Sponsrat inlägg: Jobb

Snart är det min tur att ta studenten, den 8 maj. Då blir man arbetslös och måste börja leta efter ett jobb. Metro har en sida där man kan söka och hitta olika lediga jobb hos en mängd olika ställen, i hela sverige.

Men vad ska man jobba med sen då? Jag vill ju jobba med djur, kanske inte så konstig med tanke på att jag går en djurutbildning. Helst av allt skulle jag vilja jobba med vanvårdade djur, rehabilitering och se till att dessa djur får ett nytt, bättre och kärleksfullt hem. Men mest av allt skulle jag vilja bli djurpolis.
En djurpolis är en person som, med hjälp av den lokala polisen, räddar djur från hemska förhållanden.


Man kan följa djurpoliser i USA på Animal Planet. Jag beundrar det dem gör och tycker att de är jättestarka som trots allt hemskt de får se och vara med om ändå fortsätter med sitt arbete och räddar livet på så många djur. Så det skulle vara en dröm att få åka till USA och få jobba där.

Åka till USA och jobba ligger kanske inte inom den närmsta framtiden, så jag får nog allt hålla koll på lediga jobb i Sverige ett tag till. Det ska jag göra genom metros sida. Gå in här för att komma till Metros jobbsida och se om det finns bra jobb för just DIG!



Julia Wisniewska

svar: Jag har lite ont, och är sur eftersom jag ska hem till Sverige imorgon, annars är det ganska bra!
Vad gör durå? KRAM :D


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: