom ingen annan i familjen orkar..

Vi hörs senare! :)

Natti natt

 
Sitter här och halvsover i soffan.. Är sjukt trött, somnade ju inte förrän vid fyra inatt och gick upp vid åtta. Har hållt igång hela dagen så nu smyger sig tröttheten på. Så ska nog alldeles strax smyga iväg och natta kudden.

mkt å göra ~

Tjena! Kom precis hem ifrån simhallen, har varit en sväng och simmat med mamma. Det gick sådär, har sån fruktansvärd träningsvärk i armarna sen igår så.. hahah Imorgon lär jag väl ha träningsvärk också. Kul va? ;)

Idag står massa grejer på schemat, ska ringa ett par samtal, skicka ett par mejl och greja en massa här hemma. Ikväll ska jag iväg och hjälpa min lillebrors lag å inventera. Så det lär bli en låååång dag, sov typ 3 timmar inatt också. Grymt.
 
 

RSS 2.0