Hejsan hoppsan!

Kom hem sent igår och landade mjukt i sängen.
Vaknade som en kung imorse - kunde ju ta upp hela sängen själv och drängarna som sjöng så fint att fåglarna kvittrade ute. Så jag var superglad när jag vaknade! Dock var det dimma ute.

Under min vistelse i uppsala hände inte så mkt. På måndagen var vi bjuda till hans kompis på spelkväll, tisdagen var vi på bio och såg X-men, first class. Filmen är bättre än de andra (som jag för övrigt såg efter att vi varit på bio x)). Under de andra dagarna var vi mest hemma, kollade på film och scrubs. Lagom lugnt med andra ord, haha.

Idag däremot har varit en alldeles för lång dag.
Började min första sommarjobbsdag med att jaga ett får som hade smitit ut under natten. Inte ville hon in i hagen igen heller - så hon sprang ut från "gården" och bort mot vägen. Hade lagom tur att en av mina kollegor kom med bilen och hoppade ur den och stoppade fåret. Annars hade det antagligen slutat illa.
Vi skulle även baka chokladbollar, som inte blev så lyckade eftersom det var evigheter sen jag bakade det. I receptet stod det att man skulle smälta smöret - tänkte inte så mkt mer på det. Men hallå?! Smälta smör? Till chokladbollar? Hallå eller.. Blev inte så lyckat kan jag säga. Fick hälla i margarin och försöka få det att klibba fast sig till en "smet". Men tillslut lyckades vi - yay typ.
Har även lyckats tappa bort mitt busskort, så får åka extra tidigt imorgon - för att hinna till Skövde innan så att jag kan spärra kortet och få ut ett nytt. Halleluja för Västtrafik och registerade kort. Dock tappade jag mitt fina lila fodral *snyft*

Well, jag tror jag avrundar här - blir för mkt att läsa annars. haha :)



cassandra

Så cool blogg du har! :)

Michaela ♥

Vadå annorlunda? ;p


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Kommentar: