12 april 2011

Hej, bloggen har hamnat lite åt sidan den senaste tiden (och det kanske ni har märkt) men det är så himla mkt med skolan och jobbet just nu. Ska försöka skärpa mig, svara på kommentarerna osv.
Det är sista skolveckan innan påsklovet nu och det är riktigt skönt. Dock blir det en hel del pluggande på lovet, har liksom inget annat val egentligen. Prov som ska göras, inlämningar och arbeten. Men men, det är sånt man får ta.

bild lånad från google

Idag blir en rätt lugn dag ändå, slutar en timme tidigare än vanligt - får plugga den timmen och sen åker jag in och jobbar. Plugg på bussen funkar alltid. Det gäller att hitta små luckor här och där där man kan plugga. Låter som värsta plugghästen nu, men skolan är ju ändå en viktig del i ens liv - även om den är übertråkig så är det ju den som avgör ens framtid. Så då får jag väl va en plugghäst då. Men det är 58 dagar kvar till skolavslutningen och då avslutas många kurser, alltså mycket prov och inlämningar nu. En kurs avslutas på fredag och annan om ca 1 månad. Två har slutat osv. Ni fattar? Egentligen borde jag sitta och plugga som en blådåre på helgerna, men jag drar mig för att öppna böckerna för att jag tycker att det är så tråkigt. Själva ämnena (de flesta iallafall) är kul, men det är själva läxorna, proven att plugga på osv som gör att jag inte orkar. Men det är bara att bita ihop.

För nu ska jag börja skriva klart min inlämning som ska vara klar på fredag. Har ca 40 min nu innan lunchen, så då hinner jag iallafall börja på det sista momentet (det som är kvar). Wiho!
Så vi hörs!



elina

vad gör du då?:D

elina

okej, sängen :D

Emma

sv; Aa, dom är sjukt bra! :)



Det är bara bra, vad händer idag?

Thessie

sv; okej, haha!

jag med men gick hem efter ett tag för jag mådde dåligt, vad gör du ikväll då? :)

angelica

jag är med i en talangtävling med ett utav mina fotografier

och skulle verkligen uppskatta om du vore söt och röstade på mig!

(alla som röstar blir länkade) tack på förhand!



klicka på länken och rösta rösta rösta!

http://visadintalang.se/fotobidrag-av-angelica-karlsson



kram angelica

LIENE

Det är mycket i skolan här med men jag orkar inte:P

Viktoria - Smyckesshop

ängla vingar och en latinsk text i svanken :)


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: